- Reaction score
- 80.714
κανόνισε να τα πάρει ΠΕΤΡΑΚΗ και να μας πάρει ο διάολος σε κάνα 2ωρο που θα σηκωθεί για τσίσαΤόσο πολύ που θα είχε πάθει
εμ-
κανόνισε να τα πάρει ΠΕΤΡΑΚΗ και να μας πάρει ο διάολος σε κάνα 2ωρο που θα σηκωθεί για τσίσαΤόσο πολύ που θα είχε πάθει
εμ-
πάει η @Rosinante ....αυτό ήταν....ξεπέτα?Απεχθάνομαι το σεξ στους moderators.
Είναι στείρο .
Προτιμώ , νεόκοπες χήρες.
Εχεις καμία εύκαιρη?
Μέχρι 40 , όχι μεγαλύτερη . Οι μεγαλύτερες έχουν την τάση να μου μένουν στα χέρια.
να μένει....Μόλις πλήθηκα , ενδιαφέρεσαι ?
Αυτό το λες εκ του ασφαλούς... ξέρεις ότι λόγω απορρήτου δεν μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση στον ιατρικό σου φάκελο αφού.Oποιος έχει περιέργεια ο φάκελός μου είναι εκεί , όπως πάντα , στο ΓΝΑ , μπορεί να το διαπιστώσει, αν έχει τα μπαλάκια.
3μ για πολυκαναλο σεταπνομιζω οτι αυτα ειναι εξαιρετικα για ολους οσους θελουν ενεργα, ειναι και οικονομικα.
......τα δινει ο κατασκευαστης ως 3μ
βρε σεις !!!!!!
Αν κατάλαβα καλά, υποστηρίζεις ότι ο κατασκευαστής τους δίνει λάθος Max SPL......τα δινει ο κατασκευαστης ως 3μ
Δημοσιευεις την ερευνα σου με τα δεδομένα που έχεις συλλέξει, τους διαψευδεις, σε ευχαριστεί όλοκληρη η κοινότητα και παμε παρακάτω.νομιζω οτι αυτα ειναι εξαιρετικα για ολους οσους θελουν ενεργα, ειναι και οικονομικα.
......τα δινει ο κατασκευαστης ως 3μ
βρε σεις !!!!!!
Με έπνιξες βρε πρωί πρωί.. 4 κατοστάρικα..., με τα 400 κατοστάρικα ένοιωσα ένα σφίξιμο στο στήθος..Στα 400 κατοστάρικα όμως
Κοίτα παλικάρι, μην είσαι σπάγκος, να πας να δώσεις μια πεντακοσαρού να πάρεις αυτό το θαύμα της φύσης, τούτο το εργαλείο που οργώνει, αυτό το ατελείωτο γιγαντοτεράστιο Τουίτερ (γουφερ δεν έχει):Στα 4 κατοστάρικα όμως το ζευγάρι μαζί με τα ενισχυτικά βρες καλύτερο συδιασμό παθητικών ηχείων + ενισχυτή που να παιζει όχι στα 3 αλλά στα 2,5 μέτρα. Δεν κάνω πλάκα, δώσε μου στοιχεία να πάω να το αγοράσω και να σε μνημονευω εις τον αιώνα τον άπαντα.