- Reaction score
- 79.900
όχι μη φοβάσαι....δεν φεύγει από το σάιτ ο γιανννης σου....απλά την έκανε με το cdδεν καταλαβα εγω η αληθεια, τι εννοεις? εγινε κατι?
όχι μη φοβάσαι....δεν φεύγει από το σάιτ ο γιανννης σου....απλά την έκανε με το cdδεν καταλαβα εγω η αληθεια, τι εννοεις? εγινε κατι?
τι πρόβλημα προέκυψε πάλι; για πιο ποστ λες;Καλά σβήστηκε του Κώστα Ear ποστ ή μέρος αυτού?
Εκείνο που έλεγε για κάτι χρωστούμενα και κάποιον κακοπληρωτή απέναντι στον φίλο του λέω.
Πω πω πω τι ζω μην με ξυπνάτε
φίλε μου... σου πέφτει λόγος ?Καλά σβήστηκε του Κώστα Ear ποστ ή μέρος αυτού?
Εκείνο που έλεγε για κάτι χρωστούμενα και κάποιον κακοπληρωτή απέναντι στον φίλο του λέω.
Πω πω πω τι ζω μην με ξυπνάτε
λίγο κρατεί με τις ειρωνείεςφίλε μου... σου πέφτει λόγος ?
mod είσαι ?
Κάτι απαιτήσεις που έχουν μερικοί μερικοί ρε π@ύστη μου
Όχι απλά είδα μια αντίδραση λίγο καθυστερημένη ενώ σε μερικούς από εμάς είναι σε ταχύτητα αστραπήςφίλε μου... σου πέφτει λόγος ?
mod είσαι ?
Κάτι απαιτήσεις που έχουν μερικοί μερικοί ρε π@ύστη μου
Αν και δεν είναι δουλειά σου να ασχολείσαι με αυτό, ενημερώνω πως έχω δώσει το ελεύθερο, άνευ όρων, να σβήνει η διαχείριση του φόρουμ οποιοσδήποτε ποστ μου ή τμήματα αυτών, χωρίς καν να με ρωτήσουν και χωρίς να με ενημερώσουν, το βρίσκω ανάξιο λόγου (και γενικώς χωρίς καμία αξία), δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνουν ο,τι θέλουν, να δουλεύει η σβηστρα ελεύθερα.Καλά σβήστηκε του Κώστα Ear ποστ ή μέρος αυτού?
.... ποιοί είναι οι εμείς και ποιοί οι άλλοι ρε μεγάλε? Δεν σε καταλαβαίνωΌχι απλά είδα μια αντίδραση λίγο καθυστερημένη ενώ σε μερικούς από εμάς είναι σε ταχύτητα αστραπής
Να σε ενημερώσω ότι σε εταιρίες όπως η Roche δουλεύουν οκτάωρο μεχρι την Πέμπτη και μετά γειά σας και σίγουρα μιλάμε για λεφτά πολλά λεφτά.Άμα θες να πάρεις Geithain πάντως, με 7-ωρη εργασία σε βλέπω να μένεις με τα άλλα τα γερμανικά που πήρες, και τα me Geithain να τα βλέπεις μόνο σε εκθέσεις.
Η πραγματικότητα της σύγχρονης ζωής, είναι πως αν θες πολυτέλειες χρειάζεται να ιδρώσεις για να τις αποκτήσεις, εκτός κι αν είσαι κλέφτης ή πολιτικός ή απόγονος πλούσιου μπαμπά ή αρκετά έξυπνος ώστε να τρως την προίκα πλούσιας συζύγου.
Δυστυχώς, προσωπικά δεν μου έκατσε καμία τέτοια τύχη, οπότε εξ'αρχής, από πιτσιρικάς, βασίστηκα μόνο στα μπράτσα μου, αλλά παράπονο δεν έχω.
ότι εξήγηση και να δώσεις δεν έχει σημασία...δεν πιάνει τόποΑν και δεν είναι δουλειά σου να ασχολείσαι με αυτό, ενημερώνω πως έχω δώσει το ελεύθερο, άνευ όρων, να σβήνει η διαχείριση του φόρουμ οποιοσδήποτε ποστ μου ή τμήματα αυτών, χωρίς καν να με ρωτήσουν και χωρίς να με ενημερώσουν, το βρίσκω ανάξιο λόγου (και γενικώς χωρίς καμία αξία), δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνουν ο,τι θέλουν, να δουλεύει η σβηστρα ελεύθερα.
Σιγά τα ωα.
Προσωπικά, δε γυρνάω πίσω να σβήσω τίποτα, και πάλι, σιγά τα ωα.
Πλάκα έκανα Γιάννη μου. Μόλις ρώτησε για το cd ο Βλάσης, αποσυνδέθηκε ο Γιάνννννννννης.δεν καταλαβα εγω η αληθεια, τι εννοεις? εγινε κατι?
Απλά τέτοια σχόλια επιβεβαιώνουν τη χροιά του χαρακτήρα σου, να ανεβσζεις σε δημόσια θέα μια συναλλαγή μεταξύ δυο τρίτων προσώπων και να διασύρεις κάποιον χωρίς να είσαι άμεσα οικονομικά εμπλεκόμενος, αλλά έτσι απλά άκουσα μου είπαν και σαν την κουτσομπολιά τις γειτονιάς να το προβάλεις δημόσια να το δει όλη η Ελλάδα, τι να σου πω έχω δει στην ζωή μου αλλά εσύ είσαι μοναδικό μοντέλο,Αν και δεν είναι δουλειά σου να ασχολείσαι με αυτό, ενημερώνω πως έχω δώσει το ελεύθερο, άνευ όρων, να σβήνει η διαχείριση του φόρουμ οποιοσδήποτε ποστ μου ή τμήματα αυτών, χωρίς καν να με ρωτήσουν και χωρίς να με ενημερώσουν, το βρίσκω ανάξιο λόγου (και γενικώς χωρίς καμία αξία), δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνουν ο,τι θέλουν, να δουλεύει η σβηστρα ελεύθερα.
Σιγά τα ωα.
Προσωπικά, δε γυρνάω πίσω να σβήσω τίποτα, και πάλι, σιγά τα ωα.
Μάλλον μετατράπηκε σε άυλο...για τον ιδιοκτήτη του...Εχουμε εξελιξεις στο θεμα με το cd?
Όχι μωρέ.. Παράλειψη..Απαλλοτριωση δλδ ?