- Reaction score
- 85.657
Χωράει κάτω απο την οθόνη, πίσω απο το center?τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα μπαίνω στα κλεφτά και βλέπω αυτό.
Χωράει κάτω απο την οθόνη, πίσω απο το center?τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα μπαίνω στα κλεφτά και βλέπω αυτό.
Παντως Κωστα το σαμπ που εχεις της Genelec, ειναι για τα δικα μου γουστα απο τα πιο ωραια και τελειως ασυνηθιστο.Όχι μόνο τριγύρω, αλλά και ένα μεταχειρισμένο σε αγγελία τέτοιο κεντρικό, εδώ και πολύ καιρό.
Μα ούτε το σαμπ δεν αγόραζαν, κανείς, το κεντρικό θα παίρναν;
Άσε που είναι άσχημο.
τι φιλος του εισαι ? καντου δωρο 2 ... να γλυκαθει.. και θα σου τα λογισει μετα..Γκειθαν. Οποτε ξερεις μετα που θα πανε τα Genelec
Κάπου στα 8500€ το είχα βρει αυτό.
Βεβαίως το μπάσο από 5"-αρι είναι συγκλονιστικό.
Εγω θα δώσω αλλά 3.500 χιλιάρικα και θα πάρω 2 παθητικά για να σκάσεις από την ζηλεια σουΒέβαια, για να πω την αμαρτία μου, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα μπαίνω στα κλεφτά και βλέπω αυτό. Δε ξέρω που θα οδηγήσει αυτή η συνήθεια..
Τι ?δεν έχει ενισχυτή στην πλάτη? τι ? είναι εξωτερικός ? απαπαπαπα.Ε, θα αναγκαστώ.
Για άλλη μια φορά.
Δε μπορώ να πω όχι σε σαμπ της Genelec.
Έχω πρόβλημα γιατρέ μου;
ΥΓ
Βέβαια, για να πω την αμαρτία μου, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα μπαίνω στα κλεφτά και βλέπω αυτό. Δε ξέρω που θα οδηγήσει αυτή η συνήθεια..
Πάντως μεζούρα έχω βγάλει 2 φορές να μετρήσω "κάτι"..
Πςςς τι είπες τώρα?Εγω θα δώσω αλλά 3.500 χιλιάρικα και θα πάρω 2 παθητικά για να σκάσεις από την ζηλεια σου
View attachment 188027
Wilson audio 12.000 διδρομο με γουφερ 5,75ιντσων, δυστυχώς δεν επιδέχεται διπλοκαλωδιωση να το απογείωσω τελείως
Ο,τι πληρώσεις, παίρνεις.Εγω θα δώσω αλλά 3.500 χιλιάρικα και θα πάρω 2 παθητικά για να σκάσεις από την ζηλεια σου
View attachment 188027
Wilson audio 12.000 διδρομο με γουφερ 5,75ιντσων, δυστυχώς δεν επιδέχεται διπλοκαλωδιωση να το απογείωσω τελείως
Κάτω από την οθόνη, ναι. Αλλά θα πρέπει να προχωρήσει λίγο πιο μπροστά το κεντρικό.Χωράει κάτω απο την οθόνη, πίσω απο το center?
Ξέρω και τιμή χονδρικής.Κάπου στα 8500€ το είχα βρει αυτό.
Σε εμένα θα πάνε υποχρεωτικά..............γιατί κάνω συλλογή!!!!!!!Υπολογιζω οτι θ αντεξεις το πολυ 2-3 χρονια χωρις Γκειθαν. Οποτε ξερεις μετα που θα πανε τα Genelec
Άσε.Τι ?δεν έχει ενισχυτή στην πλάτη? τι ? είναι εξωτερικός ? απαπαπαπα.
Πόσο; Μη μου πεις δέκα πόντους θα σε βαρέσω στη φαλάκρα και θα κάνει πλατςΑλλά θα πρέπει να προχωρήσει λίγο πιο μπροστά το κεντρικό.
Ρίχτου Μήτσε, μας δουλεύει ψιλό γαζί ο καράφλας.Πόσο; Μη μου πεις δέκα πόντους θα σε βαρέσω στη φαλάκρα και θα κάνει πλατς
56 πόντους βάθος έχει το τζενελεκ, και τώρα το κεντρικό έχει περίπου 30cm από τον πίσω τοίχο..Πόσο; Μη μου πεις δέκα πόντους θα σε βαρέσω στη φαλάκρα και θα κάνει πλατς
Εύκολο ακούγεται, μπορει να κόβεται κιόλας με πριονάκι ακριβώς όσο χρειάζεται. Αν πέφτεις σε σκελετό δεν ξέρω τι γίνεται.Σκέφτηκα πως άμα ρίξω τη γυψοσανίδα πίσω από το τζενελεκ μόνο