wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.788
Όχι ρε, πας καλά; Σπίτι μου έχω αυτό:Δε πιστεύω να τα έχετε σπίτι σας και οι δυο σας;
Όχι ρε, πας καλά; Σπίτι μου έχω αυτό:Δε πιστεύω να τα έχετε σπίτι σας και οι δυο σας;
Τον είδα σε έναν πλανόδιο πωλητή πριν χρόνια.Βάλε ένα σφυροδρέπανο για stop!
Ωραία παθητικά.
Την απόκριση συχνότητας των κλιψ του λινκ την είδες; Πώς συγκρίνεται με των Kali;Η αλήθεια είναι πως ένας τέτοιος συνδυασμός έχει και πλεονεκτήματα έναντι ενός ζεύγους ενεργών στην ίδια κατηγορία τιμής.
Έχεις ΚΑΙ προενισχυτή. Όχι πως χρειάζεσαι στα Kali επιπλέον οδήγηση, δεν έχουν ανάγκη προενισχυτή.
Το πλεονέκτημα του "προενισχυτή" στον παραπάνω συνδυασμό είναι τα καλούδια: Volume control, επιλογή πηγών, ενισχυτής ακουστικών, υποτυπώδες bass/treble, loudness.
Αν λοιπόν δε θες το παραπάνω "γκάζι" που βγάζουν τα Kali, μια χαρά είναι και αυτά.
Μην τα κρίνεται όλα με τα ...spl... υπάρχει και η ευκολία χρήσης.
Να τα ακούσεις αφτα στα 4 μέτρα τόgνη μου, να σου φύγει το κλ@gνίδι από τα μπάσα!!Ωραία παθητικά.
όχι, τόσο χάλια είναι;Την απόκριση συχνότητας τωκ κλιψ του λινκ την είδες; Πώς συγκρίνεται με των Kali;
Γράψε κάτι ακόμα, ποια είναι, με τι ενισχυτή τα παίζεις..Να τα ακούσεις αφτα στα 4 μέτρα τόgνη μου, να σου φύγει το κλ@gνίδι από τα μπάσα!!
Θα μου προτείνεις καλώδια για matching;Γράψε κάτι ακόμα, ποια είναι, με τι ενισχυτή τα παίζεις..
Προσέχετε τι ποσταρετε μεσημεριατικα........
Μη πειράζεις τον tonis βρε!Θα μου προτείνεις καλώδια για matching;
Έλα, πάμε σοβαρά.
Ένα ζευγάρι από αυτά:
Κι ένα ζευγάρι φτηνούς τελικούς:
Πιάσαμε 51 χιλιάρικα.
Για να δω τι παίρνω με 50 χιλιάρικα σε ενεργά, κάτσε να δω τι θα βρω, να πσάκσω.
Α, να, παίρνω 3 τετχια, και μου περισσεύουν 6 χιλιάρικα να πάω Σεϋχέλλες.
Adam S6X – Thomann Elláda
Adam S6X, Active Main Monitor, 4-Way Active Bass Reflex loud-speaker, Output power 2 x 500 W rms, 2 x 250 W RMS, 1x 250 W RMS and 1x 250 W RMS, 2x 305 mm (12") HexaCone cone loudspeaker and 2x 186 mm (7.5") HexaCone...m.thomann.de
Στα ίδια λεφτά, για να μη ξεχνάμε, παίρνεις 10 16-ιντσα me Geithain 901.
Πολύ σωστά, my mistake!το pmc που διάλεξες να του βάλεις και ενισχυτες είναι ήδη ενεργό( κορυφαίο ) ......βρες ένα παθητικό .
Εχουμε δει και class d ενισχυτικά να ζεσταίνονται αφού.Πολύ σωστά, my mistake!
Έχει ενσωματωμένα ενισχυτικά στάδια πραγματικά μεγάλης ισχύος, και κλας D μάλιστα, οπότε θα παραμένει και κρύο.
Άρα στα 36.000€ αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση.
περιμένωΘα μου προτείνεις καλώδια για matching;
Και εγώ.. Απάντηση για το ποιο καλώδιο ταιριαζει σε κάθε μία από τις εκδόσεις των 805..νομιζες το κσεχασα;;περιμένω
Και εγώ.. Απάντηση για το ποιο καλώδιο ταιριαζει σε κάθε μία από τις εκδόσεις των 805..νομιζες το κσεχασα;;
Στα παλιά δεν χρειάζονται ακριβά καλώδια, όσο πιο νέα τόσο πιο πλούσια σε χαρακτήρα. Αυτό όμως το πληρώνεις.
περιμένω
και που να δεις τι έχει από αριστερά ....Αυτά από πίσω είναι πάνελ;
Διακρίνω χοντρά hiend καλώδια.