- Reaction score
- 82.229
εκεί πάει με το ένστικτοΣτις πτήσεις φοράμε γυαλάκια να ελπίσω...![]()
![]()

εκεί πάει με το ένστικτοΣτις πτήσεις φοράμε γυαλάκια να ελπίσω...![]()
![]()
Της θειάς σου το μπουγαδοκόφινο παλιοχαμένο .ε και συ
πακετάκι τρελό ο Μάρκου...
δεν ακούει...δεν βλέπει....![]()
![]()
εκεί πάει με το ένστικτο![]()
Σίγουρα όχι. Μπορείς όμως να το βγάλεις τελείως (αφού είναι παράλληλα στην τροφοδοσία) χωρίς πρόβλημα και να δοκιμάσεις αν λειτουργεί ο ενισχυτής.Τα υδραυλικά στον Άγιο Στέφανο θα έχουν βάριστορ;Κολλητήρι έχω και είμαι πολύ μερακλής.
Και όμως δεν τις έχεις όλες... Ούτε η Wikipedia παραπάνω τις έχει. Είναι Torx αλλά με 5 ακίδες, TS10 - TS40 για το VW group.View attachment 190839
Ψιτ @costas EAR υπάρχουν ότι μύτες θέλεις.
Για όποια βίδα θέλεις. Μέχρι και για JIS .
........ευρήματα απο ντου σε γιάφκα ειναι η φωτο ????? δωςε Λίνκ.". ( και κάποιος να σβήσει τις απροσεξίες )View attachment 190839
Ψιτ @costas EAR υπάρχουν ότι μύτες θέλεις.
Για όποια βίδα θέλεις. Μέχρι και για JIS .
ΤελειοΓατάκια
Μάστορα;Γατάκια
Α, παιρνεις κι εσυ εργαλεια απ’τη δουλεια στο σπιτι για μαστορεματα?Γατάκια
Αυτά τα σετάκια κοστίζουν όσο ενας Trinnov. Δεν κουνιούνται απο το χειρουργείο. (Το πρώτο έχω)Α, παιρνεις κι εσυ εργαλεια απ’τη δουλεια στο σπιτι για μαστορεματα?
Ενταξει, μεταξυ μας. Μη μαθευτει παραέξω
Βγάζω τέτοιες πολύχρωμες (τιτανίου) κατα καιρούς απο ασθενείς. Πολυ όμορφες. Και πλάκες έχω, πράσινες και μπλε. Μπορώ την επόμενη πράσινη που θα βγάλω να την στείλω στον @VLASSIS-S να την δώσει στις κόρες του μπας και σταματήσουν να ασχολούνται με βινύλια.
Respect αλλά φαντάζομαι ξέρεις που χρησιμοποιούνται τα σετ που έβαλες...Ούτε για τους κοινούς θνητούς είναι (από θέμα κόστους) ούτε για μηχανήματα γενικά...Γατάκια
Ναι κάτι μου θυμίζουν!Αυτά τα σετάκια κοστίζουν όσο ενας Trinnov. Δεν κουνιούνται απο το χειρουργείο. (Το πρώτο έχω)
Ναι κάτι μου θυμίζουν!
Ρε ντοκ εσύ που έχεις και άκρες, να σπρώξουμε στη μαύρη αγορά ένα Ilizarov set που έχω κρατήσει;
Πόσο κοστίζει αυτό;