Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Τελικά το είδες, είναι τόσο μάπα όσο δείχνει;
Δεν τα έχω δει, είναι καινούργια και περιμένω να το κατεβάσω με καλό ήχο και υπότιτλους και θα σου πω,Τελικά το είδες, είναι τόσο μάπα όσο δείχνει;
Τελευταία ο Willis έχει ξεφτιλιστεί με τις π@π@ριές που γυρίζει
το κακό είναι ότι τώρα τελευταία οι υπότιτλοι βγαίνουν με το σταγονόμετροΔεν τα έχω δει, είναι καινούργια και περιμένω να το κατεβάσω με καλό ήχο και υπότιτλους και θα σου πω,
πάντως και το skyline 3 και αυτό δε νομίζω θα μας αρέσουν μάλλον το αντίθετο βλέπω.
Πες τίποτα. Καλό ή φόλα;
Αυτό πάλι; Πες και για τα 2, γιατί με ενδιαφέρει σαν είδος, αλλά μη χάσω το χρόνο μου.
Όχου ρε φίλε! Τώρα το διάβασα αυτό. Υπομονή λοιπόν.Δεν τα έχω δει, είναι καινούργια και περιμένω να το κατεβάσω με καλό ήχο και υπότιτλους και θα σου πω,
πάντως και το skyline 3 και αυτό δε νομίζω θα μας αρέσουν μάλλον το αντίθετο βλέπω.
Έχεις δίκιο που το έκανες, ο τίτλος του θέματος είναι "Τι είδαμε, τι θα δούμε".Δεν τα έχω δει, είναι καινούργια και περιμένω να το κατεβάσω με καλό ήχο και υπότιτλους και θα σου πω,
πωωωωωωω
Τι εννοείς ακριβώς; Γιατί υπάρχουν και μπι μούβι που σπάνε κόκκαλα, όπως ο πρώτος "Εξολοθρευτής" , ας πούμε.πωωωωωωω
μπι μουβι του θανατά λέμε!!