- Reaction score
- 139.725
Να, αυτά δε μπορώ.καλό θα ήταν να εφαρμόζεται και πέραν του AV στη ζωή μας.
Δεν έδωσα κανένα δικαίωμα να ασχολείσαι (ούτε συ ούτε κανείς άλλος) με το τι κάνω στη ζωή μου και να μου δίνεις συμβουλές, ούτε για το πως μιλάω στη μάνα μου, πως κοιμάμαι στο κρεβάτι μου και πως ρουφάω τον ελληνικό καφέ. Αυτό που τόσο τσεκουράτα λέω εδώ και καιρό, είναι επιτέλους όλοι εσείς οι καλοθελητές να αφήσετε το ενδιαφέρον και τις συμβουλές για τη ζωή μας, και να περιοριστείτε στα θέματα τεχνολογίας, περί av δώστε συμβουλές (αν γνωρίζετε) σε όποιον ζητήσει.
Αν δε γνωρίζετε για να δώσετε συμβουλές περί av, θα πρότεινα να μην γράφετε τίποτα.
Η συμμετοχή μου σε ένα φόρουμ τεχνολογίας, έχει στόχο μόνο αυτό, την τεχνολογία στο av στις ανάλογες κατηγορίες, και να βλέπω κάνα κωλο στο καλημέρα.
Εφόσον κι εσύ -όπως και ευτυχώς αρκετοί άλλοι εδώ μέσα- ανήκεις στην σχολή του “σε εξειδικευμένα θέματα δεν υπάρχει άποψη, παρά μόνο γνώση”, καταλαβαίνεις πως σε αυτά τα θέματα, εφόσον δεν υπάρχει άποψη, πρακτικά δεν υπάρχει διάλογος, δεν υπάρχει διαπραγμάτευση, δεν υπάρχει δημοκρατία.
Μόνο ενημέρωση.
Μόνο μετάδοση γνώσης.
Ρωτάει πως λεν αυτό το βύσμα, απαντάς. Τέλος.
Διάλογο δε το λες..
Αγαπητέ μου, σε αυτό το φόρουμ δεν επιθυμώ να προαχθεί ο διάλογος, αλλά αντιθέτως επιθυμώ να προαχθεί μόνο η γνώση.το δόγμα του « τα λέω τσεκουράτα» δεν προάγει το διάλογο
Χρήσιμες συμβουλές πιθανώς για ..εκτός φόρουμ, αν και σε ειλικρινείς σχέσεις δεν ξέρω αν είναι σοφό να μην είσαι ο εαυτός σου, να υποκρίνεσαι δηλαδή, αλλά μη μου απαντήσεις αν τυχόν καταλάβεις πως αυτό ρωτάω και έχεις τέτοια διάθεση, δεν ενδιαφέρομαι για ενημέρωση, ευχαριστώ εκ των προτέρων.Το δε «είμαι πάντα ο εαυτός μου, no matter what» αν συνοδεύεται από το προηγουμενο δόγμα δεν προάγει τις ανθρώπινες σχέσεις.
Σε αυτό το φόρουμ που συμμετέχω, δεν επιθυμώ να δημιουργήσω περαιτέρω σχέσεις, δε θέλω άλλους φίλους, δε προσεγγίζω κανέναν, δεν έχω σκοπό να αυξήσω τον κοινωνικό μου κύκλο δια μέσω του φόρουμ, δεν κυνηγάω σχέση ούτε με καμία γυναίκα εδώ μέσα, με μόνη εξαίρεση πιθανώς τον Κοτσίδη που θα γίνουμε αργά ή γρήγορα φίλες, και ο οποίος γουστάρει αντρίκια βαρβατιλίκια και μου'χει εξομολογηθεί πως θέλει να είμαι πάντα ο εαυτός μου και να τα λέω τσεκουράτα.
Last edited: