Couriers

Reaction score
86
να λεμε και τα θετικα 2 παραγγελιες που ειχα για επιτραπεζια η μια ηρθε την επομενη εργασιμη και η αλλη μετα απο 2 εργασιμες με "couriercenter" (δεν την ηξερα την εταιρεια αλλα ειναι γρηγορη).

Reaction score
11.267
Technically, η πρεσβεία της Κύπρου είναι κυπριακό έδαφος, δεν είναι η Κύπρος, το νησί στο οποίο έστειλε η ACS τα PCs. Άσ' το, σου λέω, άσ' το...
Ωχ, την πάτησα από technicality! :roflmao:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.477
παραγγελια μελανιων απο δευτερα 10-δεκ
παρελαβα σημερα απο γνωστο μαγαζι με υπολογιστες (με δικο τους υπαληλλο,οχι κουριερ)
παρελαβα χτες απο μαγαζι στη γειτωνια μου (με δικο τους υπαληλλο,οχι κουριερ)
παραμενει σε εκρεμοτητα απο μαγαζι βορειων προαστειων που βρηκα μεσω skroutz (αυτο μαλλον θα αποσταλει με κουριερ)
-
περιμενω επισης και 3(ισως παραπανω) αποστολες (με δισκους)...αλλα δεν εχω βγει απο το διαμερισμα οποτε δεν ξερω αν εχει ερθει καποια ειδοποιηση.. (α! και μια παραγγελια με καμποσες μπυρες απο μικροζυθοποιια) 🐒

Reaction score
3.087
Έτσι ακριβώς η acs.
Ή δε χτυπάει κουδούνι ή με το έτσι θέλω λεει να πας να το πάρεις από το υποκαταστημα.
Πικρή ιστορία η acs νεας Σμύρνης.
Ποτε δεν το σηκώνουν και πριν τον κοροναιο.
Ποτε δε χτυπάνε κουδούνι. Πάντα σου στέλνουν μηνυμα να το παραλάβεις από υποκατάστημα.
Πέρσι η εταιρεία που είχα παραγγείλει κομμάτι υπολογιστη αναγκάστηκε να το ξανάστείλει σε μένα με δικό της υπάλληλο.. παίζει αυτό που περίμενα ακομα να είναι στο acs νεας Σμύρνης.
Νοεμβριο παρήγγειλα mouse και μικροφωνο από media markt και δυστυχώς μου έτυχε η acs νεας Σμύρνης.
Μετα απο χιλιάδες παράπονα σε media markt και στα κεντρικά acs, η acs ειπε και καλά ότι η media markt τους είχε πει παραλαβή από κατάστημα πραγμα που είναι ψευδές γιατι πήρα τη media markt και μου είπε ότι έδωσαν τη διεύθυνση μου και μου έστειλε και αποδεικτικό.
Μετα τα κεντρικά acs μου είπαν ότι θα το διευθετησουν και την επόμενη θα με πάρουν τηλέφωνο να μου το στείλουν.
Πέρασαν μερες και Ακόμα μου στέλνουν το χαζο μηνυμα ότι είναι στο καταστημα νεας Σμύρνης και ελάτε να παραλάβετε.
Ευτυχώς βρήκα mouse και έτσι τους έχω γραμμένους πλέον.
Αν κάποτε το στείλουν δε θα το παραλάβω και πλέον από οποια εταιρεία παραγγέλνω κάτι θα τους λέω εκτος acs,αν δεν έχουν άλλη εταιρεία θα ακυρώνω.

Reaction score
1.953
Παραγγελία κορνίζα για παζλ (80*60) από μαγαζί Ζωγράφου. Τρίτη έγινε η αποστολή, Τετάρτη απόγευμα ήταν σπίτι.
ACS......

Reaction score
321
Το ταμπλετ που είχα παραγγείλει στις 30/11, απο το Σάββατο έρχεται από Π. Ραλλη στο Μαρούσι κι ακόμα να φτασει (acs)

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.231
Καλημέρα. Παρακάτω η δική μου πιο πρόσφατη εμπειρία

Παραγγελία για τα γενέθλια των παιδιών μου (6&7 Δεκεμβρίου) στο Μουστάκα από τις 27/11 και τα στέλνει στην ACS στις 28/11. Από τις 28/11 βρίσκονται στην Πέτρου Ράλλη και μόλις εχτές ήρθαν στο Μαρούσι 11/11 και ενώ φαίνονται ότι είναι σε courier, δεν πέρασε κάνεις και έρχεται το κλασσικό μυνηματάκι ότι δεν σας βρήκαμε και ελάτε από την ACS Αμαρουσίου να τα πάρετε (δεν περάσανε ποτέ και ούτε αυτοκόλλητο αφήσανε). Πηγαίνω ACS και ζητάω την παραγγελία μου και τι απάντησε ο τυπάκος στην ρεσεψιόν μετά από αναμονή 40 λεπτών στην βροχή; Οτι αργούμε να σας τα φέρουμε γιατί είναι στον πάτο του container. Και τον κοιτάω και του λέω "με δουλεύεις" με έφερες μέσα στην βροχή επειδή δεν βρήκες την διεύθυνση και τώρα μου λες ότι είναι στον πάτο του καλαθιού. Αφού ακούσανε τι ακούσανε (δεν τους ίδρωσε το αυτί) στείλανε και viber μήνυμα για αξιολόγηση χαχαχαχα. Και κερασάκι για όλα αυτά έχεις και 2 αθώα παιδιά να ρωτάνε κάθε μέρα πότε θα έρθουν τα δώρα των γενεθλίων τους. Δεν φταίνε αυτοί, φταίνε τα μαγαζιά που τους εμπιστεύονται σαν τον Μουστάκα, παίρνουν το χρήμα και εσύ κάθεσαι και περιμένεις με το αγγούρι στο χέρι. Και αυτοί θα σώσουν την Ελλάδα το κέρατό τους (το τελευταίο σπόντα για τον ιδιοκτήτη της εν λόγου μεταφορικής που δεν έχει μόνο την ACS).

Reaction score
1.030
Μόλις παρέλαβα λάπτοπ από τη Γενική ταχυδρομική, το οποίο καθοταν στις αποθήκες τους από τις 26 Νοεμβρίου!!!

Reaction score
390
Παρήγγειλα από Amazon de την 14/11. Προβλεπόμενη παραλαβή έως 01/12. Έως τώρα δεν έχει έρθει. Καμμία πληροφόρηση από το Amazon, ο αποστολέας αδιαφορεί, tracking code δεν υπάρχει. Μου στείλανε και email για να με ρωτήσουν πόσο ευχαριστημένος ήμουν από την παραγγελία, τους απάντησα και μου απάντησαν ότι θα πρέπει να επικοινωνήσω έγω με τον πωλητή τους και άμα καταδεχθεί και μου απαντήσει εντός 48 ωρών να τους πληροφορήσω και ακολούθως πιθανόν να μου επιστρέψουν τα χρήματα, σκατά στα μούτρα τους, ευτυχώς που το συνολικό κόστος είναι κάτω από 10€.

Reaction score
6.815
Παρήγγειλα από Amazon de την 14/11. Προβλεπόμενη παραλαβή έως 01/12. Έως τώρα δεν έχει έρθει. Καμμία πληροφόρηση από το Amazon, ο αποστολέας αδιαφορεί, tracking code δεν υπάρχει. Μου στείλανε και email για να με ρωτήσουν πόσο ευχαριστημένος ήμουν από την παραγγελία, τους απάντησα και μου απάντησαν ότι θα πρέπει να επικοινωνήσω έγω με τον πωλητή τους και άμα καταδεχθεί και μου απαντήσει εντός 48 ωρών να τους πληροφορήσω και ακολούθως πιθανόν να μου επιστρέψουν τα χρήματα, σκατά στα μούτρα τους, ευτυχώς που το συνολικό κόστος είναι κάτω από 10€.
Από amazon σε καραντίνα βράσε όρυζα, δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά παραγγείλαμε το GOT στην προηγούμενη και εγώ και ο εαρ και μας ήρθε στο τέλος της καραντίνας αλλά βέβαια ουδέν κακό αμιγές καλού. Το βλέπω τώρα οπότε δεν πήγε χαμένο :)

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.691
Έφυγε η παραγγελιά απο την Αμαζόνα στις 3/12, το παρέδωσε η UPS στις 9/12 με standard delivery.

Προσωπικά απο Amazon ψωνίζω μόνο αν το διαχειρίζεται το Amazon έστω κι αν προέρχεται απο τρίτο, ποτέ απευθείας απο τρίτους. Γιατί τότε δεν είναι Amazon, είναι eBay.

Κατά τ' άλλα, παράγγειλα κάτι πραγματάκια απο την Κοβιντομάνα στις 16/11, τα έστειλαν στις 29 με ACS και παρέλαβα τα μισά προχθές και τα μισά χθες. :tongue:

Reaction score
4.149
Όταν γνωρίζεις ότι σύντομα θα (ξανά) μπεις σε περίοδο ραγδαίας ανοδικής κλιμάκωσης και γνωρίζεις και την περίοδο κορύφωσης τότε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία...

Όσοι δραστηριοποιούνται σε εποχιακές δουλειές είτε σαν εργαζόμενοι είτε σαν επιχειρηματίες γνωρίζουν ότι έχουν μπροστά τους δυο (2) μήνες ( Ιούλιο και Αύγουστο) που η δουλειά θα πολλαπλασιαστεί Χ 10, Χ 100, Χ 1000 και προετοιμάζονται κατάλληλα οι μεν ψυχολογικά και κρατώντας δυνάμεις για την κορύφωση, οι δε επενδύοντας σε δομές, εξοπλισμό, εγκαταστάσεις και μαζεύοντας βιογραφικά από ανθρώπους που θα βοηθήσουν στην μάχη της επιβίωσης...

Διότι όπως πολύ χαρακτηριστικά αναφέρει και ο θυμόσοφος λαός μας...
" Με πορδές αυγά δεν βάφονται "

DA40F3B7-0C07-4A53-9AE0-0773ACA4181E.jpeg

melina

Cargo 200
Reaction score
43.209
Όταν γνωρίζεις ότι σύντομα θα (ξανά) μπεις σε περίοδο ραγδαίας ανοδικής κλιμάκωσης και γνωρίζεις και την περίοδο κορύφωσης τότε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία...

Όσοι δραστηριοποιούνται σε εποχιακές δουλειές είτε σαν εργαζόμενοι είτε σαν επιχειρηματίες γνωρίζουν ότι έχουν μπροστά τους δυο (2) μήνες ( Ιούλιο και Αύγουστο) που η δουλειά θα πολλαπλασιαστεί Χ 10, Χ 100, Χ 1000 και προετοιμάζονται κατάλληλα οι μεν ψυχολογικά και κρατώντας δυνάμεις για την κορύφωση, οι δε επενδύοντας σε δομές, εξοπλισμό, εγκαταστάσεις και μαζεύοντας βιογραφικά από ανθρώπους που θα βοηθήσουν στην μάχη της επιβίωσης...

Διότι όπως πολύ χαρακτηριστικά αναφέρει και ο θυμόσοφος λαός μας...
" Με πορδές αυγά δεν βάφονται "

View attachment 190830
αλλη τελειως κατάσταση η αναμενόμενη γνωστή εποχική έξαρση δουλειάς και άλλο το άγνωστο, το περίπου, το απροσδιόριστο.

για σκέψου να σου πουν οτι πιθανά καποια στιγμή μέσα στον επόμενο χρόνο αλλά δεν ξέρω πότε και για πόσο διάστημα θα υπάρξει αύξηση της ζήτησης των υπηρεσιών που προσφέρεις επι 100. Τι θα έκανες;

Reaction score
23.910
δεν έχουν δυνατότητες , μικρού δυναμικού επιχειρήσεις.
το κακό είναι οτι δεν πήγαν τα καταστήματα σε εναλλακτικούς τρόπου διακίνησης πχ κανονικές εταιρίες ταχυμεταφορών ή/και ταξί για εντός νομού μεταφορές.

Reaction score
11.267
Αγόρασα κάτι από το δικτυακό κατάστημα του Νάκα στις 25-11 και ήρθε το Σάββατο 28-11 με δικό του φορτηγάκι. Ευτυχώς που δεν έμπλεξα με μεταφορικές.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.385
Το μόνο καλό στην όλη ιστορία είναι η σημερινή απόφαση για αγορές με click away, για όσες τουλάχιστον επιχειρήσεις βρίσκονται σχετικά κοντά. Καλύτερα παραλαβή εκεί με ραντεβού, παρά αναμονή από την όποια ταχυμεταφορική.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.101
Members
38.288
Νεότερο μέλος
gakis147