- Reaction score
- 36.319
Ρε σεις, πηδηξαν πολλοι με μαυρα ενεργα και στριμερ;; Και mp3 η flac?
Οχι πειτε μου. Πειτε μου!
Νομίζω πως πρέπει να βρεις εναλλακτικές προσεγγίσεις στην ηλικία σου ΓιάννηΡε σεις, πηδηξαν πολλοι με μαυρα ενεργα και στριμερ;; Και mp3 η flac?
Έπρεπε εξ'αρχής να αρκεστείς στα λεγόμενά μου και να μην επιμένεις τζάμπα κι άδικα.Μόλις μου ήρθε απάντηση από.Γερμανία. Επιβεβαιώνουν την αντιπροσώπευση από τον Λάιο.
Ναι. Αυτός σε ξέρει;Τον ξέρω τον Ζ
Ναι εδώ κλαίς , αλλού γελάς , αποφάσισε τέλος πάντων τι κάνεις?Κλαίω
.. για καθιστικο ιατρειου ή για ψυχαναλυτη χαλιενταδων θα τα αγοραζα .. πιθανοτατα να εκαναν και γρηγορη αποσβεση της αξιας κτισης.. (θα ειχα εντοιχισει σχετικες ενεργες μοναδες που θα επαιζαν στη θεση τους και θα νομιζαν οτι παιζουν αυτα).
Τίτλος "Ένα ηχείο που ξέχασαν να του βάλουν ...γουφερ"
View attachment 188124
Για τις ανάγκες της φωτογράφισης, έγινε τρίγωνο ακρόασης στα 7μ περίπου σε χώρο άπλετο, καμιά 100-στη μέτρα δηλαδή (έχει και ποδήλατο στην άκρη για να πας στην κουζίνα), ενώ το "ηχείο χωρίς γουφερ", λέει η φίρμα "από 6 έως 14τμ δωμάτιο" και υποθέτω πως εννοεί με πολλαπλά σαμπ.
Βεβαίως το δοκίμασαν με κρος στους 200 κύκλους. Είπαμε, ξεχάσανε στη φίρμα να του βάλουν γουφερ και το βγάλανε στην παραγωγή με 9 εκατοστά μιντ.
Ξεφτιλικια, χαϊεντοξεφτιλίκια...
ΥΓ. Βάλτε σκάγια στη βάση, βελτιώνουν τα μπάσα.
Μα δεν θα πρέπει το μήκος του χώρου να είναι ανάλογα συγκεκριμένο?σωστές θέσεις εντοιχισμού για τα ηχεία
Άμα προσέξεις στη φωτογραφία, το ηχείο δεν ακουμπάει πάνω στη βάση έτσι απλά, αλλά κάθεται πάνω σε ειδικά κραδασμοαπορροφητικά τα οποία σύμφωνα με πηγές μου έχουν ως στόχο την απορρόφηση των κραδασμών του Τουίτερ.Κλαίω
Ωχ, αυτο ηταν χτυπημα κατω απ την μεση! Σε παρακαλω Δημητρη παρτο πισω.Νομίζω πως πρέπει να βρεις εναλλακτικές προσεγγίσεις στην ηλικία σου Γιάννη
There, I fixed it!
Τίτλος "Ένα ηχείο που ξέχασαν να του βάλουν ...γουφερ"
Η μεγάλη focal, διαθέτει μια τεράστια γκάμα εντοιχιζόμενων μοντέλων με εξαιρετικές προδιαγραφές:
Οπότε ο χώρος παραμένει ανεπηρέαστος αισθητικά, να έχει τη δική του χροιά, ανεπηρέαστη από το κομμάτι του όντιο.