- Reaction score
- 137.888
Τα Άνταμ είναι μια μεγάλη κατηγορία μόνα τους, η φίρμα είναι ανάλογη της dynaudio, και τις έχω αμφότερες σε πολύ υψηλή εκτίμηση. Παλιότερα κυκλοφορούσε και οικιακές σειρές ηχείων, μέχρι τραγικού κοστολογίου, μα τώρα νομίζω τα σταμάτησαν.
Η Άνταμ βγάζει μόνο ενεργά πλέον, παλιότερα είχε και παθητικά ηχεια.
Η νταιναοντιο ακόμα κυκλοφορεί παθητικά, όπως η atc, pmc, κλπ.
Όλα τα ενεργά Άνταμ που κυκλοφορούν, είναι πολύ τίμιες προτάσεις στα λεφτά τους, ανεξαιρέτως, από τα φτηνότερα μέχρι τα ακριβότερα, vfm αδιαμφισβήτητο.
Τα μεγάλα main monitor της Άνταμ, αποτελούν εξαιρετικές περιπτώσεις πραγματικά χαμηλά κοστολογημενων τεράτων δυναμικού εύρους, τυπικό δείγμα αυτό:
Ηχείο όνειρο, ατελείωτων δυνατοτήτων, και πολύ φτηνό, συγκρινόμενο με ανάλογες προτάσεις από pmc και ATC, μα ίδιου κοστολογίου με ανάλογες προτάσεις από dynaudio:
Γι'αυτό η Adam και η Dynaudio είναι από τις αγαπημένες μου φίρμες, μαζί με τη Neumann, διότι οι προτάσεις τους είναι πολύ λογικά κοστολογημενες, εκτιμώ πως όλες έχουν πολύ υψηλό vfm και δε θα χάσει κανείς επιλέγοντας ένα ηχείο από αυτές τις φίρμες, το σωστό για την απόσταση ακρόασης που θα χρησιμοποιηθεί.
Η Άνταμ βγάζει μόνο ενεργά πλέον, παλιότερα είχε και παθητικά ηχεια.
Η νταιναοντιο ακόμα κυκλοφορεί παθητικά, όπως η atc, pmc, κλπ.
Όλα τα ενεργά Άνταμ που κυκλοφορούν, είναι πολύ τίμιες προτάσεις στα λεφτά τους, ανεξαιρέτως, από τα φτηνότερα μέχρι τα ακριβότερα, vfm αδιαμφισβήτητο.
Τα μεγάλα main monitor της Άνταμ, αποτελούν εξαιρετικές περιπτώσεις πραγματικά χαμηλά κοστολογημενων τεράτων δυναμικού εύρους, τυπικό δείγμα αυτό:
Adam S6X – Thomann Elláda
Adam S6X, Active Main Monitor, 4-Way Active Bass Reflex loud-speaker, Output power 2 x 500 W rms, 2 x 250 W RMS, 1x 250 W RMS and 1x 250 W RMS, 2x 305 mm (12") HexaCone cone loudspeaker and 2x 186 mm (7.5") HexaCone...
m.thomann.de
Ηχείο όνειρο, ατελείωτων δυνατοτήτων, και πολύ φτηνό, συγκρινόμενο με ανάλογες προτάσεις από pmc και ATC, μα ίδιου κοστολογίου με ανάλογες προτάσεις από dynaudio:
Dynaudio M3XE package (including 2x M3XE + 2x PLM10000Q)
M3XE is the ultimate main monitoring solution, combining world-class driver and cabinet technology from Dynaudio Professional with cutting-edge signal processing and amplification from Lab.gruppen, Lake and TC Electronic.
digitalaudioservice.de
Γι'αυτό η Adam και η Dynaudio είναι από τις αγαπημένες μου φίρμες, μαζί με τη Neumann, διότι οι προτάσεις τους είναι πολύ λογικά κοστολογημενες, εκτιμώ πως όλες έχουν πολύ υψηλό vfm και δε θα χάσει κανείς επιλέγοντας ένα ηχείο από αυτές τις φίρμες, το σωστό για την απόσταση ακρόασης που θα χρησιμοποιηθεί.
Last edited: