Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Don't try this...(at home) alone.Ολο ευκολες ερωτησεις κανεις χα χα. Θελει, επαγγελματια - ειδικο, και για τη δομικη ακεραιοτητα αυτου (αποστασεις ορθοστατων, μονοκοματες επιφανειες ξυλου και οχι σε κομματια), μην γινουν και χειροτερα τα πραγματα και μετρησεις για να δεις εαν η βελτιωση ειναι τετοια που δικαιολογει τα εξοδα.
Οπως ειπαν παραπανω θελει frame , με ορθοστατες καλυτερα ξυλινους κλπ. Σημαντικη ειναι η αποσταση που θα εχουν οι ορθοστατες μεταξυ τους παραλληλα, , να μη συντονιζονται. Δε ξερω εαν τα 60 εκατοστα ειναι αρκετα (καλα ειναι) ή θελει παραπανω. Καλυτερα 80 ή μαλλον να διαφερουν οι αποστασεις μεταξυ τους να μην εχει και συντονισμους σε ιδιες περιοχες. Καλυτερα οχι γυψισανιδα. Βαλε δε ξερω πόσο (1/4 ?) ρωσικη σημυδα με στρωσεις ή κανα ελαφρυ ξυλο σαν το poplar εαν και σκεβρωνει αυτο λιγο. Η γυψοσανιδα θα σου τα κανει ολα μουντα και βαρετα, δεν ειναι για μουσικη.
Καλυτερα θα ηταν να διαλεγες 3 τοιχους σε ενα Π, και ο πισω τοιχος ακροασης να ηταν προς τον ελευθερο χωρο. Και η πορτα πισω. Θελεις και παραθυρα χα χα ? Οχι. Παχος υλικου μεσα στον τοιχο 30 εκατοστα τουλαχιστον μιας και το κανεις και εχεις να θυσιασεις χωρο Διαλεγεις πρωτα και καπως θεωρητικα ιδανικες διαστασεις του υποχωρου. Παντως δε σημαινει οτι θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα γιατι τιποτε δε νικαει τον ογκο.
Ολα αυτα βεβαια μπορει να ειναι και χαζομαρες που λεω. Don't try this at home χα χα.
Ναι καλυτερα αυτο και πιο ευελικτο. Και εγω οτι παρεμβαση εκανα σπιτι μου την εκανα ετσι ωστε να μπορει να αφαιρειται, εκτος απο μια σοφιτ μπασοπαγιδα ψηλα στον πισω τοιχο. Εγω τα ανεφερα για πολυ πιο φθηνο κοστολογιο. Επισης θα του μεινει και χωρος να βαλει και διαχυση και επιπλεον απορροφηση εαν θελει. Θα ειναι και ¨καθαρο" αισθητικα το αποτελεσμα. Οπως θελει, ομως, καθως ειδα οτι προτιμα οπως ειπε μετακινουμενες "λυσεις".Don't try this...(at home) alone.
Ακόμα και ο ίδιος δεν θα προέβαινα ολομόναχος σε εγχείρημα που θα άλλαζε αμετάκλητα τη λειτουργικότητα σε δεδομένο χώρο....Ούτως ή άλλως δεν με συγκινούν οι μονιμότητες σε οποιαδήποτε δραστηριότητα...
Υπάρχουν όμως τεχνάσματα,όπως προμήθεια customized φορητών - συγκρινόμενα με γυψοτοιχίες - πάνελ που θα είχαν απορροφητική δράση όπως και διαχυτικών για να έφτιαχναν sandwich ψευδοτοιχίας.
Καλή επιτυχία στο project λοιπόν, με ή χωρίς φωτορεπορταζ...Δεν έχω Geithain εγώ Χάρη.
Όντως εκεί θα άκουγα τα 801 του φίλου αλλά δεν έγινε αυτό. Τι έγινε το έγραψα (μάλιστα το είπα και τηλεφωνικά του Κώστα όταν κλειδώθηκε το θέμα επειδή ειρωνευόσασταν και τα πήρα. Ρώτα τον!). Ο φίλος αρχικά δεν τα είχε στήσει σπίτι του λόγω μετακόμισης από το εξωτερικά. Γι αυτό του είπα να τα φέρουμε σε εμένα. Αλλά δεν άντεξε. Άνοιξε τις κούτες και τα έστησε σπίτι του. Οπότε τα άκουσα εκεί. Και ναι, δεν γουστάρει φωτογραφίες του σπιτιού του να δημοσιεύονται. Εσύ τι πρόβλημα έχεις; δικαίωμα του είναι. Πολλοί εξάλλου εδώ μέσα δεν έχουν βάλει φώτος των χώρων τους. Νομίζω και εσύ αλλά δεν είμαι σίγουρος. Τι σημαίνει αυτό; ότι δεν έχουν τίποτα; Έλεος!
Και σε αυτό το θέμα που άνοιξα έχω σκοπό να βάλω όλη την εξέλιξη που θα έχει το project. Αλλά προβλέπω ρεσιτάλ ειρωνείας. Άλλο το χιούμορ το οποιό θέλω και η πλάκα και άλλο η ειρωνεία!
Ότι πρέπει για την περίπτωση σουΓια πείτε καμιά ιδέα για τεχνητή δημιουργία δωματίου σε μεγαλύτερο χώρο. Πχ σε χώρο 40 τμ να περιοριστεί η ακουστική δραστηριότητα στα 25. Με χρήση τεχνητών τοίχων (όχι μόνιμων) οι οποίοι ταυτόχρονα θα εκτελούν και χρέη threatment. Παντόφλα και έπιπλα δεν υπάρχουν .
Βλεπω να του πεφτουν στο κεφαλι χα χα. Δεν θα εχει σεισμους εκει απο οπου ειναι ο τυπος.Ότι πρέπει για την περίπτωση σου
https://www.jochenschulz.me/en/blog/diy-absorption-ceiling-cloud
Δεν θα είναι από τους σεισμούς αλλά από τα 4+ σαμπ που θα βάλει......Βλεπω να του πεφτουν στο κεφαλι χα χα. Δεν θα εχει σεισμους εκει απο οπου ειναι ο τυπος.
Δεν συμφωνώ.Both
Θα δημιουργηθούν 2 χώροι παράλληλα. Τον προσανατολισμό τον σκεφτομαι ακόμα.
Ο ένας θα είναι για δικάναλο και ο άλλος για πολυκάναλο/hc. Το μόνο που δεν έχω τώρα είναι μέσο προβολής αλλά αυτό θα μπεί τελευταίο.
Τα 2 διαφορετικά setup δεν θα τοποθετηθούν μαζί στον ίδιο τοίχο.
Άσε τις υπεκφυγές και απάντησε.Εκεί που ετοιμάζόμουν να απαντήσω στον ear