- Reaction score
- 83.285
Γιάνννη μου επειδή βλέπω έχεις κατανοήσει την αγάπη που τρέφω στις ευαίσθητα νοητικά ομάδεςΒρε π@παρα αφου καταλαβαινεις τι λεω.Γιατι προσπαθεις να το διαστρεβλωσεις;
Ολοι μιλανε ελευθερα και για αυτο ο Κωσταυτιας δεν εχει φαει ποτε μπαν με τις ειρωνικες αρχιμ@λακιες που γραφει!
Ναι,ειμαστε παρεακι και τα λεμε μεταξυ μας και εκτος φορουμ και ειμαστε αμετρητοι που εδω μεσα εχουμε σιχαθει κυριολεκτικα την ταπεινωτικη προς αλλα μελη,συμπεριφορα μερικων κ@ραμαλακων...
Σου μιλαω ετσι ανοιχτα διοτι μεταξυ μας υπαρχει ενα αισθημα μεγαλο!Το λεει και το τραγουδι
Ρε παιδια,μηπως να φτιαξουμε εμεις ενα φορουμ χωρις το Video?Αυτα ειναι για τα Home Theaters ενω εμεις ακουμε μονο μουσικη με ποιοτικο τροπο.![]()

για πολλοστή φορά κλαίγεσαι(στε) για τον Εαρ τον ένα τον άλλο....κούρασε
έχω να σου πω ότι από την πλευρά μου τουλάχιστον έχω σημειώσει όλες σας τις ατάκες, τις κρυφές(φανερές πλέον) ''ευχές'' σας (και τα Like κάτω από αυτές) για αυτό τον χώρο
και δεν σου κρύβω ότι από εδώ και πέρα θα μου επηρεάζουν απίστευτα την κρίση στο Moderation
σας εύχομαι όλους εσάς τους αμέτρητους καλή σταδιοδρομία σε όποιον χώρο και αν επιλέξετε να βγάλετε τη χολή σας
και μην ξεχνάτε....σας αγαπώ

Last edited: