- Reaction score
- 1.224
Ντροπή σου.
Είναι νόμιμο και συνηθισμένο φαινόμενο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, να υπάρχουν ένα σωρό μαγαζιά λιανικης χωρίς φυσικό κατάστημα και βιτρίνα, τυπικό παράδειγμα τα χιλιάδες μαγαζιά στο e-bay αλλά και ένα σωρό ιντερνετομάγαζα που ψωνίζουμε όλοι μας από το Σκρουτζ, που δεν έχουν φυσική υπόσταση ως τυπικά μαγαζιά με "βιτρίνα".
Ντροπή. Επιτίθεσαι αβάσιμα μόνο για τις εντυπώσεις σε έναν επαγγελματία που νομίμως λειτουργεί και διαθέτει επισήμως ένα σωρό μηχανήματα audio & video, ανάμεσά τους τα me Geithain και τα Trinnov, όπως κι ένα σωρό άλλα.
Κουτοπονηριές και υπονοούμενα, γυναικουλίστικα και ξενδιάντροπα.
Μάθε τουλάχιστον τι είναι ο μεταπωλητής.
Και κόψτε τις κουτοπονηράδες. Μάθετε να αναγνωρίζετε ποιος είναι ο εισαγωγέας και αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, και ποιος πουλάει λιανική. Να μάθετε κι ελληνικά κάποτε.
Ντροπη δικη σου, χαμερπη δικολαβε.
Ακους Ζαπαντης και ταραζεσαι. Τι διαολο, ζευγαρι εισαστε; μου ειχε πει οτι εχει μεγαλη
Σε εχει βαρεσει ο Covid στην κεφαλα;
Εγραφες σε 3-4 ποστ για δικο του καταστημα λιανικης και τωρα τα γυρνας.
Γυναικουλιστικα.
Επιτιθεμαι? Στον Ζαπαντη τα εχω χωσει απο περσι ΚΑΙ δια τηλεφωνου ΚΑΙ μεσω του σάιτ ΚΑΙ θα εχει και συνεχεια.
Οχι λογω εντυπωσεων.
Σαμπ 7.000 ευρω. Τα οποια επεστραφησαν καθοτι δεν δουλεψαν...(το ενα καηκε)
Τρινοβ αγορασα απο δαυτον περσι και μετα απο πεντε μερες μου ανεβαζε την τιμη 500 ευρω με την δικαιολογια
"να μην δει η Αθηνα ποσο πουλιεται ο Τρινοβ"
Μηχανημα 11.000 ευρω.
Και ανεβαινε 500 ευρω τη βδομαδα!
Του εδωσα δουλεια 18.000 ευρω και γυρνας και μου λες οτι επιτιθεμαι αβασιμα για τις εντυπωσεις;;;
ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ;;;;;