- Reaction score
- 100.918
Last edited:
- πω πω , Β6 !
Είναι λίγο πιο φωτεινή....
Πειράζεις τις φωτογραφίες του κόσμου;Ποια σου αρέσει καλύτερα;
Ο γατουλης είναι νοικοκύρης.....@Anakin το γνωριζεις οτι οι γατες κανουν την αναγκη τους στα μηχανηματα πολυ συχνα ...
Embarrassing- cat sprayed my AVR 7200
This is almost too embarrassing to ask....but here goes. My cat sprayed (as in urine) my AVR 7200. My son noticed there was a problem when he turned the AVR on this morning- and it kept immediately shutting itself off. He look at the back, and it was wet from cat urine. My son sensibly shut...www.hometheaterforum.com
νοτ ατ ολ, ειχα γατα μεχρι περσυ τετοιο καιρο.. Ντολορεθ δι αμπιεντ κατ..Ο γατουλης είναι νοικοκύρης.....
Απ τη ζήλια σου τα λες....
Εγώ βασικά έχω κάτι μεταξύ σκύλου και γάτας....8 κιλά βλέπεις ζωή να χει....είδη έχει δώσει πολύ Ματσούκι και κακής ποιότητας σε δύο κακομοίρα σκυλάκια που ήρθαν επίσκεψη στο σπίτινοτ ατ ολ, ειχα γατα μεχρι περσυ τετοιο καιρο.. Ντολορεθ δι αμπιεντ κατ..
Εμείς σου ρίχνουμε. Βασικά η πούπσυ ρίχνει στο γατί σου. ήταν 10 κιλά , τώρα έχει πέσει στα 9 .Εγώ βασικά έχω κάτι μεταξύ σκύλου και γάτας....8 κιλά βλέπεις ζωή να χει....είδη έχει δώσει πολύ Ματσούκι και κακής ποιότητας σε δύο κακομοίρα σκυλάκια που ήρθαν επίσκεψη στο σπίτι
Υπάρχει κάτι που σου ''ρίχνουν''?Εμείς σου ρίχνουμε.
Ξέρω γω? εσύ τι λές?Υπάρχει κάτι που σου ''ρίχνουν''?