Σταύρος Λαγκαδιανός
Το αγοράκι με τα σπίρτα
- Reaction score
- 30.514
Εννοείς κεντρικό ή ηχομπάρα?Μόνο και μόνο που η SONY μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κεντρικό ηχείο, I'm sold!
SONY,
View attachment 183468
Εννοείς κεντρικό ή ηχομπάρα?Μόνο και μόνο που η SONY μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κεντρικό ηχείο, I'm sold!
SONY,
View attachment 183468
Κεντρικό ηχείο, δες το link.Εννοείς κεντρικό ή ηχομπάρα?
Και επειδή έχουμε πει πως πρέπει να έχουμε 11 ίδια ηχεία για πολυκάναλο , αγοράζεις και άλλες 10 Sony 75αρες και είσαι αρχηγός.Κεντρικό ηχείο, δες το link.
Κι επειδή είμαι αρχηγός, θα πάρω μία και θα την κοτσάρω ανάμεσα στα B&W. Έτσι θα αποκτήσω κεντρικό ηχείο, θα πάω σε 3.2, θα είμαι πολυκάναλος, νόμιμος και θα έχω και εικόνα για τις συναυλίες!Και επειδή έχουμε πει πως πρέπει να έχουμε 11 ίδια ηχεία για πολυκάναλο , αγοράζεις και άλλες 10 Sony και είσαι αρχηγός.
Άντε, για τα ατμος να κάνουμε σκόντο να πάρεις 50άρες
Οχι, πρέπει να βρεις B&W τηλεόραση, σειρά 8,2 , αλλιως είσαι παράνομοςΚι επειδή είμαι αρχηγός, θα πάρω μία και θα την κοτσάρω ανάμεσα στα B&W. Έτσι θα αποκτήσω κεντρικό ηχείο, θα πάω σε 3.2, θα είμαι πολυκάναλος, νόμιμος και θα έχω και εικόνα για τις συναυλίες!
Οχι, πρέπει να βρεις B&W τηλεόραση, σειρά 8,2 , αλλιως είσαι παράνομος
Ο δικάναλος Trinnov είναι φθηνότερος.Και επειδή έχουμε πει πως πρέπει να έχουμε 11 ίδια ηχεία για πολυκάναλο , αγοράζεις και άλλες 10 Sony 75αρες και είσαι αρχηγός.
Άντε, για τα ατμος να κάνουμε σκόντο να πάρεις 48άρες
(Edit στα μεγέθη)
Θα κατέβω στο νησί και δε θα έχεις που να κρυφτείς.Κι επειδή είμαι αρχηγός, θα πάρω μία και θα την κοτσάρω ανάμεσα στα B&W. Έτσι θα αποκτήσω κεντρικό ηχείο, θα πάω σε 3.2, θα είμαι πολυκάναλος, νόμιμος και θα έχω και εικόνα για τις συναυλίες!
Θα κρυφτώ πίσω από τα Magnepan του αδερφού σου! Αμ, πώς! Σιγά μην πειράξεις τα Magnepan για να με πετύχεις!Θα κατέβω στο νησί και δε θα έχεις που να κρυφτείς.
Όσο έπεσε κι όλη την προηγούμενη εβδομάδα των προσφορών του Οκτωβρίου.Πάντως εξαιρετική η LG. Την είδα εχθές στα media markt. Πόσο να πέσει άραγε στο BF?
Αλεξη αν δεν εχεις προβλημα με τον τοιχο, δαγκωτη η GX.Καταλήξαμε με το στεφάνι ότι θέλουμε Sony Master Series, αλλά αν πάρουμε κάτι θα είναι LG CX ή GX 65
Εξαιρετική επιλογή @vastsar
Τελικα ο SONY ΠΑΙΖΕΙ ! Η τηλεοραση εχει μια ρυθμιση στις θυρες hdmi για το deep colour το οποιο αν δεν ειναι συμβατο με την πηγη εισοδου πρεπει να το απενεργοποιησεις, πραγμα που εκανα χτες βραδυ κι ολα επανηλθαν στο φυσιολογικο.Παντως εντυπωση μου κανει και το γεγονος οτι δεν παιζει το Blue Ray της Sony (X700). Εχω αλλαξει ενα σωρο καλωδια και εισοδους στην τιβι, ομως το προβλημα παραμενει. Εν τω μεταξυ, δουλευει κανονικα οταν το βαζω σε δυο μικροτερες τηλεορασεις που εχω στο σπιτι (50 ιντσων και 32' εκαστη). Οπως επισης δουλευει και με τον προβολεα.
Καμια μερα οταν θα εχω χρονο θα παω στο καταστημα του Κωτσοβολου που εχουν κρεμεσμενο το ιδιο μοντελο να δω αν θα παιξει εκει. Επισης και μια LG περσινο μοντελο 55 ιντσων android που την ειχα προσωρινα για ενα οκταμηνο, επαιζε κανονικα.
Oταν βαζω το σκληρο στη θυρα usb thw tv παιζει κανονικα. Οταν βαζω προεκταση καλωδιου usb δεν παιζει. Ελεγα να βαλω ενα καλωδιο usb μεγαλο μονιμα κραμασμενο και να κρυφτει απο ειδικη θηκη. Επειδη ομως τα καλωδια usb ειναι μικρα, πηρα μια προεκταση. Τζιφος.