wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 22.801
Για αυτό έχω ένα δέμα "κολλημένο" στο ΚΔΜ Χαλανδρίου από τις 30/07 χωρίς νεότερη ενημέρωση;ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΛΕΟΝ Η WEST POSTAL SERVICE (WPS).
Για αυτό έχω ένα δέμα "κολλημένο" στο ΚΔΜ Χαλανδρίου από τις 30/07 χωρίς νεότερη ενημέρωση;ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΛΕΟΝ Η WEST POSTAL SERVICE (WPS).
ΝΑΙ!!! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ ΕΚΤΟΣΓια αυτό έχω ένα δέμα "κολλημένο" στο ΚΔΜ Χαλανδρίου από τις 30/07 χωρίς νεότερη ενημέρωση;
Πέντε (5) λεπτά στην αναμονή κι ακόμα να μιλήσω με κάποιον. Καλά θα πάει κι αυτό...ΝΑΙ!!! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ ΕΚΤΟΣ
ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΛΑΒΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.
ΤΟΥΣ ΓΚΙΣΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΩΣ ΠΟΤΕ...
ΕΛΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΟ +302120000800
Διαμαρτυρεσαι για 5 λεπτά αναμονή;Πέντε (5) λεπτά στην αναμονή κι ακόμα να μιλήσω με κάποιον. Καλά θα πάει κι αυτό...
ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ.....Πέντε (5) λεπτά στην αναμονή κι ακόμα να μιλήσω με κάποιον. Καλά θα πάει κι αυτό...
Θα δοκιμάσω, ευχαριστώ.ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ.....
Αν και η ιδέα ενός υπόγειου δικτύου παράδοσης ακούγεται φουτουριστική, η Pipedream Labs έχει ήδη ξεκινήσει πιλοτικά προγράμματα στο Όστιν των ΗΠΑ, συνεργαζόμενη με μεγάλες αλυσίδες εστιατορίων γρήγορου φαγητού.

Η πλάκα είναι ότι επιμένουν σε αυτή τη τακτική και χαζή δικαιολογία, την εποχή που τα περισσότερα σπίτια πλέον έχουν είτε doorbell cameras είτε κάμερες surveillance.Τρίτη φορά από την ACS της περιοχής μου.
Περίμενα πακέτο με εκτιμώμενο τρίωρο 10.30-13.30. Πριν λίγο έλαβα μήνυμα ότι ήρθε ο παπ@ρας και δεν με βρήκε...
Ούτε χαρτί στην είσοδο ούτε τίποτα. Απλά δεν πέρασε και έστειλε μήνυμα. Ίδια ακριβώς πρακτική με τις 2 προηγούμενες φορές που περίμενε δέμα η σύζυγος.
Έβρισα την κοπέλα στο υποκατάστημα γιατί προσπαθούσε να τον δικαιολογήσει. Μετά τις 5 θα πάω να το παραλάβω από εκεί και θα συνεχιστεί το show.
στο κεντρο διαλογης εκει στη καλλιθεα εξυπηρετουν, στην φραντζη που εχει ενα υποκαταστημα οτι να'ναι θελουν 2 μερες να το φερουν (λενε), δεν τους πιστευω.Παραγγελία που έχω κάνει μου αποστέλλεται με ΕΛΤΑ courier. Το υποκατάστημα της περιοχής μου έκλεισε και το καλοκαίρι αναγκάστηκα να πάω στο υποκατάστημα της Καλλιθέας, το οποίο είναι το αρμόδιο, για να παραλάβω άλλο πακέτο το οποίο καθυστερούσε πολύ να παραδοθεί. Καθώς απουσιάζω τις ώρες κατά τις οποίες θα γινόταν η παράδοση και στο τηλέφωνο δεν απαντούν ποτέ, έστειλα mail αναγράφοντας εναλλακτική διεύθυνση και ημέρα παράδοσης. Ποια ήταν η απάντηση;
Ένα emoticon “thumbs up”…
Το υποκατάστημα στη Φραντζή έκλεισε τον Ιούλιο.στο κεντρο διαλογης εκει στη καλλιθεα εξυπηρετουν, στην φραντζη που εχει ενα υποκαταστημα οτι να'ναι θελουν 2 μερες να το φερουν (λενε), δεν τους πιστευω.
Μου έχει τύχει 2 φορές και εννοείται χωρίς ειδοποίηση ότι θα πάει στο μηχάνημα.α... ξέρεις μου λένε, θα πάει σε locker