- Reaction score
- 35.563
Για το τρελλαδικο ειμαστε
@Ultra Audio μου επετρεπεις να ανεβασω μια φωτογραφια απο το καταστημα?
Περίμενε τα...Χριστούγεννα,που όλο και κάποια...λαμπάκια θα βρίσκονται.όχι, δεν έχει λαμπάκια....
Γι αυτό χρειάζεται να μαθαίνουμε ό,τι έχουμε στην κατοχή μας απέξω και ανακατωτά,ώστε να είναι δυνατή οποιαδήποτε...ανάνηψη.Η αληθεια ειναι πως αν για καποιο λογο κανει reset η μετρικ, με βλεπω με λευκο μανδυα σε ελαχιστο χρονο η να παραταω το χαι εντ και ν ακουω απο τρανζιστορακι η να τα σπαω ολα μεσα στο σπιτι...
Κανονικά θα έπρεπε κι εγώ να δοκιμάσω διάφορα cat καλώδια, μιας και η δική μου σύνδεση μεταξύ A/D-D/A μετατροπέα και κύριας μονάδας γίνεται με τέτοιο καλώδιο.Επειδή κάποιοι τσίμπησαν στη φωτο που πόσταρα,δοκιμάζω κάποια καλώδια για να βελτιώσω κάποια λειτουργικά θέματα που εχω με τα usb και τα cat καλώδια εν αναμονή νεου Kii Control με βελτιωμένο firmware.
Καλός ο ρουνης αλλά εχω συνηθίσει την πλατφόρμα του tidal με τις playlist μου και τα mix που προτείνει και δεν μπορώ να απεξαρτηθώ από αυτήν!ΥΓ. Εντάξει το ρουν; Έβαλες και τινταλ; Παιζ καλά;
Εγώ βλέπω κανονικά τις playlists που έχω φτιάξει στο Tidal μέσα στο roon.Καλός ο ρουνης αλλά εχω συνηθίσει την πλατφόρμα του tidal με τις playlist μου
Αν θέλεις να προσθέσεις κομμάτια στις υπάρχουσες, μπαίνεις στο Tidal, προσθέτεις, κάνεις restart το Roon και εμφανίζονται.Τις playlist τις βλέπω,δεν μπορώ να προσθεσω κομμάτια στις υπάρχουσες
Έχει και AES ή μόνο αυτήν και usb?S/PDIF είσοδος του Kii Control
Έχει και AES ή μόνο αυτήν και usb?
Μια και το ανέφερες,Ρε φιλε να σε ρωτησω κατι?
Ειναι καλα αυτα τα ηχεια? Γιατι δεν εχω δει να κυκλοφορουν πολλα, για αυτο ρωταω.
Για περισσότερες λεπτομερειες παρε το φίλο σου τον Μπρούνοτα ΝΟυμερα που αναφερεις περιλαμβανουν και τις επιστροφες ?
Μια και το ανέφερες,
Το πρώτο Control που το ειχα αγορασει όταν το πρώτο έβγαλαν το 2017 είχε s/n 0143.
Αυτό που μου έστειλαν έχει s/n περίπου 1300.
Αν υποθεσουμε ότι μετράνε από το 0001 και κάθε Control αντιστοιχεί σε ένα ζευγάρι τότε μιλάμε για αλλά τόσα ζευγάρια + κάμποσα BXT
Για αυτή την κατηγορία δεν ξέρω αν είναι πολλά ή λίγα.
Αν γνωρίζει κάποιος για πωλήσεις ηχείων γενικότερα ας μας πει.