- Reaction score
- 83.283
για πες με ποιους.....γιατί βλέπω έχεις πολλά πμ...Ουφ, ευτυχώς, συνήθιζα να κάνω ''δια-πιμι-ακό'' σεξ με πολύ κόσμο εδώ μέσα.....
θα ήσουν καλή παρέα με τον xfaderΤο ποσοστο ποσο παει; Αν και έχω έξοδα τώρα το σκέφτομαι. Επίσης όταν πηγαινουμε εκδρομή θα διαλεγω θέση στο λεωφορείο; Όταν τρώμε μπορώ να έχω πατατες φουρνου αντί πιλαφι μαζί με το κοτόπουλο; Αυτά θέλουν απαντήσεις. Οχι αντε έτσι πηραμε ένα ποσοστο και μετά είμαστε ίσα κ όμοια με τους αποσοστους...
σε πιστευω, αλλα...Μια διευκρίνηση:
Δεν υπάρχει τρόπος να δει κανείς τα μηνύματα των χρηστών απο την admin πλατφόρμα του AVsite χωρίς password reset. Κανείς, ούτε οι super admins.![]()
Προσωπικά, και να μπορούσα δεν θα το έκανα. Μου είναι εντελώς αδιάφορα.
Προσεχε τι λες!Έστειλα pm!!
Όλα τα υπόλοιπα ε;σε πιστευω, αλλα...
....ολα τα υπολοιπα μελη το αντιθετο![]()
το ενδιαφέρον σας για αυτό το σάιτ καταχωρήθηκε επιτυχώς...φθόνος και κόμπλεξΠαραπονιεμαι οπως θα εκανε καθε μελος που θα νοιαζοταν για την πορεια και το μελλον αυτου του σαιτ.
Αφού είσαστε τσίπηδες και δεν πληρώσατε για τις ολοκληρωμένες δυνατότητες της πλατφόρμας....Ας προσέχατε.Μια διευκρίνηση:
Δεν υπάρχει τρόπος να δει κανείς τα μηνύματα των χρηστών απο την admin πλατφόρμα του AVsite χωρίς password reset. Κανείς, ούτε οι super admins.![]()
Ευγε χερ ντοκτορ αξιος αξιοςΛάθος!
Έχει φάει μπαν πολύ παλιά (εσύ δεν είχες γεννηθεί) για 4 ημέρες επειδή ανέβασε κάτι φωτο με ωραίους κwλους.
Ο ξεδιάντροπος!
πίστεψε με...εκείνη την εποχή δεν το εκτίμησαν κάποιοι με τέτοιο ενθουσιασμόΕυγε χερ ντοκτορ αξιος αξιος![]()
![]()
....όπως τις δει κανείς....γούστα είναι αυτάΚάποιες, όχι κάποιοι.
Τι γουστα με λες?γούστα είναι αυτά