- Reaction score
- 12.346
Αμήν!......... με την αυτο-αντι-εκσουσια που εχω ως Μαιμου .. σου δινω αφεση ...προχωρα τον βιο χωρις τα φαντασματα του πρωτερου χαλιεντιζμου...
Αμήν!......... με την αυτο-αντι-εκσουσια που εχω ως Μαιμου .. σου δινω αφεση ...προχωρα τον βιο χωρις τα φαντασματα του πρωτερου χαλιεντιζμου...
Χα χα ανακριβειες. Εδω δε ξερουμε ακομα εαν τελικα το ηλεκτρονιο ειναι κυμα ή σωματιδιο. Οταν το κοιταμε λεει ειναι σωματιδιο οταν δε το κοιταμε ειναι κυμα. Ειναι σε superposition και η γατα και το περιβαλλον και ο παρατηρητης ? Υπαρχει κενο στα ατομα ή καταλαμβανεται απο το πεδιο των ηλεκτονιων ?. Απλα ερωτηματα. Ειναι και ο Penrose o αγαπημενος μου παπουλης, που λεει ολα ειναι πεδιο αλλα εστω και ενα απο τα δισεκατομμυρια ατομα που εχει το τραπεζι σου και ειναι σε quantum entanglement με τα αλλα ΤΑΚ το τραπεζι εχει σχημα και εμφανιζεται και το βλεπεις μπροστα σου αλλιως ΤΟΥΚ θα εξαφανιζοταν. Το εξεφτελισα το θεμα και το εριξα στο επιπεδο του ακουσματος των καλωδιων χα χα.οι ιδιότητες του ρεύματος είναι γνωστές
όπως και του κάθε αγωγού
έχει εξαντληθεί από την επιστήμη
δεν τίθεται σύγκριση με την σκοτεινή ύλη... αν είναι δυνατόν!
κάτι τέτοια ποιητικά λέγονται ώρες ώρες και μας ταράζουν μετά οι καλωδιάδες τον προστάτη
Εγω να πεσω εξω για ανθρωπο ποτε. Decembered εισαι η φιλοσοφικη μου συνειδηση. Μη παψεις να μας βαζεις ολους στη θεση μας. Ωραιος οπως παντα.συγγνώμη Αστρονότ .. ζεις σε μια κοινωνία η οποια βασιζεται στο πσεμα στη βια και την εξαθλιότητα.. (βαζω μια ανω τελεια εδω γιατι θα τελειωσω μεθαυριο με τους χαρακτηρισμους).. και σε πειραζει πως θα διατυπωσεις ορθα το παραμυθι των καλωδιων ;
Οι κακές επιλογές καλωδίων μπορεί να θάψουν ένα σύστημα
Ενίοτε και να το...χάψουν.Οι κακές επιλογές καλωδίων μπορεί να θάψουν ένα σύστημα
΄΄Επί σκοπόν...πυρ΄΄ που λέγανε κάποτε στις εκτελέσεις δια τυφεκισμού.Κε Χρηστο ειπα να ισορροπησω λιγο τον "πολεμο" ετσι για να διασκεδασουμε. Χαιρομαι που σας ακανα να γελασετε. Αυτος ηταν ο σκοπος.
φυσικά και το ξέρουμε, διαφορετικά δεν θα είχαμε κβαντική φυσικήΧα χα ανακριβειες. Εδω δε ξερουμε ακομα εαν τελικα το ηλεκτρονιο ειναι κυμα ή σωματιδιο.
εσύ πολύ χαιδεύεσαι τώρα τελευταία...να το κοιτάξεις
Άμα διαβάζω κάτι τέτοια, το μόνο που ταιριάζει γάντι να κάνω, είναι να χαϊδεύομαι. Ρυ-θμι-κά. Πρατ.εσύ πολύ χαιδεύεσαι τώρα τελευταία...να το κοιτάξεις
Με απογοητευσες ρε συ. Καθησες και απαντησες σοβαρα. Εγω το εγραψα για να προκαλεσω καποιο απο τα φλεγματικα σου σχολια με χιουμορ για μενα ή για το τραπεζι που τσακ εμφανιζεται και εξαφανιζεται ή για το entanglement. Αλλα ενταξει καλο ηταν δε μπορω να απαιτησω να εισαι παντα υπο τρομερη εμπνευση.φυσικά και το ξέρουμε, διαφορετικά δεν θα είχαμε κβαντική φυσική
τώρα αν κάποιοι για να εξηγήσουμε-αποδείξουμε το πως το ηλεκτρικό ρεύμα διαρρέει έναν αγωγό απαιτούν να επιστρατεύσουμε ένα ολόκληρο CERN...λυπάμαι αλλά είναι ακριβό μηχάνημα για τέτοιες μλκίες
με αυτά δεν παίζουμεΜε απογοητευσες ρε συ. Καθησες και απαντησες σοβαρα. Εγω το εγραψα για να προκαλεσω καποιο απο τα φλεγματικα σου σχολια με χιουμορ για μενα ή για το τραπεζι που τσακ εμφανιζεται και εξαφανιζεται ή για το entanglement. Αλλα ενταξει καλο ηταν δε μπορω να απαιτησω να εισαι παντα υπο τρομερη εμπνευση.
Αντιθετως την πληρωσε ο Costas ear με το "χαιδευεσαι" που εγραψες. Γιατι καλο ηταν το ποστ, εγω γελασα.
.. just thinkin' outside the box (και παιζουμε μποξ ) ..Μη παψεις να μας βαζεις ολους στη θεση μας. Ωραιος οπως παντα.
Προσεχε απο νεος που εισαι γιατι με 3 κανατες καθε μερα σε βλεπω με τεχνητο στομαχι μολις περασεις τα 50 (και δεν υπαρχει κιολας τεχνητο στομαχι για να βαλεις)... just thinkin' outside the box (και παιζουμε μποξ ) ..
.. απο τη ταινια rumble fish βεβαια .. εγω με wall of voodoo (τραγουδιστης των ο Stan Ridgway) μεγαλωσα, τι να τα μου πουν τα καλωδια ?
και ωρα να παω στη τριτη κανατα καφε απο το πρωι..
Μήπως αναφέρεσαι σ’ αυτά που είναι ήδη με το ένα πόδι στο λάκκο ?
.
Λέγεται drain wire.Καλησπερα.. πολλα καλώδια τροφοδοσίας έχουν το καλώδιο της γείωσης, και μαζι με αυτο υπάρχει και ενα αλλο καλωδιακι αρκετά λεπτό χωρις πλαστικό περικύκλωμα, ειναι απαραίτητο να συνδεθεί και αυτο στην υποδοχή της γείωσης στο βύσματα; Αν ειναι απαραίτητο για ποιο λογο;
Ειναι για να απομακρύνει τον θόρυβο;Λέγεται drain wire.
Το συνδέεις στην γείωση του AC connector μόνο απ΄ την πλευρά της παροχής
το άλλο άκρο μένει ελεύθερο, κάνει αυτό που λέει , Drainage .
.
Ναι, αυτό ισχυρίζονται οι κατασκευαστέςΕιναι για να απομακρύνει τον θόρυβο;