ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΕΙΒΙΣΑΙΤ

Status
Not open for further replies.

Reaction score
400
Το ποσοστο ποσο παει; Αν και έχω έξοδα τώρα το σκέφτομαι. Επίσης όταν πηγαινουμε εκδρομή θα διαλεγω θέση στο λεωφορείο; Όταν τρώμε μπορώ να έχω πατατες φουρνου αντί πιλαφι μαζί με το κοτόπουλο; Αυτά θέλουν απαντήσεις. Οχι αντε έτσι πηραμε ένα ποσοστο και μετά είμαστε ίσα κ όμοια με τους αποσοστους...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.530
Εκτός της δυνατότητας veto όπου λες "διώξτε αυτόν, δεν πλένεται συχνά" ή "μας γκάστρωσε στην κλάψα" par exemple, μόνο υποχρεώσεις προσφέρονται. :p

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.283
Το ποσοστο ποσο παει; Αν και έχω έξοδα τώρα το σκέφτομαι. Επίσης όταν πηγαινουμε εκδρομή θα διαλεγω θέση στο λεωφορείο; Όταν τρώμε μπορώ να έχω πατατες φουρνου αντί πιλαφι μαζί με το κοτόπουλο; Αυτά θέλουν απαντήσεις. Οχι αντε έτσι πηραμε ένα ποσοστο και μετά είμαστε ίσα κ όμοια με τους αποσοστους...
θα ήσουν καλή παρέα με τον xfader :lol:

Reaction score
15.548
Μια διευκρίνηση:
Δεν υπάρχει τρόπος να δει κανείς τα μηνύματα των χρηστών απο την admin πλατφόρμα του AVsite χωρίς password reset. Κανείς, ούτε οι super admins. ;)

Προσωπικά, και να μπορούσα δεν θα το έκανα. Μου είναι εντελώς αδιάφορα.
σε πιστευω, αλλα...
....ολα τα υπολοιπα μελη το αντιθετο :laugh::laugh:

Reaction score
3.628
Έστειλα pm!!
Προσεχε τι λες!

Τα PM πλεον ειναι PM (Public) στο Avsite!!! :lolsign:

Προς @costas EAR ear δεν απευθυνθηκα μονο σε εσενα και δεν ειπα οτι εκανες κατι τετοιο μολις πριν λιγο.Εισαστε ομως μερικοι που φερεστε ετσι απο τον προηγουμενο Οκτωβριο που αρχισα να ασχολουμαι ενεργα με το φορουμ-τουλαχιστον!Δεν κλαιγομαι και δεν κουτσομπολευω ομως.Παραπονιεμαι οπως θα εκανε καθε μελος που θα νοιαζοταν για την πορεια και το μελλον αυτου του σαιτ.Εκτος αν θελετε να γραφετε μονο εσεις οι πεντε-δεκα.Αν ειναι ετσι αλλαξτε και την ιδιοτητα του σαιτ και απο φορουμ καντε την παρεακι.-

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.530
σε πιστευω, αλλα...
....ολα τα υπολοιπα μελη το αντιθετο :laugh::laugh:
Όλα τα υπόλοιπα ε; :rolleyes: Στ' @@ μου οι τρεις-τέσσερις συνωμοσιολόγοι που πιστεύουν πως τους παρακολουθούν. :tongue:
NWO! Bilderberg!

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.283
Παραπονιεμαι οπως θα εκανε καθε μελος που θα νοιαζοταν για την πορεια και το μελλον αυτου του σαιτ.
το ενδιαφέρον σας για αυτό το σάιτ καταχωρήθηκε επιτυχώς...φθόνος και κόμπλεξ
σας ευχαριστούμε και θα τα εκτιμήσουμε δεόντως

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.410
Μια διευκρίνηση:
Δεν υπάρχει τρόπος να δει κανείς τα μηνύματα των χρηστών απο την admin πλατφόρμα του AVsite χωρίς password reset. Κανείς, ούτε οι super admins. ;)
Αφού είσαστε τσίπηδες και δεν πληρώσατε για τις ολοκληρωμένες δυνατότητες της πλατφόρμας....Ας προσέχατε. :roflmao: :rofl:

Διορθώστε και την αγγελία, μην νομίζει κανείς ότι αγοράζει το σάιτ με όλες του τις δυνατότητες. :laugh:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.447
Ακόμη απορώ κύριε @Γιάνννης γιατί συνεχίζεις να συμμετέχεις σ‘ ένα σάιτ που σε χαλάει! :headbang:

Και μη μου ξαναπείς ότι νοιάζεσαι γιατί αυτοί που νοιάζονται κάνουν μια φορά παρατήρηση

κι όχι συνέχεια προσπαθώντας να το φτιάξουν στα μέτρα τους!

Έλεος πια!

Λοιπόν, θα συνεχίσεις ή θες διαγραφή του λογαριασμού σου;

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.564
Λάθος!
Έχει φάει μπαν πολύ παλιά (εσύ δεν είχες γεννηθεί :laugh: ) για 4 ημέρες επειδή ανέβασε κάτι φωτο με ωραίους κwλους.
Ο ξεδιάντροπος!
Ευγε χερ ντοκτορ αξιος αξιος :rofl: :prankster:

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.829
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos