Κοίτα μη σε τσακωσει η γυναίκα και σε ψάχνει μετά η Αγγελική Νικολουλη στις βουνοκορφές της Πίνδου!!!Τα πονηρα συντροφε συναγωνιστη τα τσακωνω σε ολες της γλωσσες και στα σουαχιλι
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Κοίτα μη σε τσακωσει η γυναίκα και σε ψάχνει μετά η Αγγελική Νικολουλη στις βουνοκορφές της Πίνδου!!!Τα πονηρα συντροφε συναγωνιστη τα τσακωνω σε ολες της γλωσσες και στα σουαχιλι
μρε φωτογραφε VLASIS να γραφς συχναΔεν την ξερω την κυρια-μετρηση-αγαπητε...ποια ειναι η μανδαμ?
ΜΠΑ γλεπει αγριες μελισσες τωρα, και ο κ. Μαρκου γλεπει της αγριες μελισσεςΚοίτα μη σε τσακωσει η γυναίκα και σε ψάχνει μετά η Αγγελική Νικολουλη στις βουνοκορφές της Πίνδου!!!
Στο Βραδέτο κι ακόμα παραπέρα θα ψάχνουμεΚοίτα μη σε τσακωσει η γυναίκα και σε ψάχνει μετά η Αγγελική Νικολουλη στις βουνοκορφές της Πίνδου!!!
Σωστά. "Ποιμενική" στο Βραδέτο.μρε χαρη ετσα λεγεται χρυσο λαρυγγι;
Έτσι μπράβο!μρε φωτογραφε VLASIS να γραφς συχνα
Nεο μελος...χαχαχχα...καλα τα λες....... Εγγραφή 29 Σεπτεμβρίου 2006......φρεσκαδουρα ρε παιντι μου...χαχαχαχαΈτσι μπράβο!
Να ενθαρρύνουμε τα νέα μέλη!!!
Μου θυμίζεις έναν Βλάση από Κόρινθο που ήταν και μοντ κάποτε!Nεο μελος...χαχαχχα...καλα τα λες....... Εγγραφή 29 Σεπτεμβρίου 2006......φρεσκαδουρα ρε παιντι μου...χαχαχαχα
Παπαδιά είναι μία και τραγουδισμένη μόνο από τον Γκιουλέκα! Τον Μίμη τον άρχοντα!