- Reaction score
- 34.195
Μετανοειτε
Το εναλλάξ επιτρέπεται;λαθος χρηση των σωματικων οπων !
Ποια ισότητα των φύλων και κουραφέξαλα....
Ανακουφισου ελεύθερα, άδειασε τον καρπό σου μέσα σε ένα σκεύος κουζίνας και αν σου ζητήσει ο ύψιστος τον λογαριασμό, πες πως είσαι κουφός χαϊεντάς και αντί για μήτρα άκουσες χύτρα!!Σήμερα πήγα να κουρευτώ, όμως εντελώς ξαφνικά ένιωσα να έχω μέσα μου το δαιμόνιο της δειλίας...
Δεν θέλω να κάνω το σπέρμα μου θυσία στον Σατανά...
Μια μικρή βοήθεια ζητώ από εσάς τους πολύπειρους Χριστεπώνυμους ώστε να μην αμαρτήσω αυτές τις Άγιες Μέρες και να αποτάξω την επιρροή του από πάνω μου...
* θα βοηθούσε εάν της ζητούσα το τηλέφωνο της?
View attachment 193644
Νομιζω στα 27 περιπου σταματαω...καλα ειμαι??
Η απάντηση σου αδερφέ μου, μου έδωσε μια άλλη διάσταση που πλησιάζει πολύ στα δεδομένα μου...Ανακουφισου ελεύθερα, άδειασε τον καρπό σου μέσα σε ένα σκεύος κουζίνας και αν σου ζητήσει ο ύψιστος τον λογαριασμό, πες πως είσαι κουφός χαϊεντάς και αντί για μήτρα άκουσες χύτρα!!
Χαίρομαι που βοήθησα εν Χριστώ αδελφέ. Πρόσεξε μόνο μετά, να πλύνεις τη χύτρα πριν μαγειρεψεις σε αυτή!Η απάντηση σου αδερφέ μου, μου έδωσε μια άλλη διάσταση που πλησιάζει πολύ στα δεδομένα μου...
Σε ευχαριστώ πολύ!
Ανακουφισου ελεύθερα, άδειασε τον καρπό σου μέσα σε ένα σκεύος κουζίνας και αν σου ζητήσει ο ύψιστος τον λογαριασμό, πες πως είσαι κουφός χαϊεντάς και αντί για μήτρα άκουσες χύτρα!!
Αγαπητέ Αδερφέ θα πράξω τα δέοντα και θα επανέλθω...Χαίρομαι που βοήθησα εν Χριστώ αδελφέ. Πρόσεξε μόνο μετά, να πλύνεις τη χύτρα πριν μαγειρεψεις σε αυτή!
Αγαπητέ εν Χριστώ αδερφέ @spylab έκανα άμεσα ότι η αγάπη του Κυρίου σε εφώτισε να μου προτείνεις και με μεγάλη λύπη και αληθινό πόνο προσμέτρησα τις αμαρτίες μου και κατέληξα δυστυχώς σε πενήντα δυο (52) πράξεις που με εκτρέπουν από τον δρόμο του Θεού...Το οτι γραφεις με ταπεινοτητα ειναι μια καλη αρχη αλλα για να γραψεις σε αυτο το σεβασμιο νημα πρεπει να πας στην πρωτη σελιδα και στον επισημο καταλογο αμαρτιων να μετρησεις ποσο αμαρτωλος εισαι .
Πολυ φοβαμαι οτι η οθφαλμολαγια/οφθαλμοπορνεια δεν θα ειναι και το μοναδικο σου αμαρτημα ...
Τις λιγοτερες αμαρτιες τις εχει μεχρι στιγμης ο @Kotsidis John που εχει μπει στο hall of fame των αναμαρτητων του AVsite !
Επειδή φίλε Laundryman, οι 2 από τις τρεις λύσεις αποκλείνουν των οδηγιών του πατέρα, ακόμα και η θεραπευτική χρήση, προτείνω να της πεις να σου κάνει ένα κούρεμα κατ' ιδίαν.Σήμερα πήγα να κουρευτώ, όμως εντελώς ξαφνικά ένιωσα να έχω μέσα μου το δαιμόνιο της δειλίας...
Δεν θέλω να κάνω το σπέρμα μου θυσία στον Σατανά...
Μια μικρή βοήθεια ζητώ από εσάς τους πολύπειρους Χριστεπώνυμους ώστε να μην αμαρτήσω αυτές τις Άγιες Μέρες και να αποτάξω την επιρροή του από πάνω μου...
* θα βοηθούσε εάν της ζητούσα το τηλέφωνο της?
View attachment 193644
Αγαπητέ εν Χριστώ αδερφέ @spylab έκανα άμεσα ότι η αγάπη του Κυρίου σε εφώτισε να μου προτείνεις και με μεγάλη λύπη και αληθινό πόνο προσμέτρησα τις αμαρτίες μου και κατέληξα δυστυχώς σε πενήντα δυο (52) πράξεις που με εκτρέπουν από τον δρόμο του Θεού...
Θα ξεκινήσω με νηστεία και προσευχή και θα ήθελα την καθοδήγηση σου ώστε να απαλλαγώ από αυτές...
Συνάμα θα ήθελα να μοιραστώ και με το υπόλοιπο Χριστεπώνυμο πλήθος ακόμα μια σημερινή εικόνα (έξω από το κομμωτήριο περιμένοντας την σειρά μου)που με αναστάτωσε και που με οδήγησε σε αδιέξοδο και στην αναζήτηση της πολύτιμης βοήθειας σας... View attachment 193657
Αγαπητέ αδερφέ Κωνσταντίνε, πιστεύω ότι ένας άνθρωπος του Θεού με πολύ λιγότερες αμαρτίες από εμάς (σχεδόν άσπιλος και αμόλυντος) μπορεί να μας δείξει τον δρόμο όσον αφορά το θέμα που πολύ εύστοχα έθιξες...Του μάγου το ραβδί αν την αγγίξει...
Το οτι γραφεις με ταπεινοτητα ειναι μια καλη αρχη αλλα για να γραψεις σε αυτο το σεβασμιο νημα πρεπει να πας στην πρωτη σελιδα και στον επισημο καταλογο αμαρτιων να μετρησεις ποσο αμαρτωλος εισαι .
Πολυ φοβαμαι οτι η οθφαλμολαγια/οφθαλμοπορνεια δεν θα ειναι και το μοναδικο σου αμαρτημα ...
Τις λιγοτερες αμαρτιες τις εχει μεχρι στιγμης ο @Kotsidis John που εχει μπει στο hall of fame των αναμαρτητων του AVsite !
Αγαπητέ εν Χριστώ αδερφέ, μήπως θα μπορούσε η Αγιότητα σας να μου αναφέρει τον τρόπο με τον οποίο αντιστέκεται στα κελεύσματα του Έξω Από Εδώ και έχετε τόσο μικρό αριθμό συμμετοχών στις αμαρτίες που όλοι εμείς οι υπόλοιποι και πρώτος από όλους εγώ διαπράττουμε...ευλογημενος να σαι τεκνον μου, αμην
EDIT : μα το Θεο, μετα απο τοσο καιρο ξαναμετρησα ακριβως τις αμαρτιες μου..
Ε μα το Θεο παλι ακριβως 27 βγηκαν.... δεν αλλαξα γμτ... τωρα καλο ειναι, κακο ειναι, δεν ξερω...