Ενεργά εναντίον παθητικών ηχείων

Reaction score
15.543
Άσε τα ΄΄ψόφια΄΄,προμηθεύεσαι περισσότερους δορυφόρους για να ρίξεις ακόμα περισσότερο τις απαιτήσεις σε spl ώστε να μη σου τη λέει ο Κ.Κεφάλας περί επάρκειας των KH310 σε reference level... :roflmao:
Έχεις επιλογή σε χαμηλότερα db Reference π. χ 75 db :sneaky:

Last edited:

Reaction score
3.465
Ποιό άσχετο πεθαίνεις.
Για ποιό λόγο λοιπόν να κάνεις τεστ drive απο την στιγμή που επιλέγεις μια σοβαρότατη εταιρία κατασκευής αυτοκινήτων και υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές του αυτοκινήτου,τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ,οι απόψεις ''σοβαρών΄΄ reviewers ?
Νομίζω για τον ίδιο ακριβώς λόγο που θα πάς να κάνεις ένα,θα κάνεις και μια ακρόαση των ηχείων που θα πάς να πάρεις.
... δεν έχει αξία το test drive ?

.
Για μένα έχει!!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.978
Για ποιό λόγο λοιπόν να κάνεις τεστ drive απο την στιγμή που επιλέγεις μια σοβαρότατη εταιρία κατασκευής αυτοκινήτων και υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές του αυτοκινήτου,τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ,οι απόψεις ''σοβαρών΄΄ reviewers ?
Διότι οι μετρήσεις που ανακοινώνει ο κατασκευαστής είναι ελλειπείς, ενώ τις υπόλοιπες, αυτές που δεν ανακοινώνονται, ο τυπικός καταναλωτής δεν είναι σε θέση να τις διαβάσει, ή να τις κατανοήσει, αλλ' ούτε και να τις μετατρέψει στο αντίστοιχο μείγμα αντίληψης συμβατό με τον εγκέφαλό του.

Reaction score
3.465
Διότι οι μετρήσεις που ανακοινώνει ο κατασκευαστής είναι ελλειπείς, ενώ τις υπόλοιπες, αυτές που δεν ανακοινώνονται, ο τυπικός καταναλωτής δεν είναι σε θέση να τις διαβάσει, ή να τις κατανοήσει, αλλ' ούτε και να τις μετατρέψει στο αντίστοιχο μείγμα αντίληψης συμβατό με τον εγκέφαλό του.
και θα τα κατανοησει όλα αυτα κάνοντας βόλτα το αυτοκίνητο για σαράντα λεπτά ?
Δέν νομίζω
Απλά θα πάρει μια δόση του πώς είναι το αμάξι ,τον ογκο του ,το πώς ΄άκούγεται΄΄κλπ.
Τίποτε άλλο δεν μπορεί να καταλάβει απο σημαντικά πράγματα στην συντομη επαφη του με ένα τεστ ντραιβ.
Ακριβώς και για τον ίδιο λόγο κάνεις μια ακρόαση τα ηχεία σου.
Να δείς πως είναι απο κοντά,πως γυαλίζουν ,και λίγο να πάρεις μια τζούρα για το πως ''μπορεί'' να παίζουν στον χώρο σου.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.737
Πολλοί άνθρωποι που έχουν ασχοληθεί σοβαρά με το αυτοκίνητο, υποστηρίζουν πως δε χρειάζεται τεστ ντραιβ πριν την αγορά του.

Τροφή για σκέψη..

Προσωπικά, τείνω προς αυτή την κατεύθυνση, να θεωρώ πως όντως δεν χρειάζεται τεστ ντραιβ στο αυτοκίνητο που θα πάρεις, καθώς το επιλέγεις ανάμεσα από τα υπόλοιπα με βάση τις πραγματικές ανάγκες σου και τις προδιαγραφές και προσφερόμενες δυνατότητες του οχήματος.

ΥΓ. Ένα είναι βέβαιο για όλους, πως δεν μπορείς να τεσταρεις πόσο αντέχει σε τρακες, θα πρέπει να αρκεστείς στις προδιαγραφές ασφαλείας και στα αποτελέσματα των κρας τεστ.
Ούτε την κατανάλωση δεν μπορείς να τεσταρεις με το μίνι τεστ ντραιβ, και η κατανάλωση είναι μια από τις σημαντικότερες παραμέτρους που απασχολούν κάθε αγοραστή στην συντριπτική πλειοψηφία των αυτοκινήτων που πωλούνται, με εξαίρεση τα πολυτελείας και υψηλών επιδόσεων, όπου οι επιδόσεις και η πολυτέλεια μετράει. Βέβαια, επιδόσεις και πολυτέλεια, δε χρειάζονται τεστ ντραιβ..

Εμφάνιση; Δε χρειάζεται τεστ ντραιβ.
Χώροι αποσκευών; Ούτε.
Οδηγική συμπεριφορά; Ούτε.
Επιταχύνσεις; Ούτε.
Ποιότητα ανάρτησης; Μπα.
Τέλος πάντων, κάποια δικαιολογία θα υπάρχει για τον καθένα για να θέλει να κάνει ένα τεστ ντραιβ.

Προσωπικά, θα ήθελα να κάνω τεστ ντραιβ στη χεστρα, πριν την αγοράσω. Διότι μετά την αγορά, πολλές δε μου φάνηκαν αναπαυτικές. Ιδίως στην μακρόχρονη χρήση του καθίσματος, για ανάρτηση ποστ στο εβισάιτ. Και το καζανάκι δεν έτρεχε με τον τρόπο που θα ήθελα.

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.824
Η πλειοψηφία θέλει απλά να κάτσει ο κ@λος στο καινούριο αμάξι.. :p

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.067
Νομίζω για τον ίδιο ακριβώς λόγο που θα πάς να κάνεις ένα,θα κάνεις και μια ακρόαση των ηχείων που θα πάς να πάρεις.
Να πας. Και για ακρόαση και για test drive και για ότι άλλο θες.

Υπάρχουν και οι άλλοι με διαφορετικό τρόπο σκέψης.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.737
Χρήσιμο θα ήταν και το τεστ ντραιβ σε τηλέφωνα ντουζιέρας.
Πήρα ένα πρόσφατα, και είναι εντελώς αηδία, δε πιτσιλάει καλά να απλώνει να το χαίρεσαι.
Αν το είχανε συνδεδεμένο στο κατάστημα, να πάρω το αγαπημένο μου αφρολουτρο (όπως παίρνουν τις αγαπημένες τους μουσικές στα μαγαζιά και στις εκθέσεις) να λουστώ με την ησυχία μου, θα το είχα απορρίψει.

Άτιμη κοινωνία... Ούτε ένα ντουζακι να μη μπορείς να κάνεις στα λερόι..

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.067
Χρήσιμο θα ήταν και το τεστ ντραιβ σε τηλέφωνα ντουζιέρας.
Πήρα ένα πρόσφατα, και είναι εντελώς αηδία, δε πιτσιλάει καλά να απλώνει να το χαίρεσαι.
Αν το είχανε συνδεδεμένο στο κατάστημα, να πάρω το αγαπημένο μου αφρολουτρο (όπως παίρνουν τις αγαπημένες τους μουσικές στα μαγαζιά και στις εκθέσεις) να λουστώ με την ησυχία μου, θα το είχα απορρίψει.

Άτιμη κοινωνία... Ούτε ένα ντουζακι να μη μπορείς να κάνεις στα λερόι..
:o
Πήρες πιτσιλιστήρι χωρίς διάγραμμα διασποράς; Είσαι σοβαρός; :o

🤦‍♂️

Ντροπή.

Reaction score
11.272
:o
Πήρες πιτσιλιστήρι χωρίς διάγραμμα διασποράς; Είσαι σοβαρός;

🤦‍♂️

Ντροπή.
Ξέρεις, μερικές εταιρίες δε δημοσιεύουν όλες τις πληροφορίες για το προϊόν τους.
Τί; Συμβαίνει και σε αυτές που πουλάνε ηχεία; :o

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.132
Members
38.285
Νεότερο μέλος