Couriers

Reaction score
4.149
From another point of view...

Θα χεστούμε στο τάληρο (+1) κυριολεκτικά...:drinks:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.682
Αμάν! Έφερε η ACS την τελευταία παραγγελιά και δεν περιμένω τίποτα πιά. :(

20201217_110146.jpg

Παναπαραγγείλω τα πιο άσχετα, μου λείπει η αγωνία. :biggrin:

Αυτό; 😍 Θα είναι πολύ χρήσιμο, να βάζω και ζνακζ μέσα στο άλλο.

Ή αυτό; 😍😍

Reaction score
786
Ειμαι βεβαιος οτι τον μεγαλυτερο ρολο παιζει το τοπικο καταστημα courier και η διαχειριση που κανει το ιδιο.
Για παραδειγμα στο Ιλιον, εχω σχεδον υποδειγματικες παραδοσεις απο ACS δεδομενων των συνθηκων.

Εχω παραλαβει 5 αποστολες τις τελευταιες 15 μερες, το αργοτερο μεσα σε μια εβδομαδα απο την ημερομηνία που εφυγαν απο τα διαφορα καταστηματα - χρονος που για μενα ειναι πολυ ικανοποιητικος αν αναλογιστουμε τι ογκος διακινειται.

Ουτε χαρτακια "περασαμε αλλα λειπατε", ουτε κληση για παραλαβη απο το καταστημα.
Ολα ηρθαν στην πορτα, άλλα πληρωμενα και άλλα με αντικαταβολη - και οι courier ολοι ευγενεστατοι.

Να λεμε και τα καλα...

Reaction score
23.906
αυτό ισχύει γενικά , ωστόσο το πρόβλημα αυτήν την περίοδο είναι οτι τα δέματα κολλάνε στο hub

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.161
Χμ... Χθες χτύπησα κάτι στο ebay (γερμανικό), μου έρχεται σήμερα μήνυμα ότι ο πωλητής το έστειλε, μετά κάποια ώρα μου στέλνει πμ ο πωλητής (όχι ιδιώτης) ότι του το επέστρεψε η DHL:
"We will be forced to return to you any items larger than 40 x 40 x 40 cm, including any bulky goods – effective immediately for service to Italy, and effective Monday December 7, 2020 for service to Greece."
Μου πρότεινε είτε να το κρατήσει και να δοκιμάσει να μου το στείλει με τη νέα χρονιά είτε να μου επιστρέψει τα χρήματα. Δεν πειράζει, θα περιμένω. Δεν είμαι σαν τον Ζιζίκο να μου φουντώνουν τα νεύρα τα παπαγαλάκια.

Reaction score
23.906
σήμερα πήρα μια επιστροφή από αμαζόνα γερμανίας καθώς δεν έφτασε ποτέ το πακέτο.
έχω 2 πακέτα ελτά από Θεσσαλονίκη (11 και 14 του μήνα) για την πρωτοχρονιά λογικά και έπεσε έξω και η ups (οδική από αγγλία 22 κιλά φρένα για το εργαλείο) αρχική εκτίμηση 15 και τελικά θα έρθουν σήμερα.

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.200
Τα τακάκια σούπερ, για την δισκόπλακα δεν θα προτιμούσα πάλι Ferodo.

Μεγειές και safe driving :)

Reaction score
23.906
η δισκόπλακα δυστυχώς είναι yellow speed και δεν αλλάζει καθώς θα πρέπει να αλλάξει και η καμπάνα , που πιθανότατα θα έχει και άλλο offset , άρα και το πιάσιμο της δαγκάνας κλπ.
δυστυχώς όλοι οι κατασκευαστές σε δεσμεύουν σε μη τυποιημένα pcd για τους διαιρούμενους δίσκους τους (πχ AP 208mm, YSR 190.5 mm κλπ)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.390

Reaction score
558
ελτα.png

ελτα2.png

Δύο δέματα από ΕΛΤΑ Courier αγνοούνται ακόμη! Το πρώτο το έψαξα και ατο πρακτορείο αλλά δεν το έχουν!!!
Δέμα μέσω Speedex παραλαβή μέσα σε μια τρεις μέρες με ΙΧ (μου είπε ότι είναι εξωτερικός συνεργάτης).
Δέμα από amazon.de τον Νοέμβριο παραδόθηκε εντός της προβλεπόμενης ημερομηνίας (δεν είναι τυχαίο ότι εστάλη με UPS).
Δέμα από amazon.co.ukδεν έφτασε μετά από 1 μήνα (!) και αναμένω την επιστροφή των χρημάτων (δεν είναι τυχαίο ότι εστάλη με Royal Mail).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300