wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.677
Άσε, σου λέω, μάστιγα έχουνε καταντήσει...Γιατρούς; Καλά, παντού είναι χωμένοι αυτοί, ε;
Άσε, σου λέω, μάστιγα έχουνε καταντήσει...Γιατρούς; Καλά, παντού είναι χωμένοι αυτοί, ε;
Όσον αφορά τα ηχεία, το έχουμε συζητήσει και μάλλον εκεί το πάμε. Τώρα για το άλλο, ημέρα ανάπαυσης και απουσίας για όλους σήμερα. Κι εσείς παντρεμένος να υποθέσωΤέτοια χρησιμότητα ανταποκρίνεται και σε άλλες...δραστηριότητες στην καθημερινότητά μας.
Τους εκτιμούμε δε με την...απουσία τους.
Η υλοποίηση του Petermeni πάντως θυμίζει το συνδυασμό Lyra/Basus από τη Thrax Audio...
Αυτή η εταιρεία είναι επίσης ανακατεμένη με...Yatrus.
Σίγουρο είναι ότι είμαι αρκετά έξυπνος για να...παντρευόμουν.Πόσο έξυπνος είμαι για τα υπόλοιπα δεν είναι τόσο... σίγουρο.Όσον αφορά τα ηχεία, το έχουμε συζητήσει και μάλλον εκεί το πάμε. Τώρα για το άλλο, ημέρα ανάπαυσης και απουσίας για όλους σήμερα. Κι εσείς παντρεμένος να υποθέσω
Για τα ηχεία τώρα αυτό που εννοούσα είναι ότι το σκέφτομαι να ταΐσω την κάτω κούτα ( J ) με ξεχωριστό ενισχυτή με όλα τα μοντέρνα καλούδια.Σίγουρο είναι ότι είμαι αρκετά έξυπνος για να...παντρευόμουν.Πόσο έξυπνος είμαι για τα υπόλοιπα δεν είναι τόσο... σίγουρο.
Να ρωτησω την γυναικα μου...
H γραμμικότητα απόκρισης που διακρίνει πάντως τα ATC έστω και απουσία χορταστικής ενέργειας σε μιάμιση τουλάχιστον οκτάβα εξασφαλίζει υψηλότατη ακρίβεια στην τρίτη οκτάβα,εκεί όπου εδρεύει η αίσθηση του slam,επιτρέποντας κιόλας άνετη σύζευξη με sub για τις δύο πρώτες.
Φέρε μου έναν να σου φτιάξω έναν ίδιο ακόμη.Τον εναν τον εχασα
Για τον καφε θα ερθω και για να σε δω. τα αλλα με ησυχιαΦέρε μου έναν να σου φτιάξω έναν ίδιο ακόμη.
Άλλωστε καιρό έχεις να έρθεις, ευκαιρία να πιούμε και καφέ.
Έχεις συγκεκριμένες κινήσεις προγραμματισμένες. Έκανες κάτι, έστω διερευνητικά;Πολύ ησυχία έχει πέσει στο νήμα.
Μήπως να μιλούσαμε για τα καλώδια;
Μόνο!!KONDO να πάρεις.
Της Kondής χρονιάς της φταίνε τα καλώδια!Μόνο!!
Καλή χρονιά μόνο με kondo θα είναι
Είναι με δέλτα και όχι με ν τ, μην τα μπερδεύετεΤης Kondής χρονιάς της φταίνε τα καλώδια!
πηρα μια γνωμη και οργανωνω και δευτερη. ο πρωτος μου εδωσε καποιες οδηγιες για ορισμενες κατασκευες οποτε μολις τις κανω θα ερθει παλι. Θα κανουμε δουλιτσα πιστευω.Έχεις συγκεκριμένες κινήσεις προγραμματισμένες. Έκανες κάτι, έστω διερευνητικά;
Τελικά δεν αποφεύγεται ο ρόλος του ΄΄κακού΄΄ σε αυτήν την υπόθεση...Υπάρχουν διαθέσιμα μετρητικά δεδομένα για να πιστοποιηθούν καταρχάς οι προβληματικοί τομείς και ακολούθως ο βαθμός διόρθωσής τους μετά τις όποιες επεμβάσεις ;πηρα μια γνωμη και οργανωνω και δευτερη. ο πρωτος μου εδωσε καποιες οδηγιες για ορισμενες κατασκευες οποτε μολις τις κανω θα ερθει παλι. Θα κανουμε δουλιτσα πιστευω.
Δεν εισαι κακος, καλος εισαι και ολοι σε αγαπανε...Τελικά δεν αποφεύγεται ο ρόλος του ΄΄κακού΄΄ σε αυτήν την υπόθεση...Υπάρχουν διαθέσιμα μετρητικά δεδομένα για να πιστοποιηθούν καταρχάς οι προβληματικοί τομείς και ακολούθως ο βαθμός διόρθωσής τους μετά τις όποιες επεμβάσεις ;