- Reaction score
- 80.466
Φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις παθητικά ηχεία, με τις ενισχυτικές βαθμίδες να βρίσκονται ιδανικά εκτός του χώρου ακρόασης. Απλώς θα έχεις αρκετά μέτρα καλώδια BELDEN ηχείων.
Φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις παθητικά ηχεία, με τις ενισχυτικές βαθμίδες να βρίσκονται ιδανικά εκτός του χώρου ακρόασης. Απλώς θα έχεις αρκετά μέτρα καλώδια BELDEN ηχείων.
Τον Goatfoot πάντως τον έψησες και σκοπεύει να το κάνει...Μεταξύ μας αυτό,καθότι μας το φυλάει για έκπληξη...Μην είσαι αρνητικός.
Και στα 2μ μια χαρά εντοιχίζεις ηχεία, και στα 2,5 και στα 3 και στα 6 και όσο έχεις διαθέσιμο.
Δες τις διαστάσεις του δωματίου του γουίζι, δεν είναι καθόλου μεγάλες, έχτισε ο άνθρωπος ένα χώρο μέσα στο σπίτι του για να παίξουν σοβαρά τα ηχεία που είχε, μια χαρά το σκέφτηκε και δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα.
Στις ίδιες διαστάσεις χώρου, θα μπορούσε να εντοιχισει μικρά ηχεία, κατάλληλα για τις αποστάσεις ακρόασης εκεί, για να στήσει άτμος σετάπ.
Όλα γίνονται.
Υπάρχουν λύσεις για κάθε χώρο, όποιες κι αν είναι οι διαστάσεις του.
Ένας μηχανικός που γνωρίζει το αντικείμενο, όπως ο άνθρωπος που χρησιμοποίησε ο γουίζι, θα φτιάξει σωστές θέσεις εντοιχισμού για τα ηχεία που θες, και για σαμπ και για δορυφόρους, αρκεί να είναι σωστές οι επιλογές σου για την απαιτούμενη απόσταση ακρόασης.
Στο τέλος, δε φαίνεται κανένα ηχείο, ούτε σαμπ, βάζεις και μια ηχοπερατή οθόνη μπροστά σου, στο πλάτος του τοίχου που έχεις διαθέσιμο, και game over.
Φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις παθητικά ηχεία, με τις ενισχυτικές βαθμίδες να βρίσκονται ιδανικά εκτός του χώρου ακρόασης. Απλώς θα έχεις αρκετά μέτρα καλώδια ηχείων.
Σε περίπτωση χρήσης ενεργών, βγάζεις τις πλάτες και τις βάζεις στον τοίχο, δίπλα/κάτω από κάθε ηχείο, ή ανά ντανες όπου βολεύεσαι.
Τα υπόλοιπα είναι κολοκύθια.
Σαφώς.uniform power response?
Εάν εννοείς τεκμηρίωση τις μετρήσεις power reponse ενεργών monitor που να δείχνουν μη ομοιόμορφες καμπύλες ..... νομίζω με λίγο Googling βρίσκεις εύκολαΤο power response των εξόχως ισορροπημένων on axis ηχείων μόνιτορ της Genelec, είναι αηδιαστικά ισορροπημένο.
Δεν ξέρω γιατί καταχωρησες στο ποστ σου στο ισορροπημένο ον αξις τα στούντιο μονιτορς, εκτός κι αν υπονοείς πως λίγα εξ'αυτων είναι ισορροπημένα και οφ αξις, κάτι που μάλλον χρειάζεται τεκμηρίωσης.
Ναι, είναι ηχείο των 500€ αυτό βέβαια.Εάν εννοείς τεκμηρίωση τις μετρήσεις power reponse ενεργών monitor που να δείχνουν μη ομοιόμορφες καμπύλες ..... νομίζω με λίγο Googling βρίσκεις εύκολα
πχ
View attachment 188068
Ο φίλος πάντως στο χώρο που μας έδειξες:Έτσι για καλημέρες..
Γιάννη μου τα δικά μου δεν είναι ακόμα μαύρα , αλλά θα γίνουν μαύρα κουτιά ΝΑΑΑ.Εμ βεβαια, αυτα λετε εσεις που εχετε μαυρα κουτακια στο χωρο και καλα μετα λετε για Industrial αισθητικη και αλλα τετοια....