Το πήρες το pm, να μου τη στείλεις και μένα?Δέχομαι και p.m. με την φωτό σου, αν ντρέπεσαι δημόσια.
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Το πήρες το pm, να μου τη στείλεις και μένα?Δέχομαι και p.m. με την φωτό σου, αν ντρέπεσαι δημόσια.
Αν σου στείλει και το τηλέφωνο των δύο αδερφών που γουστάρουν να συνουσιάζονται παρεούλα ,κάτι θα γίνει!αν δεν μου έδινες 0,1818 αβουγουδού...
Γυναίκες είναι....αι δύο αδελφαί...Αυτά τ' αδέρφια άντρες είναι ή γυναίκες;
Χαρούgλη, ο Λανσελότος είπε επί λέξει:Γυναίκες είναι....αι δύο αδελφαί...
Άλλες φορές πήγαινα ταυτόχρονα με 2 μαζί,πχ μου είχε τύχει με 2 αδερφές να κάνουμε σεξ την ίδια στιγμη.
Γιατί δοιαστραιβλόνης ρε...?Χαρούgλη, ο Λανσελότος είπε επί λέξει:
Οπότε .... πρόσεχε.
Ο σερ λάνσελοτ είναι ευσεβής άνθρωπος και εγώ τον πιστεύω!Άλλες φορές πήγαινα ταυτόχρονα με 2 μαζί,πχ μου είχε τύχει με 2 αδερφές (γυναίκες μην πάει στο πονηρό το μυαλό σας) να κάνουμε σεξ την ίδια στιγμη.
Ουπς .... αφτό το τελεφταίο μου δυαίφηγαι. Εγό πάντος των κώβο γειά πέχτυ ...Ο σερ λάνσελοτ είναι ευσεβής άνθρωπος και εγώ τον πιστεύω!
Αφτός ο σηνυρμώς πος σούρθαι τόρα;Τώρα που το θυμήθηκα...τα καλώδια τα πούλησες?
Γιατί περιμένει ο @Zizik
Είναι που τώρα τελευταία το θρεντ των αμαρτωλών έχει γίνει λίγο juicy...!Αφτός ο σηνυρμώς πος σούρθαι τόρα;
Ουπς .... αφτό το τελεφταίο μου δυαίφηγαι. Εγό πάντος των κώβο γειά πέχτυ ...
Αφτός ο σηνυρμώς πος σούρθαι τόρα;
Άσε, έχη πέση σίμα στο Στρουμφοχωριό και ουδής τωλμά να πσωνήσυ τα καβλώδιά μου ...
Για δες... κάπως έτσι θα μας ήθελε και η κυβέρνηση.
Σε νορμάλ περιοδικό αυτή η λίστα θα είχε τίτλο: