Τι είδαμε, τι θα δούμε

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.590
1608284093251.png

- η πιο εφιαλτική και αργόσυρτη ταινία του αντισυμβατικού ''cowboy'' Sam Peckinpah ( αρκετά ινδιάνος γαρ )

- σκοτεινή και αυτοκαταστροφική , παρακμιακή αλλά και νοσηρά ποιητική

- όλα οδεύουν σταθερά προς τον θάνατο

- ωραία τοπία και εξαιρετικές ερμηνείες

- απολαύστε υπεύθυνα . . . 8,5 + / 10 . . .

. . . και τα ρέστα . . .

Bring Me the Rest of Alfredo Garcia

- ΥΓ . . . συνοδέψτε την με φτηνό μεσκάλ :drinks:

1608285238595.png

Last edited:

Reaction score
8.998
Τελικά το είδες, είναι τόσο μάπα όσο δείχνει;
Τελευταία ο Willis έχει ξεφτιλιστεί με τις π@π@ριές που γυρίζει >:(
Δεν τα έχω δει, είναι καινούργια και περιμένω να το κατεβάσω με καλό ήχο και υπότιτλους και θα σου πω,
πάντως και το skyline 3 και αυτό δε νομίζω θα μας αρέσουν μάλλον το αντίθετο βλέπω.

Reaction score
92
Δεν τα έχω δει, είναι καινούργια και περιμένω να το κατεβάσω με καλό ήχο και υπότιτλους και θα σου πω,
πάντως και το skyline 3 και αυτό δε νομίζω θα μας αρέσουν μάλλον το αντίθετο βλέπω.
το κακό είναι ότι τώρα τελευταία οι υπότιτλοι βγαίνουν με το σταγονόμετρο >:(

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.675
Mother (2009) του Bong Joon Ho.

Μητέρα φτάνει στα άκρα για να αποδείξει την αθωότητα του υιού της.

Δέκα χρόνια πριν το θρίαμβο του Parasite, ο κορεάτης προσφέρει ένα διαμαντάκι που περιδιαβαίνει με άνεση ανάμεσα στα είδη περιλαμβάνοντας μια σπουδαία ανατροπή.

Δε βρήκε το δρόμο προς τις ελληνικές αίθουσες παρά τη σχετική επιτυχία του Host.

Ποτέ δεν είναι αργά.

Reaction score
11.239
Πες τίποτα. Καλό ή φόλα;
Αυτό πάλι; Πες και για τα 2, γιατί με ενδιαφέρει σαν είδος, αλλά μη χάσω το χρόνο μου.
Όχου ρε φίλε! Τώρα το διάβασα αυτό. Υπομονή λοιπόν.

Reaction score
5.613
Μετά από έναν χρόνο απουσίας από τους προτζεκτορα λόγο βλάβης του προηγουμενου αποκτησα έναν μεταχειρισμένο Epson και σήμερα είδα mandalorian , εννοείται ότι αν είστε star wars fun πρέπει να το δείτε αν δεν το έχετε δει.
IMG_20201218_214830_HHT.jpg
IMG_20201218_222103.jpg

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.226
Έχεις δίκιο που το έκανες, ο τίτλος του θέματος είναι "Τι είδαμε, τι θα δούμε".

Θα διαγράψω το δεύτερο σκέλος, ώστε να μην δημιουργούνται πλέον άσκοπες προσδοκίες. :biggrin:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.017
Χαλβαη 5-0

Το τελευταιο του Σεφερλη.

φυσικα το βλεπεις ετοιμος, ξερωντας τι θα δεις,2 ωρες γεματες με χαζοαστεια και κρυαδες, αλλα εις γνωσιν αυτου περνας και λιγο στο χαβαλε κι ωραια,γελας επιτηδες ενα πραμα!

4/10

K

kimon

Guest
πωωωωωωω

μπι μουβι του θανατά λέμε!!:lol::lol::lol:
Τι εννοείς ακριβώς; Γιατί υπάρχουν και μπι μούβι που σπάνε κόκκαλα, όπως ο πρώτος "Εξολοθρευτής" , ας πούμε.
Χαμένος χρόνος;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.981
Members
38.273
Νεότερο μέλος
spani1