- Reaction score
- 86
να λεμε και τα θετικα 2 παραγγελιες που ειχα για επιτραπεζια η μια ηρθε την επομενη εργασιμη και η αλλη μετα απο 2 εργασιμες με "couriercenter" (δεν την ηξερα την εταιρεια αλλα ειναι γρηγορη).
Ωχ, την πάτησα από technicality!Technically, η πρεσβεία της Κύπρου είναι κυπριακό έδαφος, δεν είναι η Κύπρος, το νησί στο οποίο έστειλε η ACS τα PCs. Άσ' το, σου λέω, άσ' το...
μολις παρελαβα και αυτο...παραμενει σε εκρεμοτητα απο μαγαζι βορειων προαστειων που βρηκα μεσω skroutz (αυτο μαλλον θα αποσταλει με κουριερ)
Μια από τα ίδια...Το ταμπλετ που είχα παραγγείλει στις 30/11, απο το Σάββατο έρχεται από Π. Ραλλη στο Μαρούσι κι ακόμα να φτασει (acs)
Από amazon σε καραντίνα βράσε όρυζα, δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά παραγγείλαμε το GOT στην προηγούμενη και εγώ και ο εαρ και μας ήρθε στο τέλος της καραντίνας αλλά βέβαια ουδέν κακό αμιγές καλού. Το βλέπω τώρα οπότε δεν πήγε χαμένοΠαρήγγειλα από Amazon de την 14/11. Προβλεπόμενη παραλαβή έως 01/12. Έως τώρα δεν έχει έρθει. Καμμία πληροφόρηση από το Amazon, ο αποστολέας αδιαφορεί, tracking code δεν υπάρχει. Μου στείλανε και email για να με ρωτήσουν πόσο ευχαριστημένος ήμουν από την παραγγελία, τους απάντησα και μου απάντησαν ότι θα πρέπει να επικοινωνήσω έγω με τον πωλητή τους και άμα καταδεχθεί και μου απαντήσει εντός 48 ωρών να τους πληροφορήσω και ακολούθως πιθανόν να μου επιστρέψουν τα χρήματα, σκατά στα μούτρα τους, ευτυχώς που το συνολικό κόστος είναι κάτω από 10€.
Έφυγε η παραγγελιά απο την Αμαζόνα στις 3/12, το παρέδωσε η UPS στις 9/12 με standard delivery.Παρήγγειλα από Amazon de την 14/11. Προβλεπόμενη παραλαβή έως 01/12. Έως τώρα δεν έχει έρθει. Καμμία πληροφόρηση από το Amazon, ο αποστολέας αδιαφορεί, tracking code δεν υπάρχει. Μου στείλανε και email για να με ρωτήσουν πόσο ευχαριστημένος ήμουν από την παραγγελία, τους απάντησα και μου απάντησαν ότι θα πρέπει να επικοινωνήσω έγω με τον πωλητή τους και άμα καταδεχθεί και μου απαντήσει εντός 48 ωρών να τους πληροφορήσω και ακολούθως πιθανόν να μου επιστρέψουν τα χρήματα, σκατά στα μούτρα τους, ευτυχώς που το συνολικό κόστος είναι κάτω από 10€.
αλλη τελειως κατάσταση η αναμενόμενη γνωστή εποχική έξαρση δουλειάς και άλλο το άγνωστο, το περίπου, το απροσδιόριστο.Όταν γνωρίζεις ότι σύντομα θα (ξανά) μπεις σε περίοδο ραγδαίας ανοδικής κλιμάκωσης και γνωρίζεις και την περίοδο κορύφωσης τότε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία...
Όσοι δραστηριοποιούνται σε εποχιακές δουλειές είτε σαν εργαζόμενοι είτε σαν επιχειρηματίες γνωρίζουν ότι έχουν μπροστά τους δυο (2) μήνες ( Ιούλιο και Αύγουστο) που η δουλειά θα πολλαπλασιαστεί Χ 10, Χ 100, Χ 1000 και προετοιμάζονται κατάλληλα οι μεν ψυχολογικά και κρατώντας δυνάμεις για την κορύφωση, οι δε επενδύοντας σε δομές, εξοπλισμό, εγκαταστάσεις και μαζεύοντας βιογραφικά από ανθρώπους που θα βοηθήσουν στην μάχη της επιβίωσης...
Διότι όπως πολύ χαρακτηριστικά αναφέρει και ο θυμόσοφος λαός μας...
" Με πορδές αυγά δεν βάφονται "
View attachment 190830