- Reaction score
- 831
Με το πως παιζουν τα φυσικα οργανα στην πραγματικοτητα.και με τι θα το συγκρίνεις αυτό που θα ακούσεις;
Κατι που ξερω πολυ καλα, πιστεψε με
Με το πως παιζουν τα φυσικα οργανα στην πραγματικοτητα.και με τι θα το συγκρίνεις αυτό που θα ακούσεις;
δεν υπάρχει ταύτιση το πως ακούγεται μια ηχογράφιση με το φυσικόΜε το πως παιζουν τα φυσικα οργανα στην πραγματικοτητα.
Κατι που ξερω πολυ καλα, πιστεψε με
Δεν έχει καθόλου περιορισμούς το ρεπερτόριο στην αναπαραγωγή με το δικό μου σεταπ, σε όλα τα μουσικά είδη είναι εξίσου απολαυστικό, ακόμα και σε ιδιαίτερα χορταστικές στάθμες (πάνω από αναφοράς έως και +20 ντεσιμπέλ), εύχομαι το όμοιο για τα δικά σας, να μην ντρέπονται να αναπαράξουν κάποια μουσικά είδη, να μην είναι "επιλεκτικά".Αρκει να ακουσουμε και φυσικα οργανα περα απο τα ηλεκτρονικα. Πως να το πω βρε παιδι μου,,....πραγματικη μουσικη, και οχι μονο club music.
Όχι όλους, αλλά όσους το επιθυμούν.Ποιον κοροιδευουμε ρε παιδια.
Όχι, δεν υπάρχει.δεν υπάρχει ταύτιση το πως ακούγεται μια ηχογράφιση με το φυσικό
Με αρκετό δυναμικό εύρος και με χαμηλές παραμορφώσεις
κάτι για το οποίο δεν έχει δυνατότητα η πλειονότητα των χαιενδάδωνκαταφέρνει να ξεγελάει την ακοή του ακροατή,
Λέμε να ρθουμε και μεις... αρκεί να μην βρέχει γαμω το το φελεκι μουνα ερθω και εγω αμα τελειωσει η καραντινα ? σε μια γωνιτσα θα καθομαι σε ενα σκαμπο..σε ενα σαμπ...δε πιανω και πολυ χωρο...
Σου εξηγώ ότι επιτεύχθηκε καμπύλη-στόχος χωρίς καθολική επεξεργασία του σήματος και χωρίς καθολική ισοστάθμιση,παρά μονάχα από τη ζώνη Shroeder κάτω (4 πρώτες οκτάβες χονδρικά) όπου τα προβλήματα δεν τίθενται από ταπεινές καλωδιώσεις αλλά από την παντοδύναμη συμπεριφορά δεδομένου χώρου.@Bhutia
Βρε αγαπη μου,
Οι επεξεργαστες ισοσταθμιση δεν κανουν?
Μπηκες σε τοσο κοπο και σε τοσα εξοδα και δεν αλλαξες τα καλωδια του ρευματος?
Δηλαδη με το ζορι να αποδειξεις οτι δεν εχουν σημασια?
Και με ψηφιακη επεξεργασια διορθωνεις τα προβληματα που δημιουργουν τα καλωδια του Pc για να πεις οτι τα καλωδια δεν παιζουν ρολο?
Ποιον κοροιδευουμε ρε παιδια.
Χωρις καλα καλωδια οσα χρηματα και να ριξεις παντα κατι θα σου λειπει.
Και μην μπερδευουμε το καλο με το ακριβο.
Έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρουν...Και πανω που ακουγα το, "μπατε κοριτσια στο χορο"!
Δεν έχεις άδικο, ιδίως όσον αφορά φτωχούς χαϊεντάδες.κάτι για το οποίο δεν έχει δυνατότητα η πλειονότητα των χαιενδάδων
αλλά παρ όλα αυτά θέλουν να μου το παίξουν και κριτές
Τι να κανουμε βρε φιλαρακι. Βλεπεις δεν ειχαμε ολοι την τυχη να ειμαστε αλητες της πορδης με τα λεφτα του μπαμπα.Δεν έχεις άδικο, ιδίως όσον αφορά φτωχούς χαϊεντάδες.