Couriers

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.482
Το μόνο καλό στην όλη ιστορία είναι η σημερινή απόφαση για αγορές με click away, για όσες τουλάχιστον επιχειρήσεις βρίσκονται σχετικά κοντά. Καλύτερα παραλαβή εκεί με ραντεβού, παρά αναμονή από την όποια ταχυμεταφορική.

Σιγά μην κάνουμε αγορές με κλικς. :p

Τα ψώνια είναι εμπειρία. Και η μεγάλη χαρά είναι όταν δεν ξέρεις από πριν τι θες και ψάχνεις τα καταστήματα μέχρι να σου γυαλίσει κάτι. :dance2:

Reaction score
4.149
αλλη τελειως κατάσταση η αναμενόμενη γνωστή εποχική έξαρση δουλειάς και άλλο το άγνωστο, το περίπου, το απροσδιόριστο.

για σκέψου να σου πουν οτι πιθανά καποια στιγμή μέσα στον επόμενο χρόνο αλλά δεν ξέρω πότε και για πόσο διάστημα θα υπάρξει αύξηση της ζήτησης των υπηρεσιών που προσφέρεις επι 100. Τι θα έκανες;
Αυτό ακριβώς που σου περιέγραψα παραπάνω, θα προετοίμαζα τις δομές μου, θα έπαιρνα και άλλον εξοπλισμό, θα στελέχωνα την διοίκηση, θα κοιτούσα και για εγκαταστάσεις, θα είχα έτοιμα μια πλειάδα μηχανοκίνητων μέσων...και με το που αχνοφαινόταν η καραντίνα θα έκανα προσλήψεις...

Δεν θέλω να ξεχνάς ότι πίσω από τις εταιρείες κούριερ υπάρχουν οι μητρικές που είναι εταιρίες κολοσσοί και αυτό το ξεβράκωμα τους είναι άνευ προηγουμένου...

*και μια και μιλάμε για εταιρίες κολοσσούς του κ@λου...
55 λεπτά χωρίς ρεύμα, χωρίς να βρέχει, να έχει χιονίσει, να φυσάει, να έχει ήλιο, υγρασία, νηνεμία...>:(

Reaction score
4.149
vote Laundryman for president !
(θα ειχαμε και τα τυχερα μας εμεις)
Δεκέμβριε φίλε μου...
Με τιμά η πρόταση σου και λόγω και της ονομαστικής σου εορτής θα σου την στείλω αλλά όχι εδώ (για να μην κάνουμε κουρείο και αυτό το νήμα) αλλά στο Βινύλιο και Γυναίκες στα πατώματα...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.385
Σιγά μην κάνουμε αγορές με κλικς. :p

Τα ψώνια είναι εμπειρία. Και η μεγάλη χαρά είναι όταν δεν ξέρεις από πριν τι θες και ψάχνεις τα καταστήματα μέχρι να σου γυαλίσει κάτι. :dance2:
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου! :hi:

Όμως, αν η εναλλακτική είναι η άγνωστης διάρκειας αναμονή των couriers, σίγουρα καλύτερα το click away, ώστε να έχεις αυτό που θέλεις άμεσα.

Reaction score
4.149
Εδώ κράσαρε ο Βακακης-jumbo και απορείτε με την αργοπορία των franchise του κ@λου;
Διαφωνώ εδώ... όσοι είχαμε την ατυχία να εμπλακούμε σε αυτή την περιπέτεια αυτή την περίοδο έχουμε δει ότι μόλις φτάσουν στα κεντρικά για διαλογή ανάβουν έναν μπάφο οι αποστολές 6 μέτρα-15 μέτρα-25 μέτρα και εσύ περιμένεις..
Μόλις ξεκολλήσει από την διελκυστίνδα της διαλογής...τσουπ στην πόρτα σου το χαρτάκι... περάσαμε αλλά μας κρατήσατε μούτρα και δεν μας ανοίξατε...

Στα κεντρικά έχασαν την μπάλα...
Οι φραντζαιζερ ακολουθούν την μαμά στην μ@λακία..

melina

Cargo 200
Reaction score
43.209
Αυτό ακριβώς που σου περιέγραψα παραπάνω, θα προετοίμαζα τις δομές μου, θα έπαιρνα και άλλον εξοπλισμό, θα στελέχωνα την διοίκηση, θα κοιτούσα και για εγκαταστάσεις, θα είχα έτοιμα μια πλειάδα μηχανοκίνητων μέσων...και με το που αχνοφαινόταν η καραντίνα θα έκανα προσλήψεις...
Αν έχω καταλάβει καλά από άλλα ποστς ασχολείσαι με πλυντήρια ιματισμού...τέλος πάντων έστω ότι ασχολείται κάποιος με αυτή τη δουλειά, και πιστεύει ότι κάποια στιγμή ίσως να δει από 10πλασια ως 100πλασια ζήτηση για κάποιο διάστημα οπότε θα αγόραζε x10 πλυντήρια (έστω ότι πάει συντηρητικά και πάει να πιάσει μόνο την ελάχιστη αύξηση ζήτησης) και θα νοίκιαζε (ή αγόραζε) αντίστοιχους χώρους να τα βάλει, θα αγόραζε και x10 φορτηγάκια ακόμα για τις παραλαβές - παραδόσεις, θα τα είχε όλα αυτά στην καβάντζα έτοιμα να περιμένουν... και αφού λοιπόν είχε κάνα 3μηνο (βλέπεις πόσο καλός είμαι δεν λέω 6μηνο) εξοπλισμό και εγκαταστάσεις να κάθονται (νταξ και δομές και διοίκηση...) και όταν θα έσκαγε η καραντίνα θα έκανε και προσλήψεις την τελευταία στιγμή x10 το ανθρώπινο δυναμικό που είχε (στο τελευταίο κανονικά πέφτει γέλιο αλλά θα το συνεχίσω στο σοβαρό) και θα δούλευε στο φουλ και με πλήρη αποτελεσματικότητα (εδώ δεν γίνεται αλλιώς :roflmao: :roflmao:) για 8 βδομάδες, ας πάρουμε μια πολύ ευνοϊκή περίπτωση, μετά θα τελείωνε η καραντίνα γιατί θα ερχόταν κάποιο εμβόλιο, ένα φάρμακο και δενξερωγωτι και θα κυττούσε ο επιχειρηματίας τον εξοπλισμό, τις εγκαταστάσεις και τις δομές (διοίκηση και προσωπικό θα είχαν πάρει τον mpoulo πάραυτα με το τέλος της καραντίνας υποψιαζομαι) που έστησε για 10πλάσια ζήτηση από αυτή που συνήθως έχει. Και όλα αυτά για once in a lifetime case. I rest my case.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.173
Παραγγελια ψιλοπραγματακια απο eshop, μετα 12 μερες ακομη περιμενω, και ετοιμοπαραδοτα υποτιθεται, crazysundays.
Παραγγελια απο 2 αγγλικα βιβλιοπωλεια 21.11, στις σελιδες τους ελεγαν για να προλαβετε παραδοση Χριστουγέννων ριχτε τα μεχρι 1.12, σε 2 μερες, δλδ 23.11, τα ειχαν στειλει, αλλα ακομη για παραλαβη μην τον ειδατε μην τον απαντήσατε τον Κίτσο τον λεβέντη τον καραμπουζουκλή. Πλακα θα εχει να ερθουν με τη νεα χρονια και να μου ζητανε και δασμους.
20.11 παραγγελια απο nike.com (αποστολη απο Ολλανδια), τα εστειλαν στις 23, σε μια εβδομαδα ειχαν ερθει, κανονικα στο σπιτι.

Reaction score
4.149
Αν έχω καταλάβει καλά από άλλα ποστς ασχολείσαι με πλυντήρια ιματισμού...τέλος πάντων έστω ότι ασχολείται κάποιος με αυτή τη δουλειά, και πιστεύει ότι κάποια στιγμή ίσως να δει από 10πλασια ως 100πλασια ζήτηση για κάποιο διάστημα οπότε θα αγόραζε x10 πλυντήρια (έστω ότι πάει συντηρητικά και πάει να πιάσει μόνο την ελάχιστη αύξηση ζήτησης) και θα νοίκιαζε (ή αγόραζε) αντίστοιχους χώρους να τα βάλει, θα αγόραζε και x10 φορτηγάκια ακόμα για τις παραλαβές - παραδόσεις, θα τα είχε όλα αυτά στην καβάντζα έτοιμα να περιμένουν... και αφού λοιπόν είχε κάνα 3μηνο (βλέπεις πόσο καλός είμαι δεν λέω 6μηνο) εξοπλισμό και εγκαταστάσεις να κάθονται (νταξ και δομές και διοίκηση...) και όταν θα έσκαγε η καραντίνα θα έκανε και προσλήψεις την τελευταία στιγμή x10 το ανθρώπινο δυναμικό που είχε (στο τελευταίο κανονικά πέφτει γέλιο αλλά θα το συνεχίσω στο σοβαρό) και θα δούλευε στο φουλ και με πλήρη αποτελεσματικότητα (εδώ δεν γίνεται αλλιώς :roflmao: :roflmao:) για 8 βδομάδες, ας πάρουμε μια πολύ ευνοϊκή περίπτωση, μετά θα τελείωνε η καραντίνα γιατί θα ερχόταν κάποιο εμβόλιο, ένα φάρμακο και δενξερωγωτι και θα κυττούσε ο επιχειρηματίας τον εξοπλισμό, τις εγκαταστάσεις και τις δομές (διοίκηση και προσωπικό θα είχαν πάρει τον mpoulo πάραυτα με το τέλος της καραντίνας υποψιαζομαι) που έστησε για 10πλάσια ζήτηση από αυτή που συνήθως έχει. Και όλα αυτά για once in a lifetime case. I rest my case.
Όταν εγώ στην σύμβαση που έχω υπογράψει με τον πελάτη μου αναφέρω παράδοση εντός 24 ωρών, τι αφορά εκείνον εάν έχω ένα 1 τόνο ρούχα, 10 τόνους ή 100 τόνους να καθαρίσω σήμερα?
Εμείς οι υπόλοιποι ανά την Ελλάδα που το κάνουμε για την κορύφωση της αιχμής σε μια σεζόν 8 μηνών δεν θεωρώ ότι είμαστε κορόιδα...
Εγκαταστάσεις μπορείς να νοικιάσεις και να ξενοικιάσεις αυτή την περίοδο πολύ εύκολα και όσο για τον εξοπλισμό σίγουρα δεν θα πάει χαμένος, έχουμε ήδη δει τι τεχνολογία αιχμής διαθέτουν...άλλωστε είναι και το θέμα της απόσβεσης που θα καλύψει όλα τα έξοδα...
Για το εποχιακό προσωπικό τα έγραψες...
Οι μητρικές τους είναι μεγάλες εταιρείες και η τωρινή εικόνα είναι εικόνα ξεφτίλας...
Με την λογική σου και οι καινούργιες ΜΕΘ είναι άχρηστες, και τα μεγάλα στάδια για τους Ολυμπιακούς αγώνες και γενικά η Ανάπτυξη...
*ακόμη και ο Πύργος του Άιφελ

Last edited:

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.200

( 20 Νοεμβρίου - Παραλαβή από τον αποστολέα (κατάστημα))

( 21 Νοεμβρίου - Κέντρο Διαλογής Αττικής )

( 25 Δεκεμβρίου 2022 - Παράδοση στον πελάτη )

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Φιλαράκια , την πάτησα κι εγώ.
Αγόρασα ένα κινητό για τον πατέρα απ το ΠΛΑΙΣΙΟ, γιατί ξέρω καλά, πως παραδίδουν με δικάτους μεταφορικά μέσα.
Όμως το έδωσαν στην ΓΕΝΙΚΗ και η κατάσταση είναι αυτή:

Κατάσταση Αναχώρηση από σημείο εξυπηρέτησης
Τοποθεσία ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗΣ
Ημερομηνία Τετάρτη, 02/12/2020
Ώρα 21:49

Γατάκια, ήρθε!!!

Χτυπάει το κουδούνι, απαντάω και ανοίγω .
Λέει η κουριερίτσα: Είναι κλειδωμένα.
Λέω εγώ: Κατεβαίνω αμέσως.

Είχε αφήσει το κουτί έξω και είχε φύγει...

Reaction score
1.213
Κατι υγρα καθαριστικα που ειχα παραγειλει ηρθαν σφαιρα , κατι βιβλια ερχονται με το καρο.Αλλα το καθοριστικο μαγαζι ειναι το e-shop.Αμα βλεπεις εκει καθυστερησεις (μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα ερχονταν βροχη τα μυνηματα ).
Τελωσπαντων καλυτερα , θα ερθουν με το δωρο των Xmas .Ηδη εχω παραγγειλει , υπολογιζοντας την καθυστερηση ωστε ....να πεσει με τον μισθο :p
Οσο για τους courrier μου την εχουν φερει και τους..εχω φτιαξει .Aφου δεν εχουν μηχανημα για καρτα οι ντελιβεραδες , δεν τους ταλαιπωρω καν, θα περασω τους λεω εγω.Τετοιους πελατες να ειχαν ολοι , σαν να τους δινω μπουρμπουαρ κανουν :roflmao:

Reaction score
1.953
Γατάκια, ήρθε!!!

Χτυπάει το κουδούνι, απαντάω και ανοίγω .
Λέει η κουριερίτσα: Είναι κλειδωμένα.
Λέω εγώ: Κατεβαίνω αμέσως.

Είχε αφήσει το κουτί έξω και είχε φύγει...
Τι τους έχει κάνει και σε φοβούνται ρε συ....😂😂😂

Reaction score
4.149
Και εάν ολοκληρωθεί καμία αποστολή (κατά λάθος) το οξύμωρο μα συνάμα και γελοίο της υπόθεσης, είναι ότι φτάνουν στο σημείο που θεωρούν ότι μας κάνουν χάρη που (δεν) κάνουν καλά την δουλειά τους... :fuckyou:
*και δεν αναφέρομαι στους ντελιβεράδες (που τρώνε το ξύλο της αρκούδας) αλλά σε εκείνα τα κοριτσάκια και αγοράκια που κάθονται στο φροντ και στο πίσω οφις και έχουν ύφος χιλίων καρδιναλίων στο τηλέφωνο... μέχρι να εμφανιστείς μπροστά τους...

Reaction score
16.803

( 20 Νοεμβρίου - Παραλαβή από τον αποστολέα (κατάστημα))

( 21 Νοεμβρίου - Κέντρο Διαλογής Αττικής )

( 25 Δεκεμβρίου 2022 - Παράδοση στον πελάτη )
Στον Άρη (πλανήτη) πρέπει να έχουν μεταφερθεί τα κεντρικά... πρέπει να περιμένεις την αποστολή της SpaceX του Μασκ για παραλαβή... :geek: :gamer:

Reaction score
1.061
Από Amazon Αγγλίας, παραγγελία 2 Δεκεμβρίου κι ακόμα δεν έχει φύγει από κει. Μου αρέσει που ξέρουν πότε θα έρθει... :roflmao:

View attachment 190908
Ποοο τα ίδια και εγώ.. περιμένω λάμπα για τον προτζεκτορα και παίζει να μείνω χωρίς προβολι χρονιαρες μέρες γιατί είναι στα τελευταία της...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.101
Members
38.287
Νεότερο μέλος
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ