- Reaction score
- 2.826
Τι να σου Ντοκ..Σ'αυτό πάντως, είχες δίκιο.
Μάλλον "πόνεσε".
Επειδή ωστόσο υπάρχουν ένθεν κι ένθεν αντιρρήσεις, ας προτείνω στο δια ταύτα κάτι εξαιρετικά απλό.
Προτείνω να στείλετε στον πιτερμενη ένα καλώδιο, να σας λύσει όλες τις απορίες.
Λίγα ευρώ δουλειά, με ACS σε 2-3 μέρες θα το έχετε πίσω.
Λοιπόν; Τζιοβανι; Λέανδρε; Θα μπορέσετε να το αποχωριστείτε για 2-3 μέρες ένας από σας;
και δεν χρειάζεται να δώσει και το τελευταίο μοντέλο.....Τα έξοδα πρέπει να τα πληρώσει αυτός που ωφελείται.
Λογικά λοιπόν ο κατασκευαστής, ειδικά στην συγκεκριμένη περίπτωση που δεν υπάρχουν δημοσιευμένα τα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά του καλωδίου. Θα τα εχει και αυτά διαθέσιμα μετά για κάθε ενδιαφερόμενο.
Τι λετε ρε !!! £49.50 για καλωδιο !!!!!Εκραξα μεροκαματιαρη φιλο με ενυσχυτικα ηχεια κλπ σετ απ των 20.000 για την αγορα συνδεσης προ τε αυτων https://www.kosmasaudiovideo.gr/Hxo...terconnects-RCA-RCA-Audio-Note-Kondo-KSL-VcII και οχι αυτων https://www.markgrantcables.co.uk/u...ir-of-cables-canare-l4e6s-star-quad-balanced/
............
άλλος τσίπης από δώ..Για ποιό λόγο να αγοράσεις κάτι που ξέρεις ότι θα δώσει την "υπογραφή - άποψη" του κατασκευαστή και θα αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα, ενώ αυτό είναι κάτι που δεν θες;
Όχι, εδώ είναι αλλιώς:Το μπουζούκι είναι όργανο.
Ο αστυνόμος είναι όργανο.
Άρα, ο αστυνόμος είναι μπουζούκι.
Kάποιος Χ ο PeterMeni...Τώρα να δώσω το καλώδιο μου σε κάποιον Χ να κάνει ότι κάνει
γιατί καλέ...?
το φερέφωνο δεν είναι προσβλητικό
ελληνικά ξερς?
Ούτε καν. Δεν έχω καμία φαγούρα.άλλος τσίπης από δώ..
αυτά είναι δικαιολογίες κυριε μου
Ακριβώς!Όχι, εδώ είναι αλλιώς:
Ο ασφαλιστής ξέρει απο ασφάλειες.
Οι ασφάλειες χρησιμοποιούνται στον ηλεκτρισμό.
Άρα ο ασφαλιστής ξέρει απο ηλεκτρισμό.
Οπότε τίθεται το ερώτημα:
Ποιος είναι όργανο ποιού;
Και ποιος είναι μπουζούκι;
(Αστυνομικός είναι ο @daharis666 )
εγώ τα βλέπω από εδώ
και service....μη μου ξεχνάς το serviceοι πωλητές αναλώσιμων η/Υ ξέρουν από απόσβεση κραδασμών..
Γατί:Όπως οι γιατροί ξέρουν από ήχο,
Δεν είναι επιχείρημα αυτό.Τώρα να δώσω το καλώδιο μου σε κάποιον Χ να κάνει ότι κάνει, να μάθει χωρίς μάλιστα να πληρώσει τι κάνει κάποιος άλλος "κατασκευαστής" δε μου ακούγεται σωστό