- Reaction score
- 15.543
θελεις να τον διωξουν βρε ;Όσο ΄΄πολλά΄΄ και να είναι, ακούγονται ως...λιγότερα.Άμα ενοχλείται από την ανταπόκριση του χώρου στις χαμηλές,τότε μόνο τα ηχεία που απέκτησε δεν ακούει.
θελεις να τον διωξουν βρε ;Όσο ΄΄πολλά΄΄ και να είναι, ακούγονται ως...λιγότερα.Άμα ενοχλείται από την ανταπόκριση του χώρου στις χαμηλές,τότε μόνο τα ηχεία που απέκτησε δεν ακούει.
Ναι αλλά έχουν εγγύηση 20 χρόνια, δλδ σου εγγυούνται ρε παιδί μου την καμπύλη γτπκ για 20 χρόνια, ε κάτι είναι και αυτόαι αυτή η μέτρηση είναι απο το καινούργιο;
Για καλό την έβαλες ή για εκνευριστούμε περισσότερο;
Δεν ντρέπονται λίγο να πουλάνε τέτοια ηχεία στην εποχή μας;
Όχι...θα ήθελα όμως να μην έχει πάει στο βρόντο το ταληράκι για τα ηχεία με γραμμή μεταφοράς και να μην εισπράττει μολαταύτα τη δέουσα περιγραφή οργάνων στις χαμηλές σε όποια στάθμη ακούει...και ύστερα να νόμιζε ότι ενδεχομένως να μη ΄΄ματσάριζαν΄΄ τα καλώδια της Kondo...θελεις να τον διωξουν βρε ;
λίγο δεν το λες....αλλά από το διάγραμμα απόκρισης βλέπω ότι όσο το στρίβεις στρώνει..........ισως ειναι λιγο χρωματισμενο αλλα οκ.....
μια χαρα ειναι το ηχειο......και ετσι που ακουει ειναι ωραιος..λίγο δεν το λες....αλλά από το διάγραμμα απόκρισης βλέπω ότι όσο το στρίβεις στρώνει....
δεν έπρεπε να σταματήσουν στις 45 μοίρες
με +10db από τα 3khz.....τα καλώδια τι διαφορά θα κάνουν ρε Κωστή?μια χαρα ειναι το ηχειο......και ετσι που ακουει ειναι ωραιος..
.....ολοι εχουμε τα γουστα μας και θελουμε το χρωματακι μας...(target curve)
ακομα και τα καλωδια κανουν την διαφορα σε τετοια συστηματα...
....ο μπουτιας τα ξερει αλλα κανει την παπια τωρα...
Για καλό την έβαλες ή για εκνευριστούμε περισσότερο;
Δεν ντρέπονται λίγο να πουλάνε τέτοια ηχεία στην εποχή μας;
Προφανώς δεν πρόκειται για "μόνιτορ", δηλαδή δε μιλάμε για ισορροπημένη απόκριση στο φάσμα, αλλά για ευχάριστη στο αυτί, σύμφωνα με τους σχεδιαστές της pmc.Ο ρηβγιουερ λέει ότι είναι enjoyable, άρα όλα καλά
Άμα ήθελα καλώδια που να μην έκαναν απολύτως καμία ηχητική διαφορά θα είχα αποκλειστικά τα mogami του ChrisHat... (Υπάρχει και από εκείνα σετάκι στην αποθήκη...)μια χαρα ειναι το ηχειο......και ετσι που ακουει ειναι ωραιος..
.....ολοι εχουμε τα γουστα μας και θελουμε το χρωματακι μας...(target curve)
ακομα και τα καλωδια κανουν την διαφορα σε τετοια συστηματα...
....ο μπουτιας τα ξερει αλλα κανει την παπια τωρα...
με γεια ρε συ gdresios ....το ηχείο είναι πανέμορφο...λόγω τιμής στο λέωΚάθομαι και διαβάζω με ενδιαφέρον όλη την περιρρέουσα χολή, και ειδικά σχόλια σαν του ΝΚ, το αποτέλεσμα είναι οτι δεν μετανιώνω ούτε μια στιγμή για την αγορά μου, πάντως ευχαριστώ τους φίλους που μου είπαν μεγιά.
αυτό βγάζει νόημα....Πώς εξηγείται το γεγονός ότι οι ίδιοι σχεδιαστές βγάζουν ακριβά οικιακά ηχεία με ισορροπημένη απόκριση (μόνιτορ) και φτηνά οικιακά ηχεία με τέτοιες τονικές αλλοιώσεις; Μα φυσικά αυτό πιστεύουν πως θέλει ο κόσμος σε αυτά τα κοστολογια.
μην ξεχνας οτι εσυ εχεις και θεμα με την μουσικη.....Άμα ήθελα καλώδια που να μην έκαναν απολύτως καμία ηχητική διαφορά θα είχα αποκλειστικά τα mogami του ChrisHat... (Υπάρχει και από εκείνα σετάκι στην αποθήκη...)
Γεγονός όμως είναι ότι ο ίδιος μπορεί ν'ακούω και σε ακόμα χαμηλότερες στάθμες όπως εξήγησα στο setup υπνοδωματίου...Εκεί όμως ακολουθώ το εξής τέχνασμα : Στις πολύ χαμηλές στάθμες έχω ακουμπισμένη κεφαλή στο προσκέφαλο εισπράττοντας εν μέρει ΄΄βρώμικη΄΄ ενέργεια εν είδει loudness εφέ.Όποτε όμως ανέρχεται η στάθμη η κεφαλή τοποθετείται στο κέντρο του κρεβατιού στη ζώνη sweet spot,όπου έχει κουρδιστεί η βέλτιστη πρόσληψη ενέργειας για τις χαμηλές...
Ρε συ @gdresios , μήπως να ακούσεις τα παληκάρια και να πουλήσεις τα pmc??Κάθομαι και διαβάζω με ενδιαφέρον όλη την περιρρέουσα χολή, και ειδικά σχόλια σαν του ΝΚ, το αποτέλεσμα είναι οτι δεν μετανιώνω ούτε μια στιγμή για την αγορά μου, πάντως ευχαριστώ τους φίλους που μου είπαν μεγιά.
Πέρα από τον αστείσμό,αναλογίσου μήπως η εταιρεία έχει προβλέψει στήσιμο αυτών των ηχείων χωρίς toe-in και παράλληλα παράδοση ενέργειας στο πεδίο αντήχησης με κατανομή που να προσεγγίζει καμπύλη-στόχο.Ακριβώς επειδή δεν περιμένουν τους χρήστες να κάνουν ακρόαση σε μικρές σχετικά αποστάσεις...λίγο δεν το λες....αλλά από το διάγραμμα απόκρισης βλέπω ότι όσο το στρίβεις στρώνει....
δεν έπρεπε να σταματήσουν στις 45 μοίρες
Προφανώς.μήπως η εταιρεία έχει προβλέψει στήσιμο αυτών των ηχείων χωρίς toe-in