alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 31.067
Ποιό άσχετο πεθαίνεις.Όση αξία έχει και το τεστ drive στο αυτοκίνητο.
Ποιό άσχετο πεθαίνεις.Όση αξία έχει και το τεστ drive στο αυτοκίνητο.
Έχεις επιλογή σε χαμηλότερα db Reference π. χ 75 dbΆσε τα ΄΄ψόφια΄΄,προμηθεύεσαι περισσότερους δορυφόρους για να ρίξεις ακόμα περισσότερο τις απαιτήσεις σε spl ώστε να μη σου τη λέει ο Κ.Κεφάλας περί επάρκειας των KH310 σε reference level...
... δεν έχει αξία το test drive ?Όση αξία έχει και το τεστ drive στο αυτοκίνητο.
Για ποιό λόγο λοιπόν να κάνεις τεστ drive απο την στιγμή που επιλέγεις μια σοβαρότατη εταιρία κατασκευής αυτοκινήτων και υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές του αυτοκινήτου,τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ,οι απόψεις ''σοβαρών΄΄ reviewers ?Ποιό άσχετο πεθαίνεις.
Για μένα έχει!!!... δεν έχει αξία το test drive ?
.
Διότι οι μετρήσεις που ανακοινώνει ο κατασκευαστής είναι ελλειπείς, ενώ τις υπόλοιπες, αυτές που δεν ανακοινώνονται, ο τυπικός καταναλωτής δεν είναι σε θέση να τις διαβάσει, ή να τις κατανοήσει, αλλ' ούτε και να τις μετατρέψει στο αντίστοιχο μείγμα αντίληψης συμβατό με τον εγκέφαλό του.Για ποιό λόγο λοιπόν να κάνεις τεστ drive απο την στιγμή που επιλέγεις μια σοβαρότατη εταιρία κατασκευής αυτοκινήτων και υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές του αυτοκινήτου,τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ,οι απόψεις ''σοβαρών΄΄ reviewers ?
και θα τα κατανοησει όλα αυτα κάνοντας βόλτα το αυτοκίνητο για σαράντα λεπτά ?Διότι οι μετρήσεις που ανακοινώνει ο κατασκευαστής είναι ελλειπείς, ενώ τις υπόλοιπες, αυτές που δεν ανακοινώνονται, ο τυπικός καταναλωτής δεν είναι σε θέση να τις διαβάσει, ή να τις κατανοήσει, αλλ' ούτε και να τις μετατρέψει στο αντίστοιχο μείγμα αντίληψης συμβατό με τον εγκέφαλό του.
Η πλειοψηφία θέλει απλά να κάτσει ο κ@λος στο καινούριο αμάξι..Διότι οι μετρήσεις που ανακοινώνει ο κατασκευαστής είναι ελλειπείς, ενώ τις υπόλοιπες, αυτές που δεν ανακοινώνονται, ο τυπικός καταναλωτής δεν είναι σε θέση να τις διαβάσει, ή να τις κατανοήσει, αλλ' ούτε και να τις μετατρέψει στο αντίστοιχο μείγμα αντίληψης συμβατό με τον εγκέφαλό του.
Να πας. Και για ακρόαση και για test drive και για ότι άλλο θες.Για ποιό λόγο λοιπόν να κάνεις τεστ drive απο την στιγμή που επιλέγεις μια σοβαρότατη εταιρία κατασκευής αυτοκινήτων και υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές του αυτοκινήτου,τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ,οι απόψεις ''σοβαρών΄΄ reviewers ?
Νομίζω για τον ίδιο ακριβώς λόγο που θα πάς να κάνεις ένα,θα κάνεις και μια ακρόαση των ηχείων που θα πάς να πάρεις.
ολοι εχουμε δικαιωμα στον αγιοβασιλη, να δω τι θα μου παρω φετος.
να δω πως θα το βαλω κατω απο το δεντρο, θα χρειαστο το δεντρο συνταγματως..
Όου γιες! Και να μυρίσεις και λίγη καινουργίλα ρε παιδί μου...Η πλειοψηφία θέλει απλά να κάτσει ο κ@λος στο καινούριο αμάξι..
Πάρε μια τέτοια.Προσωπικά, θα ήθελα να κάνω τεστ ντραιβ στη χεστρα, πριν την αγοράσω.
Και το καζανάκι δεν έτρεχε με τον τρόπο που θα ήθελα.
Χρήσιμο θα ήταν και το τεστ ντραιβ σε τηλέφωνα ντουζιέρας.
Πήρα ένα πρόσφατα, και είναι εντελώς αηδία, δε πιτσιλάει καλά να απλώνει να το χαίρεσαι.
Αν το είχανε συνδεδεμένο στο κατάστημα, να πάρω το αγαπημένο μου αφρολουτρο (όπως παίρνουν τις αγαπημένες τους μουσικές στα μαγαζιά και στις εκθέσεις) να λουστώ με την ησυχία μου, θα το είχα απορρίψει.
Άτιμη κοινωνία... Ούτε ένα ντουζακι να μη μπορείς να κάνεις στα λερόι..
Ξέρεις, μερικές εταιρίες δε δημοσιεύουν όλες τις πληροφορίες για το προϊόν τους.
Πήρες πιτσιλιστήρι χωρίς διάγραμμα διασποράς; Είσαι σοβαρός;
Ντροπή.