Τι θα πιούμε σήμερα;

Reaction score
431
WHI.jpg

Άνοιξα αυτό προχθές σκέτο φαρμάκι, πρέπει να βρω κάποιον καπνιστή μερακλή με "πειραγμένους" γευστικούς κάλυκες να του το δωρίσω. Και το βάλαν και σε σέρυ cask λένε. Πως θα ήταν χωρίς? Πετρέλαιο σαν το Lagavulin!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.327
Σήμερα χαλαρά, επιστροφή στα ήρεμα γούστα, ήρθε η ώρα για μακαλαν.

Μπορεί να "ξενογυρνάω", αλλά πάντα στο ίδιο καταλήγω... Βλέπω μακαλαν, πατάω λάικ. :lol:

IMG_20201210_201530.jpg

IMG_20201210_201550.jpg

View attachment 190909
Άνοιξα αυτό προχθές σκέτο φαρμάκι, πρέπει να βρω κάποιον καπνιστή μερακλή με "πειραγμένους" γευστικούς κάλυκες να του το δωρίσω. Και το βάλαν και σε σέρυ cask λένε. Πως θα ήταν χωρίς? Πετρέλαιο σαν το Lagavulin!!!
Εγώ το τσακίζω ανέτως. ;)
Όπως και το λαγκαβούλιν..

Last edited:

Reaction score
537
.. δεν πινω εν ωρα (τηλ)εργασιας, και εχει ακομα πολυ ακομα μεχρι να βαλω μια ανω τελεια και συνεχιζω αυριο ... αλλα κυριως εχω μοιωσει την καταναλωση αλκοολ εδω και καμποσα χρονια στο πολυ λιγοτερο απο το ελαχιστο, και αυτο χωρις βεβαια καποιο λογο υγειας. Ολα τα χρονια βεβαια παντα πινω με κοσμο και ποτε μονος μου , αυτο ειναι ενας κανονας που ακολουθω απο πιτσιρικας-αλλο οτι νεοτερος τις νυχτες μου τις περναγα παρεα τη μπαρα μετα το περας των εργασιων (η παλαιοτερα την αποπερατωση αυτων, πλεων ειναι ατελειωτο)...
οπως λεω, αστειευομενος-οχι-και-τοσο, περισσοτερο για τα ποτηρια τα παιρνω .. 🐒
οποτε ισως ειναι ωρα να ξεκινησω να πινω πιο συχνα κανα ποτηρακι malt ... και να παρω ενεργα.. 8-)

παιζει στο background αυτο τωρα...μας εργαζεται το συμπαν..
η τάση είναι 'πίνω λιγότερο αλλά καλύτερο' και πάντα σε συνδιασμό με το να πίνουμε 'κοινωνικά' πράγμα που ακολουθείς ,οπότε είσαι ΟΚ

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.865
η τάση είναι 'πίνω λιγότερο αλλά καλύτερο' και πάντα σε συνδιασμό με το να πίνουμε 'κοινωνικά' πράγμα που ακολουθείς ,οπότε είσαι ΟΚ
.. καπως ετσι, παντως μια φιλη μου τωρα, τοτε γνωστη ειχε πει "αυτος ο Dec. πιει δε πιει το ιδιο πραμα ειναι" (πολυ αστειο, γιατι καπου το πετυχε) ... ας πουμε οτι διανυω μια περιοδο νηνεμιας μετα απο καποιο κατακλισμο.
ουφ!
καμμια μουσικουλα και να παραγγειλω κατι να φαω, που μας καταντησαν.. 8-)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.327
Σήμερα επιστροφή στα δυνατά καπνιστά, και όντως δυνατή η επιλογή, είναι για λάτρεις του είδους.

Απολαύστε υπεύθυνα.

IMG_20201212_205746.jpg

IMG_20201212_205901.jpg

IMG_20201212_205835.jpg

Παρά το 59,5%, αυτό θα το έπινα και χωρίς νερό. Ανετως. Δοκίμασα..
Ωστόσο, εσταξα λίγο νεράκι, να το απολαύσω πιο χαλαρά. ;)

Reaction score
1.260
Σήμερα επιστροφή στα δυνατά καπνιστά, και όντως δυνατή η επιλογή, είναι για λάτρεις του είδους.

Απολαύστε υπεύθυνα.

View attachment 191074

View attachment 191072

View attachment 191073

Παρά το 59,5%, αυτό θα το έπινα και χωρίς νερό. Ανετως. Δοκίμασα..
Ωστόσο, εσταξα λίγο νεράκι, να το απολαύσω πιο χαλαρά. ;)
Φοβερό άρωμα απαραίτητα με λίγο νεράκι για να απολαύσεις τη μυρωδιά του... Δε ξέρω γιατί αλλά μου πέφτουν βαριά τα καπνιστά ουίσκι...
Καλη απόλαυση ;)

Reaction score
1.260
Τα έχεις πιει όλα αυτα; η κανεις γευσιγνωσία και τα φτηνεις;
Για πες το κόλπο τώρα....που τα βρισκεις;

Reaction score
5.457
Τα έχεις πιει όλα αυτα; η κανεις γευσιγνωσία και τα φτηνεις;
Για πες το κόλπο τώρα....που τα βρισκεις;
Ειμαι αντίθετος με το να φτυνουμε το ποτό μας, είτε λέγεται ουίσκι ειτε κρασί. Πως θα καταλάβω την επίγευση του αν το φτυσω. Τελοσπάντων, μεγάλη κουβέντα.
Το κόλπο είναι απλό. Είμαστε εδώ και πολλά χρόνια μια μεγάλη παρέα σε ένα forum και συνήθως σφάζουμε μπουκάλια ρεφενέ. Αγοράζω ένα μπουκάλι π.χ. 60 ευρώ, βγάζω 14 μερίδες σε μικρά γυάλινα φυαλιδια των 5 CL και το μοιράζομαι με φίλους σε τιμή κόστους.
Ετσι έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις μέχρι να καταλήξεις σε αγαπημένα αποστακτήρια,περιοχές, γεύσεις κλπ κλπ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.488
Members
38.329
Νεότερο μέλος
raxxla