- Reaction score
- 11.122
Στο Das Boot πόσα διαλείμματα έκανες;πώοζ/πλέυ για φαγάκι και τσία.
Στο Das Boot πόσα διαλείμματα έκανες;πώοζ/πλέυ για φαγάκι και τσία.
Παιδιά έχω φάει πολύ μπουλινγκ..ΥΓ. Λουματζεν δεν αποκλείεται.
Καθόλου μάλιστα.
Επιμένει ο Ζαπαντης να πάρω λουματζεν.
Δε ξέρω πόσο θα αντέξω στην πίεσή του.
Είναι και χοντρός, πιέζει άσχημα.
Άκουσα ένα ξερό "ναι" (από λογκεο), οπότε υπέκυψα στην πίεση, και μάλιστα για το μεγάλο λουματζεν, λέει πως μπορεί και στα 8k..δε κάνω του κεφαλιού μου, μα ο,τι μου πει ο λογκεο και ο Καστρουνης.
Τελικά κυνηγάει και την εικόνα;Κοίταξε να δεις .
Ο Κώστας κυνηγάει ήχο και όχι εικόνα .
Εάν τον ενδιαφέρε η εικόνα δεν θα άλλαζε προβολέα αλλά θα αγόραζε lumagen.
Ότι κάνει ο τρινοβ στον ήχο κάνει αυτό στην εικόνα .
Τόσο απλά .
Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων
Ερώτηση προς τον Κώστα και στους υπόλοιπους συμμετέχοντες στη συζήτηση :
Diy ηχο-διαπερατη οθόνη θα φτιάχνατε;
Έχω δει αρκετά βίντεο που χρησιμοποιούν 2 στρώσεις spandex (λυκρα;; ένα άσπρο μπροστά, και ένα μαύρο από πίσω.
Τι ποιότητα μπορεί να προσφέρει μια τέτοια κατασκευή, στην εικόνα και στον ήχο;
Manmar: Ούτε για αστείο.
Μόνο μετρημένες οθόνες. Με σπεκς.
Με minimum κόστος για μια π.χ 110 ιντσών για 4κ προβολέα;Με τιποτα. Πας σε δοκιμασμενες λύσεις. Το ανωτερο υλικό γαλιζει πολύ.
Δε πουλάω οθόνες καρδιά μου, για τιμές ρωτάς αυτούς που πουλάνε, και μη ρωτήσεις τον Ζαπαντη, είπαμε, είναι ακριβός. Όχι απλά ακριβός, σφάζει.Με minimum κόστος για μια π.χ 110 ιντσών για 4κ προβολέα;
Ο πολύ καλός μου φίλος εδώ και δεξερωγωπόσα χρόνια, ο γνωστός Μανώλης Καστρουνης, όπως έχω ξαναπεί, απαντάει σε κάθε μου ερώτημα, τρέχει όποτε έχω πρόβλημα, και έρχεται για καλιμπραρισμα όποτε χρειάζεται.Έχεις δίκιο. Ήμουν off topic...
Δεν είμαι κατά επαγγελματικής ρύθμισης. Είμαι μακρυά από τους επαγγελματίες...
Ε τι, να σου έλεγα όχι;Παιδιά έχω φάει πολύ μπουλινγκ..
Ε, τι να κάνω, πήρα τηλέφωνο για επιβεβαίωση, όπως έχω δηλώσει:
Άκουσα ένα ξερό "ναι" (από λογκεο), οπότε υπέκυψα στην πίεση, και μάλιστα για το μεγάλο λουματζεν, λέει πως μπορεί και στα 8k..
Άντε, πιθανώς να έρθει αυτό πριν από τον προβολέα..
Ζήτω το μπουλινγκ.
Ζαπαντη με έχεις πεθάνει.
Αν δεν κατεβάσεις το μασκιγκ, και αφήσεις την οθόνη 16:9, μπορείς να κατεβάσεις το 2.35 κάτω απο τον προβολέα και να σου προσθέσει (διπλό) μαύρο μόνο πάνω; Και μετα να γυρίσει αυτόματα σε πλήρες 16:9?O lumagen θα γυρίσει αυτόματα το κάδρο σε 16/9 και θα το χωρέσει στην 2.35 οθόνη, αφήνοντας μαύρες μπάρες δεξιά-αριστερά.
Ευτυχώς που έχουμε μεγάλο σπίτι, να τον έχω εσώκλειστο, με το ιδιωτικό του μπάνιο και υδρομασάζ!Προβλέπω να κάθεται καμιά βδομάδα πάνω ο Μανώλης!!!
Μπα τον παίζει στα δάχτυλα το Lumagen. Οι μετρήσεις θα σας καθυστερήσουν μόνο.Ευτυχώς που έχουμε μεγάλο σπίτι, να τον έχω εσώκλειστο, με το ιδιωτικό του μπάνιο και υδρομασάζ!
Καφέ σπέσιαλ, κι άστον να παίζει μέχρι τέλους, δεν υπάρχει καμία βιασύνη!
Πολύ εξεζητημένα αυτά που ψάχνεις ρε Δημήτρη!Αν δεν κατεβάσεις το μασκιγκ, και αφήσεις την οθόνη 16:9, μπορείς να κατεβάσεις το 2.35 κάτω απο τον προβολέα και να σου προσθέσει (διπλό) μαύρο μόνο πάνω; Και μετα να γυρίσει αυτόματα σε πλήρες 16:9?
Αν δεν κατεβάσεις το μασκιγκ, και αφήσεις την οθόνη 16:9, μπορείς να κατεβάσεις το 2.35 κάτω απο τον προβολέα και να σου προσθέσει (διπλό) μαύρο μόνο πάνω; Και μετα να γυρίσει αυτόματα σε πλήρες 16:9?