- Reaction score
- 84.006
Κ γιατί δεν το έγραψες στο Δεύτερη τετραετία Μητσοτάκη;Μου έχει τύχει 2 φορές και εννοείται χωρίς ειδοποίηση ότι θα πάει στο μηχάνημα.![]()

Κ γιατί δεν το έγραψες στο Δεύτερη τετραετία Μητσοτάκη;Μου έχει τύχει 2 φορές και εννοείται χωρίς ειδοποίηση ότι θα πάει στο μηχάνημα.![]()
Αυτό φαντάστηκα κι εγώ, μιας και οι παραγγελίες από ali είναι και πολλές, αλλά συχνά και τσάμπα (για τον πελάτη) από ό,τι βλέπω, και τα περιθώρια κέρδους (ali και μεταφορικής) μικρά, όταν αφορούν και πακέτα ελάχιστου κόστους. Αλλά ας το λένε κάπου (άσε που δεν λένε και σε ποια μεταφορική καταλήγουν, το μάντεψα από τον αριθμό που έδινε το ali, αφού ήταν παρόμοιος με άλλη παραγγελία που ήρθε με acs από ελληνικό κατάστημα - skroutzoπαραγγελία που λέει κι o zizik - πριν 3-4 ημέρες).Κι εμένα από Ali όλα πάνε σε locker αυτόματα εδώ και πολύ καιρό. Όχι άλλες παραγγελίες με ACS όμως (εννοώ από άλλα eshops).
Μάλλον έχουν κάποια συμφωνία για χαμηλότερη χρέωση χωρίς door to door παράδοση, χωρίς όμως να είναι κάπως εμφανές στον πελάτη αυτό.
Αυτό, οκ, θέλουν να έχουν locker; να φτιάξουν πυκνό δίκτυο, όχι όπου να 'ναι και να τρέχει ο καθένας στην άλλη άκρη, χιλιόμετρα μακριά.Ας το έβαζαν κάπου κοντά…είμαι κέντρο κέντρο κ το λοκερ είναι μπαίνοντας στην πόλη…![]()
![]()
![]()
Ε καλά…… δε μένεις και στη Ν. Υόρκη !!!Ας το έβαζαν κάπου κοντά…είμαι κέντρο κέντρο κ το λοκερ είναι μπαίνοντας στην πόλη…![]()
![]()
![]()
Αν δεν έχει locker η παράδοση δεν παραγγέλνω πια. Έχω βέβαια πολλά σε μία ακτίνα χιλιομέτρου. Να περιμένω σπίτι μήπως και περάσει ο μάγος με τα δώρα αποκλείεται.Αυτό, οκ, θέλουν να έχουν locker; να φτιάξουν πυκνό δίκτυο, όχι όπου να 'ναι και να τρέχει ο καθένας στην άλλη άκρη, χιλιόμετρα μακριά.
Το ερώτημα είναι άλλο, γιατί να πας; Που κανονικά αυτό έπρεπε να έρχεται σε σένα, ούτε στο κατάστημα τους δεν έπρεπε να πηγαίνουμε...Ε καλά…… δε μένεις και στη Ν. Υόρκη !!!![]()
Πόση ώρα θες να πας ;
![]()
Το γράφω και ποιο πάνω, κάποιους βολεύουν και καλώς υπάρχουν. Όμως όλα (από shop τύπου ali).. αυτόματα εκεί, ε δεν παίζει σωστά η acs!Αν δεν έχει locker η παράδοση δεν παραγγέλνω πια. Έχω βέβαια πολλά σε μία ακτίνα χιλιομέτρου. Να περιμένω σπίτι μήπως και περάσει ο μάγος με τα δώρα αποκλείεται.![]()
πρέπει να πάρω αυτοκίνητο ή να βάλω αθλητικά για να δείξω ότι πάω για τρέξιμο ωστε να μη νομίζει αν με πετύχει κανένας γνωστός, ότι έχω καμία γκομενα κατά κειΕ καλά…… δε μένεις και στη Ν. Υόρκη !!!![]()
Πόση ώρα θες να πας ;
![]()
Ναι καλά…Αν το κάνεις σε 7 λεπτά…θα σου πληρώσω τριννοβ αν όχι μου τον παίρνεις εσύ