- Reaction score
- 85.668
Θύματα που διαβάζουν avsite σίγουρα.ασχετοι ......ολοι !!!!!! , τους κοροιδεψαν!!!
View attachment 188002 View attachment 188003 View attachment 188004 View attachment 188005 View attachment 188006
Θύματα που διαβάζουν avsite σίγουρα.ασχετοι ......ολοι !!!!!! , τους κοροιδεψαν!!!
View attachment 188002 View attachment 188003 View attachment 188004 View attachment 188005 View attachment 188006
Αυτό ακριβώς ήταν το σετάπ στο στούντιο που ήταν προς πώληση.
Συγκεκριμένοι φταίνε πάντα.Θύματα των γιατρών του avsite σίγουρα.
Να μην σου πω πως έχουν και bluetooth ηχειάκιαΣυγκεκριμένοι φταίνε πάντα.
Nαι και τα νεα Adam τα θεωρει καλυτερα ολων !
Εγώ πάντως έχω και ηχείομεμπλεδόντι.Να μην σου πω πως έχουν και bluetooth ηχειάκια
Το Genelec με ένα 12" όπως βλέπετε είναι σε αυτή την τιμή:
Παίζουν τα ηχεία..
Ναι, να έχεις τέσσεραΝόημα να πάρεις 2x GENELEC 7071A αν έχεις 2x Velodyne DD18 υπάρχει?
Εντάξει ρε παλαβέΤο Genelec με ένα 12" όπως βλέπετε είναι σε αυτή την τιμή:
Genelec 7370 APM – Thomann Elláda
Genelec 7370 APM, Active Subwoofer with DSP for 2.1 To 7.1 Setups, 305 mm (12") chassis, Flow-optimised spiral bass reflex channel, Room analysis function, DSP filter to compensate for room influences such as room...m.thomann.de
Το 7071Α με δύο 12" το έδινε ο άνθρωπος από το στούντιο στα 2 χιλιάρικα, και δε το ήθελε κανένας, οπότε αναγκάστηκα από τις συνθήκες να το πάρω...
Και βρήκα κι άλλο ένα στα ίδια λεφτά, φτηνότερα κι από την τιμή λιανικής του σαμπ με ένα 12", και αναγκάστηκα πάλι να το πάρω.
Με έσπρωχναν οι συνθήκες.
Ομοίως με αυτό της Neumann:
Neumann KH 870 – Thomann Elláda
Neumann KH 870, Active Studio Subwoofer, Equipped with: 2x 10" Woofer, Built-in 7.1 bass management with 80 Hz filters (4th order), 7 Balanced high-pass outputs and bass sum output, Switchable low-cut filter and...m.thomann.de
Που βρήκα 2 τεμάχια στα ίδια λεφτά με τα τζενελεκ. Αναγκάστηκα. Δεν ήθελα.
Δε τα αγόραζαν οι άλλοι, κανείς δε τα ήθελε. Ήμουν εγώ το θύμα.
Αυτοθυσιαστηκα.
Ευτυχώς τουλάχιστον που κόβονται και τιμολόγια, να περιορίσουν τη χασουρα.
ΥΓ. Για να το γελοιοποιήσω τελείως, ένα τζενελεκ το πήρα με τιμολόγιο και 10 δόσεις στην πιστωτική.
Εντάξει, ντροπή.
Προσωπικά βρίσκω νόημα να πάρεις 2 τέτοια Genelec ακόμα κι αν έχεις άλλα 2 ίδια Genelec.Νόημα να πάρεις 2x GENELEC 7071A αν έχεις 2x Velodyne DD18 υπάρχει?
Κράτα τα velodyne.Όχι ρε, τι 4??Να αλλάξεις τα Velo για τα Genelec εννοώ
Ε, θα αναγκαστώ.Κράτα τα velodyne.
Στείλε πμ για τα Genelec αν είναι σε καλή τιμή, θα τα πάρω και θα τα πουλήσω στον Ear
Βάστηξαν και τοίχο,καθότι οι συνθήκες...έσμπρωχναν.Το Genelec με ένα 12" όπως βλέπετε είναι σε αυτή την τιμή:
Genelec 7370 APM – Thomann Elláda
Genelec 7370 APM, Active Subwoofer with DSP for 2.1 To 7.1 Setups, 305 mm (12") chassis, Flow-optimised spiral bass reflex channel, Room analysis function, DSP filter to compensate for room influences such as room...m.thomann.de
Το 7071Α με δύο 12" το έδινε ο άνθρωπος από το στούντιο στα 2 χιλιάρικα, και δε το ήθελε κανένας, οπότε αναγκάστηκα από τις συνθήκες να το πάρω...
Και βρήκα κι άλλο ένα στα ίδια λεφτά, φτηνότερα κι από την τιμή λιανικής του σαμπ με ένα 12", και αναγκάστηκα πάλι να το πάρω.
Με έσπρωχναν οι συνθήκες.
Ομοίως με αυτό της Neumann:
Neumann KH 870 – Thomann Elláda
Neumann KH 870, Active Studio Subwoofer, Equipped with: 2x 10" Woofer, Built-in 7.1 bass management with 80 Hz filters (4th order), 7 Balanced high-pass outputs and bass sum output, Switchable low-cut filter and...m.thomann.de
Που βρήκα 2 τεμάχια στα ίδια λεφτά με τα τζενελεκ. Αναγκάστηκα. Δεν ήθελα.
Δε τα αγόραζαν οι άλλοι, κανείς δε τα ήθελε. Ήμουν εγώ το θύμα.
Αυτοθυσιαστηκα.
Ευτυχώς τουλάχιστον που κόβονται και τιμολόγια, να περιορίσουν τη χασουρα.
ΥΓ. Για να το γελοιοποιήσω τελείως, ένα τζενελεκ το πήρα με τιμολόγιο και 10 δόσεις στην πιστωτική.
Εντάξει, ντροπή.