Couriers

Reaction score
107
παιδια και εμενα μου βρομαει η δουλεια...
Ωχ.... Άκου τώρα..... Πριν δύο εβδομάδες χτυπάει τη κουδουνα ο κουριερ της acs...
Περίμενα κάτι που μου έστειλαν ως χάρισμα από Πάτρα και ήξερα ότι τα μεταφορικά θα τα πλήρωνα εγώ....
-Καλησπερα...
-Καλησπέρα...
-Ένα δέμα από Πάτρα έχετε.
-Ναι το ξέρω.
-8,50 είναι...
-Πολύ καλά.
Δεν ξέρω και τις τιμές σκέφτομαι "οκ καλά πρέπει να είναι..."
Ψαχουλευω κάτι ψιλά... Βρίσκω περίπου 10€, του τα αφήνω στη χούφτα του...
-Κάνε κι εσύ μια καταμέτρηση...
.............
-Είναι παραπάνω...
-Εντάξει είναι.... να παρεις ένα καφεδάκι...
-Ευχαριστω.
Φεύγει χωρίς να μου δώσει απόδειξη κι εγώ δεν έδωσα βάση.... Κλείνω την πόρτα.
Περνάει καμία βδομάδα, ήμουν στη δουλειά... Στο σπίτι ήταν ο πεθερός... Χτυπάει η κουδουνα και ανοίγει...
-Είναι εδώ ο κ. Dretman;
-Όχι.
-Είμαι από την acs... Τις προάλλες του έφερα ένα δέμα και ξέχασα να του ζητήσω τα μεταφορικά που ήταν 8,50€...
-Δεν είναι εδώ παιδί μου... ειναι στη δουλειά.
-Καλά θα ξαναπεράσω..... Αντίο σας.
.
:confused:
Για έχε το νου σου.... και κάνε μας ενημέρωση αν γίνει κάτι αντιστοιχο...
Παντώς έχουν περάσει 4-5 μέρες και δεν ενόχλησε ξανά.... Ούτε τηλέφωνο πήρε...

τι θες να πεις οτι ο διανομεας μπορει να με δουλεψε; παντως κατι μου βρομαει

Reaction score
5.359
Μη
παιδια και εμενα μου βρομαει η δουλεια...

τι θες να πεις οτι ο διανομεας μπορει να με δουλεψε; παντως κατι μου βρομαει
Τι να πω;
Δεν ξέρω..... Δεν το έχω και πολύ μ αυτά........ Ίσως μας πει κάτι παραπάνω κάποιος που ξέρει.....

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.370

Από την ερχόμενη Δευτέρα έως και την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, η ΕΛΤΑ Courier προχωρά σε διακοπή παραλαβών, όπως επιβεβαίωσε στο Capital.gr υψηλόβαθμο στέλεχος των ΕΛΤΑ.

Απώτερος στόχος αυτής της κίνησης είναι να διασφαλίσει η εταιρεία, η οποία όπως ανέφερε το ίδιο στέλεχος, μέχρι σήμερα έχει φέρει εις πέρας τον μεγάλο όγκο των παραδόσεων και τη σταδιακή εξομάλυνση της λειτουργίας του δικτύου της.

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.200
Για να πέσουν τα στοιχήματα...

Θα έρθει πρίν το 2021 ?
Θα έρθει τον Ιανουάριο ?
Θα έρθει τον Φεβρουάριο ?
Θα έρθει τουλάχιστον τον Μάρτιο ?
Δεν θα έρθει ποτέ ?
Θα κάνω refund via paypal και θα πάνε να... ειδωθούνε ?

TGD

Reaction score
8.929
Τώρα που έκλεισαν τα σύνορα με GB, ποιος ξέρει; Εκτός αν πέρασε νωρίτερ κι απλώς άλλαξε tracking number.

Reaction score
126
Παντως, δε μπορώ να καταλάβω το 90% των βρετανών πωλητών του ebay που ΔΕΝ στέλνουν Ελλάδα.

Πόσο κομπλεξικοί ειναι;

2οι εν τάξει, οι Γερμανοί.

Υ.Γ. δεν οφείλεται στην επικείμενη "εξοδο" τους, το παρατηρώ εδώ και πολυ καιρό.

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.200
Τώρα που έκλεισαν τα σύνορα με GB, ποιος ξέρει; Εκτός αν πέρασε νωρίτερ κι απλώς άλλαξε tracking number.
Αν από τις 1 Δεκέμβρη που βρέθηκε Αγγλία δεν έχει φύγει από την χώρα ακόμα τι να πω, ακόμα χειρότερα για την πάρτη τους.

Το νούμερο που δίνει παρακάτω και στο more tracking δίνει αριθμό στην Γενική Ταχυδρομική ( που ακόμα δεν αναγνωρίζεται στο site της γενικής )

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.055
Fedex παίδες και τα μυαλά στο μπλέντερ >:(

πριν 1 μήνα μου είχε έρθει παραλαβή 3 κούτες με parts για pc από fedex μέσω TNT

....η κοπέλα με το φορτηγό είχε παρκάρει στο δρόμο 2.30 το μεσημέρι...εγώ ήμουν στον πάνω όροφο

μου φωνάζει ότι αφήνει 3 δέματα....την κοιτάω από την κάμερα λέω οκ και φεύγει

από τον πάνω όροφο κατέβηκα στις 7 για να ξεκινήσω να στήνω τα καινούρια μηχανάκια....
αμ δε...
είχα σβηστά τα φώτα κάτω....και βλέπω έκπληκτος τη μία κούτα σκισμένη-κομμένη αλφάδι τετραγωνισμένα και να περνά μέσα το φως από έξω....λέω κάνε πλάκα

τελικά κοιτάζω προσεχτικά και έλειπαν όλα τα πράγματα πλην των τροφοδοτικών...
οι μάγκες είχαν βρει τις διαστάσεις της πάνω μητρικής και αφού την έβγαλαν αφαίρεσαν όλα τα υπόλοιπα parts cpu,M.2, ram κλπ

τέτοια ώρα δεν είχε κάποιον να βρεις οπότε την άλλη μέρα παίρνω τηλ και ήρθε το παλικάρι από την TNT τα είδε έβγαλε φωτό και Δευτέρα είχε επικοινωνία τόσο με ΤΝΤ όσο και με fedex....(φυσικά αναγκάστηκα να ξανα παραγγείλω τα parts με δική μου κάλυψη) γιατί η διαδικασία της ασφαλιστικής θα κρατούσε 2 εβδομάδες μου είπαν και θα επικοινωνήσουν

πριν 10 μέρες καλώ την fedex με συνδέουν και τους ρωτάω τι γίνεται.....μου ζητάνε ξανά αριθμό αποστολής κλπ κλπ σαν να μην ξέρουν τίποτα...και ότι τώρα θα καταχωρίσουν την υπόθεση να πάρει μπροστά>:(...τεσπα το καταπίνω αφήνω ξανά τηλέφωνα και μου λένε θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί μου

σήμερα λοιπόν παίρνω ξανά τηλέφωνο να ρωτήσω....και ξανα ξεκινά η διαδικασία από την αρχή>:(>:( σαν να έγινε χθες το περιστατικό! αριθμό αποστολής όνομα στοιχεία και μου είπαν πάλι ότι δεν υπάρχει τίποτα καταχωρημένο ως εκκρεμότητα- υπόθεση και αν θυμάμαι το όνομα της υπαλλήλου που μιλούσα

και εκεί αγριεύω και γίνεται Βαγδάτη το θέμα>:(>:(>:(...κατέβασα καντήλια-Θεούς-Αγίους-ερωτογενείς περιοχές του σώματος και ότι άλλο υπάρχει στο πλούσιο λεξιλόγιο μου :biggrin:

και ξαφνικά ως δια μαγείας και την υπόθεση βρήκαν και την υπάλληλο που μίλησα τότε και με πήραν και 3 φορές τηλέφωνο και και και θα περιμένω ενημέρωση....>:(
για να δούμε

Last edited:

daharis666

Moderator
Reaction score
80.055
έχω τρομερή ψυχολογική φθορά απ όλα αυτά...ειλικρινά αυτό το 2μηνο ήταν απελπισία με τις κούριερ....
μια διαδικασία που παραγγέλνεις και απλά περιμένεις...
την έχουμε κάνει να μας τρώει μεροκάματα στα τηλέφωνα
τραγικές καταστάσεις

Reaction score
16.790
Έχω αποφύγει συστηματικά οποιαδήποτε παραγγελία (πέρα από ένα ρούτερ από την cosmote μετά από μία αλλαγή πακέτου, που αποφάσισα να πάρω ένα καλό Fritzbox) όλο αυτό το διάστημα, βλέποντας και τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί! Είμαι αρκετά αγχώδης, για να έχω κι αυτά από πάνω!

Βέβαια το πρόβλημα είναι όταν δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς αν πρόκειται για δουλειά... εκεί υπομονή, αλλά τι να την κάνεις κι αυτήν... :oops:

daharis666

Moderator
Reaction score
80.055
Έχω αποφύγει συστηματικά οποιαδήποτε παραγγελία (πέρα από ένα ρούτερ από την cosmote μετά από μία αλλαγή πακέτου, που αποφάσισα να πάρω ένα καλό Fritzbox) όλο αυτό το διάστημα, βλέποντας και τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί! Είμαι αρκετά αγχώδης, για να έχω κι αυτά από πάνω!

Βέβαια το πρόβλημα είναι όταν δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς αν πρόκειται για δουλειά... εκεί υπομονή, αλλά τι να την κάνεις κι αυτήν... :oops:
αυτή την στιγμή για μένα ο Μπουμπούκος αν θέλει να είναι υπουργός και να μην το παίζει, πρέπει να ρίξει μια γερή προστιματάρα σε όλες τις κούριερ......και όχι χάδια
ότι έβγαλαν να τους το πάρει!

έχει κάτσει η όποια οικονομία υπάρχει ακόμα εξαιτίας τους

έχω ακυρώσει - standby από τις 10 του μήνα και μετά τουλάχιστον 3+ χιλιάρικα σε νέα pc

δεν τολμάω να βάλω επιπλέον μπελά στο κεφάλι μου.....όποιος βολεύεται με refurbished καλώς....τα υπόλοιπα στον πάγο

daharis666

Moderator
Reaction score
80.055
Είναι βαλτοί δεν εξηγείται :headbang:

Μόλις με πήραν από την Εθνική για κάτι....δεν ξέρω...δεν πρόλαβε να μου πει.:cry:
- Καλησπέρα σας...ο κύριος τάδε...
- Ναι...τι έγινε πάλι
- Για λόγους διασφάλισης ποιότητας μπλα μπλα η κλίση καταγράφεται...μπλα μπλα Η Εθνική τράπεζα στα πλαίσια της καλής μας συνεργασίας
- Της ποιάς?!
την άρχισα στα καντήλια και της το έκλεισα :lol: :lolsign:

Reaction score
23.905
εγώ σήμερα αρνήθηκα να παραλάβω δεματάκι αντικαταβολή που βραδυδρομήθηκε 11 του μήνα με ελτα courier.
λέγαμε για την acs αλλά τελικά υπάρχουν και χειρότερα.
πετάω λοιπόν το μπαλάκι στην επιχείρηση και να αναλάβει αυτή να συμμορφώσει τον μεταφορέα.
θα το κάνω σύστημα όταν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής.
στο κάτω κάτω ούτε δωρεάν ήταν η αποστολή ούτε η αντικαταβολή. ναπαναγαμηθουνε

αν ένας επιχειρηματίας βλέπει να πλήτεται άμεσα από την αδυναμία των ταχυμεταφορέων να προσφέρουν την υπηρεσία που πληρώνονται , οφείλει - κατ ελάχιστο - να τους κυνηγήσει ακόμα και δικαστικά.
εξυπνότερο δε θα ήταν ο κλάδος των λιανοπωλητών να συνταχθεί προς αυτό τον σκοπό.
δυστυχώς όμως αυτό σπάνια συμβαίνει στη χώρα μας - ωχου δε βαριέσαι.

daharis666

Moderator
Reaction score
80.055
αν ένας επιχειρηματίας βλέπει να πλήτεται άμεσα από την αδυναμία των ταχυμεταφορέων να προσφέρουν την υπηρεσία που πληρώνονται , οφείλει - κατ ελάχιστο - να τους κυνηγήσει ακόμα και δικαστικά.
εξυπνότερο δε θα ήταν ο κλάδος των λιανοπωλητών να συνταχθεί προς αυτό τον σκοπό.
δυστυχώς όμως αυτό σπάνια συμβαίνει στη χώρα μας - ωχου δε βαριέσαι.
δύσκολο αυτό που λες.....
δεν θεωρώ ότι υπάρχει αυτό το ''ωχου δε βαριέσαι''
απλά δεν είναι εφικτό κατά την γνώμη μου....

γιατί από τη μία η κάθε εταιρία κούριερ έχει σε διαφορετικές περιοχές πρόβλημα...δεν είναι δηλαδή κοινό σε όλες τις περιοχές...αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι οποιοδήποτε πακέτο περνά από Αθήνα είναι καταδικασμένο

από Β.Ελλάδα έχω κάνει 3 φορές παραγγελία....και έχει έρθει σε 5 μέρες
1 φορά με ACS και 2 με Ελτά κούριερ

από την άλλη δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει η όποια δικαστική αποζημίωση (αν είναι εφικτή κιόλας γιατί το μόνο που γνωρίζω είναι ότι δικαιούσαι κάποια αποζημίωση από τις κούριερ για συγκεκριμένες περιπτώσεις...το ποσό άγνωστο μη με ρωτήσεις) για να μπεις σε τέτοια διαδικασία....
ίσως ο @Abessalom να μπορεί να μας διαφωτίσει

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.461
ΑΠΟΣΤΟΛΗ HP770000315GR
ΚατάστασηΗμερομηνίαΏραΠεριοχή
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ. ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ09-12-202012:45ΚΟΛΩΝΑΚΙ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ09-12-202016:09ΚΟΛΩΝΑΚΙ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ09-12-202017:56ΚΟΛΩΝΑΚΙ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ
ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ09-12-202019:01ΚΟΛΩΝΑΚΙ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ20-12-202015:33Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ
ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 228-12-202007:22ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 2
ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ29-12-202010:19ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 2
ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ29-12-202015:44
παρελαβα μολις..υπολοιπονται προς παραλαβη 1 αποστολη απο ολλανδια(τη προηγουμενη βδομαδα αρχες), 2 απο αμερικη(εδω και κανα μηνα), 1 απο σαλονικη(προηγουμενη βδομαδα), δεν εδωσα μερικες ακομα παραγγελιες, για να μην επιβαρινω το συστημα και για να μην περιμενω...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300