Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Εξαιρετικο ,αλλα πολυ ακριβο για αυτα που προσφερειτο PANASONIC DMP-BDT700 τι λεει ?
Θέλω να σε επιβεβαιώσω σχετικά με τη θέαση dvd από το pioneer και τυχόν άλλους φίλους που τουςκαλησπερα
Θελω να αγορασω 3d blu ray player . εχω τωρα το pioneer 320 και ο λογος που θελω να παω σε αντικατασταση ειναι οτι εχω πλεον 3d τηλεοραση .
Με ενδιαφερει να ειναι αψογο σαν blu ray & dvd ( το pioneer δεν με ξετρελανε σε dvd οπως ενα toshiba dvd & hd dvd player που ειχα ) ειναι καλο σαν blu ray player ομως
Δεν με ενδιαφερουν 4Κ upscaling και εννοειται το μεταχειρισμενο ειναι πιο γλυκο ...
ακουω προτασεις και για παλια μοντελα εννοειτα , γιατι πολλες φορες καποια παλια κομματια ειναι πολυ καλυτερα ...
ευχαριστω
Για εμένα την καλύτερη εικόνα, σε dvd την είχα με oppo, καλό και το Panasonic ,Pioneer αλλά έβαζα το blu r πήγαινα έκανα καφέ και ακόμα να διαβάσει.Δεν ξέρω αν τα νέα βελτιώθηκαν.Τωρα έχω ένα Sony 800 απίστευτη ταχύτητα ,και εικόνα για τα λεφτά του, τσάμπα, το πιο τίμιο από όλα που είχα.την καλυτερη εικονα σε dvd την εχω δει απο τα συγχωρεμενα hd dvd της toshiba , εκαναν πολυ καλη δουλεια , πολυ καλυτερη και απο το panasonic bt700 που αγορασα τελικα .... αν και για να ειμαι αντικειμενικος μονο στη panasonic V10 το ειχα δοκιμασει και οχι στην πολυ απαιτητικη σε για υψηλης ποιοτητας σημα vt60 ....παντως στη v10 και στον projector η εικονα τοy TOSHIBA ηταν απειρως καλυτερη σε dvd απο το 320 ...
τα νεα oppo σκιζουνΓια εμένα την καλύτερη εικόνα, σε dvd την είχα με oppo, καλό και το Panasonic ,Pioneer αλλά έβαζα το blu r πήγαινα έκανα καφέ και ακόμα να διαβάσει.Δεν ξέρω αν τα νέα βελτιώθηκαν.Τωρα έχω ένα Sony 800 απίστευτη ταχύτητα ,και εικόνα για τα λεφτά του, τσάμπα, το πιο τίμιο από όλα που είχα.
Είχε περάσει από τα χέρια μου ένα παρόμοιο μοντέλο της lg δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς κατηγορίας 250 με 300 ευρω πριν 1,5 χρόνο με όλα αυτά τα καλούδια που λες και όταν έβαζες bluray 4k έκανε σαν κατερπίλαρ. Κατά τα άλλα μια χαρά. Προσοχή μεγάλη αν θες να στριμάρεις dolby atmos από netflix γιατί είναι λίγες οι συσκευές που είναι συμβατές.KaΛησπέρα στο φορουμ.
Σαν νεος χρήστης με δειλά δειλά βήματα στήνω κι εγώ τον εξοπλισμό του χώρου μου, στο βαλάντιο που μου αναλογεί.
Επειδή είναι θέμα χρόνου να αναβαθμιστώ σε ενισχυτή και ενα σετ ηχείων atmos, σκέφτομαι να αγοράσω κι ένα Blue ray 4K player.
Το μπατζετ ειναι περιορισμένο. Δεν χρειάζομαι τρελά πράγματα-δε μπορώ να τα πληρώσω.
Η συσκευή LG UBK90 καλύπτει τις απαιτήσεις μου; βλέπω πως εχει ολα τα καλούδια. Την έχει καποιο μέλος;
Το συγκεκριμένο βλέπω οτι κοστίζει περι 150+ ευρώ.Είχε περάσει από τα χέρια μου ένα παρόμοιο μοντέλο της lg δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς κατηγορίας 250 με 300 ευρω πριν 1,5 χρόνο με όλα αυτά τα καλούδια που λες και όταν έβαζες bluray 4k έκανε σαν κατερπίλαρ. Κατά τα άλλα μια χαρά. Προσοχή μεγάλη αν θες να στριμάρεις dolby atmos από netflix γιατί είναι λίγες οι συσκευές που είναι συμβατές.
Καλησπέρα σου και Καλή Χρονιά,Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά.
Ψάχνω ένα αξιοπρεπές και σύγχρονο, επιτραπέζιο φυσικά, BD Player, που να μπορεί να παίζει κάθε είδους δισκάκι χωρίς προβλήματα, συμπεριλαμβανόμενων και των δίσκων εγγραφής κάθε είδους, με εύρος τιμής μέχρι τα 150-200 ευρώ.
Η εμπειρία μου μέχρι σήμερα εμπεριέχει συσκευές της Panasonic, της Pioneer και ένα παλιότερο HDI Dune BD Prime 3.0.
Ψάχνοντας πολύ πρόχειρα σήμερα στο Skroutz, βρήκα διάφορα, με λειτουργίες 4K UHD και 3D, να πουλιούνται με τιμές που αρχίζουν κάτω από το κατοστάρικο και φτάνουν φυσικά και πάνω από χιλιάρικο.
Θα είναι για καθημερινή χρήση, κυρίως σε καθημερινό σπιτικό περιβάλλον, χωρίς πολλά φρου-φρου και απαιτήσεις περιορισμένες, οπτικά σε τηλεόραση Full HD ή/και 4K, και ακουστικά μέσω ενός μέτριου ενισχυτή AV, που συνδέεται σε ένα αξιοπρεπές μεν, αλλά περιορισμένων δυνατοτήτων ακουστικό σύστημα 5.1, με έμφαση τις περισσότερες φορές σε στερεοφωνική ακρόαση.
Καμιά πρόταση;
Ευχαριστώ.
Καλησπέρα κι ευχαριστώ.Καλησπέρα σου και Καλή Χρονιά,
Θέλεις να παίζει 4Κ και Dolby atmos ?
και να είναι και media player.
Είδα το Pioneer BDP-450, και όντως είναι εντυπωσιακές οι προδιαγραφές του. Με μια - πολύ πρόχειρη - ματιά ίσως μπορεί κανένας να το βρει στο eBay, σε τιμή προστιτή, αλλά θέλει ψάξιμο και υπάρχει πάντα το ρίσκο να παρουσιάσει προβλήματα που δεν μπορείς να επιλύσεις με έναν άγνωστο πωλητή άλλης χώρας.@Παναγιώτης Μελάς το μόνο πραγματικά universal blu-ray player που ξέρω σε αυτή την τιμή είναι το Pioneer BDP-450 που είχα, έπαιζε κυριολεκτικά τα πάντα !!
Κοίταξε αν το βρεις πουθενά μεταχειρισμένο.
Επόμενη επιλογή είναι τα Sony X800 & X700 με το δεύτερο να μην παίζει DVD-Audio και αμφότερα να μην παίζουν πολλά γραμμένα δισκάκια.