- Reaction score
- 85.426
Γιατί; Οι ταξιτζήδες δεν τα ξέρουν όλα;
Όχι, δε τα ξέρουν.Γιατί; Οι ταξιτζήδες δεν τα ξέρουν όλα;
Απάντησα σε αυτό. Θα το διάβασες ποιό κάτω.Ο έμπορος δεν είναι κατ'αναγκη
αναξιόπιστο πρόσωπο.
Σου έχω ξαναπεί ότι είσαι ψευτόμαγκας του πληκτρολογίου, μικρός είμαι σίγουρος έβγαζες το κεφάλι από την γωνία και έκανες στα αλλά παιδάκια νια νια νια νια νια και αμέσως έτρεχες στην μαμά σου μην σε πιάσουν .Το "ταξιτζής" σε πείραξε, αλλά το "ξερόλας" όχι;
Εντάξει, θα λέω ξερόλας από δω και πέρα.
Το αντίθετο συμβαίνει.Σου έχω ξαναπεί ότι είσαι ψευτόμαγκας του πληκτρολογίου, μικρός είμαι σίγουρος έβγαζες το κεφάλι από την γωνία και έκανες στα αλλά παιδάκια νια νια νια νια νια και αμέσως έτρεχες στην μαμά σου μην σε πιάσουν .
Έκανα πολύ γυμναστική από πιτσιρικάς, και ήμουν πάντα πολύ μυώδης και δε σήκωνα πολλά πολλά.
Με έκανες και γέλασα πάλι, τελικά η φαντασία σου οργιάζειΤο αντίθετο συμβαίνει.
Μικρός ήμουν πάντα ο δυνατότερος της παρέας, έριχνα ξύλο σε καλόπαιδα από μεγαλύτερες τάξεις, με έβαζαν μπροστά μου οι φίλοι μου όταν τους απειλούσε κανένας, και γενικώς έριχνα πολύ ξύλο.
Έκανα πολύ γυμναστική από πιτσιρικάς, και ήμουν πάντα πολύ μυώδης και δε σήκωνα πολλά πολλά.
Οκ με τις προβλέψεις σου για την παιδική μου ηλικία; Ταξιτζής και συ;
Θέλεις αποδείξεις μήπως;Με έκανες και γέλασα πάλι, τελικά η φαντασία σου οργιάζει
Μάλλον από τα πολλά βάρη δεν πήρες ύψος
Ε όχι και φλώρος ο Σαλονικιός....Αγορια εγω δεν ξερω απο καλωδια αλλα να λες τον Ιαρ φλωρο ξεπερναει καθε οριο. Τραμπουκο πες τον. Καλόπαιδο πες τον. Ακου ο Ιαρ κρυβοτανε. Χαχαχαχα αχαχαχα. Αε καλο σου Σαββατιάτικα.
Να γιατί άνοιξε ξανά το θέμα!Ε όχι και φλώρος ο Σαλονικιός....
Άιντε κάντε όλοι στη μπάντα
Να βγει να μετρήσει ο Σαλονικιός.
Άιντε κάντε του αβάντα
Για ιμμερσιβ να μιλήσει ο Σαλονικιός.
Οι καλωδιάδες και τα παπαγαλάκια
Να βγάλουνε σπυράκια απ'το κακό
Κι' όλοι οι μπατίρηδες με χομσινεμαδάκια βαράτε παλαμάκια για τον Σαλονικιό.
Με των ακόλουθων τα σμήνη
φτιάχτηκε και απόψε ο Σαλονικιός.
Άιντε στην υγειά τους πίνει
Το μαλτ δίπλα στο τζάκι ο Σαλονικιός.
Οι καλωδιάδες και τα παπαγαλάκια να βγάλουνε σπυράκια απ' το κακό .
Κι' όλοι οι μπατίρηδες με χομσινεμαδάκια βαράτε παλαμάκια για τον Σαλονικιό..