Couriers

Reaction score
23.905
κι όμως τα δικά μου κόλλησαν θεσσαλονίκη και τα 2.
ενώ γενικά είχα πολύ καλή εξυπηρέτηση και χρόνους όταν ψώνιζα από κει πάνω.

μια συντονισμένη προσπάθεια από 30 καταστήματα πχ της περιοχής με έναν δικηγόρο να ζητάει νόμιμες αποζημιώσεις από συγκεκριμένη εταιρία που δημιουργεί το πρόβλημα εγείρει σοβαρό θέμα. δηλαδή πες 30 καταστήματα που είχαν προβληματική παράδοση σε 300 περιπτώσεις συνολικά μπορεί να βγεί καλό ποσό - πέραν του δεδικασμένου , η εταιρία οφείλει να λάβει μέτρα γιατί αν συμβεί αυτό άλλες 20-30 φορές είναι πολύ σοβαρό οικονομικό πλήγμα. επιπλέον επειδή μιλάμε για franchise καταστάσεις η μητρική εταιρία θα σπρώξει το πρόβλημα στους συνεργάτες και αυτοί τούμπα. Οι συντονισμένες ενέργειες δημιουργούν μεγάλα προβλήματα σε αυτές τις εταιρίες , μπορεί να οδηγήσουν σε απώλεια πελατών, φήμης αλλά και σημείων πώλησης. Δηλαδή αν πχ η εταιρία βραδυμεταφορών προσπαθήσει να ζημιώσει το τοπικό κατάστημα της αλεξανδρούπολης οτι και καλά για τα κουτιά του νταχάρη (και των άλλων) που μας κόστισαν 2500 φταίτε εσείς που βάλατε τα αυτοκόλλητα ανάποδα (πχ) μπορεί να οδηγήσει τον τοπικό επιχειρηματία να σταματήσει την συνεργασία μαζί τους και να πάει αλλού (εύκολο). αν η εταιρία είχε μόνο ένα σημείο πώλησης ή άντε 2 στην περιοχή , χάνοντας το συγκεκριμένο θα χάσει όχι μόνο τους πελάτες που αποζημίωσε αλλά και σχεδόν το σύνολο του πελατολογίου του τοπικού καταστήματος που αφενώς χάνει το κοντινό κατάστημα αλλά κυριότερο χάνει την προσωπική σχέση , που στην επαρχεία είναι σημαντική , με τον καταστηματάρχη. Χώρια του ότι ο ίδιος θα δυσφημίσει την εταιρία.

επιπλέον υπάρχει θέμα ηθικής βλάβης και δυσφήμισης. όταν ο πελάτης σου δημοσιεύει κριτική οτι ο νταχάρης είναι γτπ3κ μαγαζί και με κορόιδευε 4 βδομάδες για κάρτα γραφικών που δεν έστειλε ποτέ , δικαιούσαι μια αποζημίωση αφενώς και απαιτείς να βγεί ο ελτα και να κοινοποιήσει στον πελάτη σου οτι η ευθύνη ήταν δικιά του.
ο πελάτης μόνος του τι να κάνει; η αντιστοιχία είναι να μαζευτούν 300 να διαμαρτυρηθούν που είναι πολύ πιο δύσκολο.

γενικά στη χώρα αυτή η ομαδικότητα πάσχει (συνδικαλισμός, συντεχνίες, συνεαταιρισμοί κλπ) και τα συλλογικά όργανα ασχολούνται με μλκς αντί να βελτιώσουν τις συνθήκες λειτουργίας των μελών τους.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.460
... ειμαστε στο 2020, οπου τα εμβολια φτιαχτηκαν σε 1 χρονο.. ε για ονομα...να μην μπορει να φτασει μια αποστολη καπου εγκαιρως? (σε ευλογο χρονικο διαστημα εννοω).
σημεια των καιρων οι καθηστερησεις.
Παντως υπαρχουν καθηστερησεις σε ολο το κοσμο, μου το ειπε και ο αποστολεας στην Ολλανδια, και το διαβαζω απο το ντισκογκζ, δεν ειμαστε μονο εμεις μπαχαλο.. 🐒
διευκρινηση, οι παραπανω αποστολες που αναφερω ειναι δισκοι και cd (και καθε αποστολη δεν εχει παραπανω απο 2 εως 3 αγαθα σε καθε αποστολη, οποτε δεν πιανουν ογκο, επιτηδες για να δω τι φορο θα πληρωσω αλλα και γιατι δεν ηθελα να με πιασει ο υπερκαταναλοτισμος και το συνδρομο στερησης..χοχο..). Οσα υπολοιπα πραγματα χρειαζεται το διαμερισμα, ή ο εαυτος μου θα πρεπει να περιμενω να περασει ο κορονοιος.

Reaction score
16.788
Είναι βαλτοί δεν εξηγείται :headbang:

Μόλις με πήραν από την Εθνική για κάτι....δεν ξέρω...δεν πρόλαβε να μου πει.:cry:
- Καλησπέρα σας...ο κύριος τάδε...
- Ναι...τι έγινε πάλι
- Για λόγους διασφάλισης ποιότητας μπλα μπλα η κλίση καταγράφεται...μπλα μπλα Η Εθνική τράπεζα στα πλαίσια της καλής μας συνεργασίας
- Της ποιάς?!
την άρχισα στα καντήλια και της το έκλεισα :lol: :lolsign:
Από το 2119892880 ήταν η κλήση; Με παίρνουν συστηματικά εδώ και ένα χρόνο, δεν απαντούσα ποτέ! Αρχές Νοεμβρίου παίρνουν ξανά, τα κλασικά που γράφεις κι εσύ, θέλω να σας ενημερώσω για κάτι, κλπ... εντωμεταξύ εγώ περίμενα μία άλλη κλήση και της το λέω, μου λέει, ΟΚ θα ξαναπάρουμε... Από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση! Ήθελα να ήξερα τι θέλουν (κάπου στα σχόλια για τον αριθμό αυτό στο whitepages λένε ότι έχει σχέση με το μπόνους του go for more στις κάρτες της Εθνικής, αλλά από τη στιγμή που δεν πήραν ακόμα δεν ξέρω αν είναι αυτό...). :geek:
ΑΠΟΣΤΟΛΗ HP770000315GR
ΚατάστασηΗμερομηνίαΏραΠεριοχή
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ. ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ09-12-202012:45ΚΟΛΩΝΑΚΙ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ09-12-202016:09ΚΟΛΩΝΑΚΙ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ09-12-202017:56ΚΟΛΩΝΑΚΙ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ
ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ09-12-202019:01ΚΟΛΩΝΑΚΙ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ20-12-202015:33Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ
ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 228-12-202007:22ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 2
ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ29-12-202010:19ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 2
ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ29-12-202015:44
παρελαβα μολις..υπολοιπονται προς παραλαβη 1 αποστολη απο ολλανδια(τη προηγουμενη βδομαδα αρχες), 2 απο αμερικη(εδω και κανα μηνα), 1 απο σαλονικη(προηγουμενη βδομαδα), δεν εδωσα μερικες ακομα παραγγελιες, για να μην επιβαρινω το συστημα και για να μην περιμενω...
Δεν το έστελναν με τα πόδια μέσω Λαμίας, πιο γρήγορα θα έφτανε! Άκου για 2-3 χιλιόμετρα, 20 ημέρες! :gamer: :rolleyes:

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.053
Από το 2119892880 ήταν η κλήση; Με παίρνουν συστηματικά εδώ και ένα χρόνο, δεν απαντούσα ποτέ! Αρχές Νοεμβρίου παίρνουν ξανά, τα κλασικά που γράφεις κι εσύ, θέλω να σας ενημερώσω για κάτι, κλπ... εντωμεταξύ εγώ περίμενα μία άλλη κλήση και της το λέω, μου λέει, ΟΚ θα ξαναπάρουμε... Από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση! Ήθελα να ήξερα τι θέλουν (κάπου στα σχόλια για τον αριθμό αυτό στο whitepages λένε ότι έχει σχέση με το μπόνους του go for more στις κάρτες της Εθνικής, αλλά από τη στιγμή που δεν πήραν ακόμα δεν ξέρω αν είναι αυτό...). :geek:
κάτι σε 8200 με αρχικά από Αθήνα ήταν
ξύλα πέτρες....ο καθένας με τον πόνο του....άλλα κ άλλα στάνταρ πράματα δεν έχουν σιάξει αυτούς τους μήνες...
τολμάνε να ενοχλούν κιόλας για νέες ππρίστες υπηρεσιών

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.460
Δεν το έστελναν με τα πόδια μέσω Λαμίας, πιο γρήγορα θα έφτανε! Άκου για 2-3 χιλιόμετρα, 20 ημέρες! :gamer: :rolleyes:
δισκαδικο στα εξαρχεια ειναι, και ειναι κλειστο λογω κορονοιου, μονο αποστολες μπορει να κανει ...
-εχει ενα φετινο δισκο...λυπαμαι, αλλα αυτη τη μπαντα τη θελω τη δισκογραφια της σε φυσικη μορφη
-ενα περσινο που δεν αξιοθηκα να παω να τη δω τη μπαντα λαιβ και να το παρω απο εκει το δισκο (γιατι σπανια βγαινω),
-και ενα δισκο του '82 (και ηταν ο μονος δισκος που ελειπε απο τη δισκογραφια,μεχρι τωρα δεν τον ειχα πετυχει σε καλη εκδοση)δεν θα πω τι ειναι γιατι ειναι ντροπη που δεν το εχω και ειναι για μενα και η νουμερο ενα μπαντα ολων των εποχων, αλλα τετχοιος ειμαι..... και μολις συνηδητοποιησα οτι δεν εχω ενα δισκο τους που βγηκε ως φορος τιμης.......!!!!!!!! αμα το θυμηθω πχιο μετα θα το παραγγειλω..
8-)
ειχα και καμμια 10ρια δισκους αμεσης αναγκης, αλλα δεν μπαινω σε διαδικασιες σπαταλης εδω και αρκετο καιρο.

Last edited:

Reaction score
6.815
Fedex παίδες και τα μυαλά στο μπλέντερ >:(

πριν 1 μήνα μου είχε έρθει παραλαβή 3 κούτες με parts για pc από fedex μέσω TNT

....η κοπέλα με το φορτηγό είχε παρκάρει στο δρόμο 2.30 το μεσημέρι...εγώ ήμουν στον πάνω όροφο

μου φωνάζει ότι αφήνει 3 δέματα....την κοιτάω από την κάμερα λέω οκ και φεύγει

από τον πάνω όροφο κατέβηκα στις 7 για να ξεκινήσω να στήνω τα καινούρια μηχανάκια....
αμ δε...
είχα σβηστά τα φώτα κάτω....και βλέπω έκπληκτος τη μία κούτα σκισμένη-κομμένη αλφάδι τετραγωνισμένα και να περνά μέσα το φως από έξω....λέω κάνε πλάκα

τελικά κοιτάζω προσεχτικά και έλειπαν όλα τα πράγματα πλην των τροφοδοτικών...
οι μάγκες είχαν βρει τις διαστάσεις της πάνω μητρικής και αφού την έβγαλαν αφαίρεσαν όλα τα υπόλοιπα parts cpu,M.2, ram κλπ

τέτοια ώρα δεν είχε κάποιον να βρεις οπότε την άλλη μέρα παίρνω τηλ και ήρθε το παλικάρι από την TNT τα είδε έβγαλε φωτό και Δευτέρα είχε επικοινωνία τόσο με ΤΝΤ όσο και με fedex....(φυσικά αναγκάστηκα να ξανα παραγγείλω τα parts με δική μου κάλυψη) γιατί η διαδικασία της ασφαλιστικής θα κρατούσε 2 εβδομάδες μου είπαν και θα επικοινωνήσουν

πριν 10 μέρες καλώ την fedex με συνδέουν και τους ρωτάω τι γίνεται.....μου ζητάνε ξανά αριθμό αποστολής κλπ κλπ σαν να μην ξέρουν τίποτα...και ότι τώρα θα καταχωρίσουν την υπόθεση να πάρει μπροστά>:(...τεσπα το καταπίνω αφήνω ξανά τηλέφωνα και μου λένε θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί μου

σήμερα λοιπόν παίρνω ξανά τηλέφωνο να ρωτήσω....και ξανα ξεκινά η διαδικασία από την αρχή>:(>:( σαν να έγινε χθες το περιστατικό! αριθμό αποστολής όνομα στοιχεία και μου είπαν πάλι ότι δεν υπάρχει τίποτα καταχωρημένο ως εκκρεμότητα- υπόθεση και αν θυμάμαι το όνομα της υπαλλήλου που μιλούσα

και εκεί αγριεύω και γίνεται Βαγδάτη το θέμα>:(>:(>:(...κατέβασα καντήλια-Θεούς-Αγίους-ερωτογενείς περιοχές του σώματος και ότι άλλο υπάρχει στο πλούσιο λεξιλόγιο μου :biggrin:

και ξαφνικά ως δια μαγείας και την υπόθεση βρήκαν και την υπάλληλο που μίλησα τότε και με πήραν και 3 φορές τηλέφωνο και και και θα περιμένω ενημέρωση....>:(
για να δούμε
Με fedex παρέλαβα από Γερμανία akasa chasis σε 4 μέρες την προηγούμενη εβδομάδα:fuckyou:

daharis666

Moderator
Reaction score
80.053
Με fedex παρέλαβα από Γερμανία akasa chasis σε 4 μέρες την προηγούμενη εβδομάδα:fuckyou:
ρε φιλαράκ...τέτοια πακέτα τα προσπερνάνε....
που να τα πουλήσει το κλεφτρόνι τα akasa chasis? στο avsite? :laugh:

Reaction score
6.815
ρε φιλαράκ...τέτοια πακέτα τα προσπερνάνε....
που να τα πουλήσει το κλεφτρόνι τα akasa chasis? στο avsite? :laugh:
Τέσσερις μέρες φίλε από Γερμανία Σαλαμίνα. Και μέσω Άργους, δηλαδή Γερμανία - Αθήνα - Άργος και μετά Σαλαμίνα. Κόλαση ε?:bigboss:
Α! Το nuc που θα μπει μέσα στο akasa μετατροπή fanless , παραγγελία από Ελλάδα 25 μέρες ακόμη περιμένει....:p

daharis666

Moderator
Reaction score
80.053
Α! Το nuc που θα μπει μέσα στο akasa μετατροπή fanless , παραγγελία από Ελλάδα 25 μέρες ακόμη περιμένει....:p
αυτό μάλιστα!
για ψάξε σε καμιά αγγελία μήπως το βρεις :p :laugh:

Reaction score
16.788
Γατάκια... αλλά εντάξει διακαιολογούνται...

View attachment 193758
Είναι προφανές ότι το "αεροπλάνο" που έφερε πακέτο από ΗΠΑ ήταν το αερόστατο του Φιλέα Φογκ, για να πηγαίνει τόσο αργά... "Η μεταφορά ενός πακέτου σε 30 ημέρες", το νέο έργο του Jules Verne :gamer:

Reaction score
1.077
Είναι προφανές ότι το "αεροπλάνο" που έφερε πακέτο από ΗΠΑ ήταν το αερόστατο του Φιλέα Φογκ, για να πηγαίνει τόσο αργά... "Η μεταφορά ενός πακέτου σε 30 ημέρες", το νέο έργο του Jules Verne :gamer:
Αυτό που δε φαίνεται εδώ είναι ότι το πακέτο άλλαξε 3 αεροδρόμια μέσα στην Αμερική συν ένα στο Λονδίνο. Από μία εβδομάδα περίπου στο καθένα. :idk:

daharis666

Moderator
Reaction score
80.053
Αυτό που δε φαίνεται εδώ είναι ότι το πακέτο άλλαξε 3 αεροδρόμια μέσα στην Αμερική συν ένα στο Λονδίνο. Από μία εβδομάδα περίπου στο καθένα. :idk:
κανόνισε να μας φέρεις το νέο στέλεχος του κορονοιού...
με το που θα σου έρθει θα το αφήσεις και 72 ώρες έξω από την πόρτα και μετά θα το βάλεις στο σπίτι :laugh:

Reaction score
1.077
κανόνισε να μας φέρεις το νέο στέλεχος του κορονοιού...
με το που θα σου έρθει θα το αφήσεις και 72 ώρες έξω από την πόρτα και μετά θα το βάλεις στο σπίτι :laugh:
Ρε από το Λονδίνο μέχρι να το παραλάβω πέρασαν δύο εβδομάδες!
Το λες επειδή ξέρεις πού μένει και θέλεις να ρεφάρεις τα κλεμμένα;
Δεν πήρα κομμάτια υπολογιστή, ένα ταπεινό dac είναι.

daharis666

Moderator
Reaction score
80.053
Το λες επειδή ξέρεις πού μένει και θέλεις να ρεφάρεις τα κλεμμένα;
ναι ναι ναι έχω συνεννοηθεί με τη σπείρα των Αθηνών...
θα βάλω τον Αβγδ να τρουπώσει και να μου τα στείλει με κούριερ εδώ πάνω :cry: :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300