- Reaction score
- 4.817
Γιατί απαγορεύεται η φωτογράφιση ;ελα να πιουμε καφε.....
....απαγορευεται η φωτογραφηση
Εσύ δεν λες σε όλους ανέβασε φωτό ;;;;
Γιατί απαγορεύεται η φωτογράφιση ;ελα να πιουμε καφε.....
....απαγορευεται η φωτογραφηση
Ως προς την παντόφλα....Συμφωνώ απολύτως ! Διπλή εγώ.... Μάνα - Κόρη, κόμμα!Πάρε το ΄΄Γκετχαρντ΄΄ με το 16ιντσο μεγάφωνο χαμηλών...Γλιυτώνεις και το...sub που θα έπρεπε να παίζει ρόλο...βάσης.
Κανονικά,ακόμα και τα sub θα έπρεπε να συνοδεύονταν από το σχετικό...spinorama ως προς την απόκρισή τους.
Εάν οι δορυφόροι που ποθείς δεν έχουν ρυθμιζόμενη πολική απόκριαη - ιδίως στις χαμηλές οκτάβες - οτιδήποτε θα θεωρούσες ότι κερδίζεται,πηγαίνει στράφι σε κοινούς οικιακούς χώρους και υπό τους γνωστούς και μη εξαιρετέους περιορισμούς τους - συμπεριλαμβανόμενης και της...΄΄παντόφλας΄΄.
Βάζει σταφίδες;Πολύ καλύτερα είναι τα γεμιστά που φτιάχνει η θειά μου η Μαγδάλω.
RD.
Οι σταφίδες για τα γεμιστά είναι ότι η ανακαλωδιωση για τα μπιενταμπλιγιου.....Βάζει σταφίδες;
Αν όχι, @ρχιδι@ γεμιστά σιαχνει.
Πολύ απλά τα πράγματα....εχεις έρθει αδιάβαστος.Πολυ απλα τα πραγματα... Αν τα κυρια ηχεια σε πολυκαναλο συστημα (η τα δυο ηχεια σε δικαναλο) μπορουν να "κατεβουν " στα 40Hz με 4.5db η λιγωτερη απωλεια σταθμης, τοτε ποoooooooooooooλυ καλλυτερα OXI sub.
Και κάτω από τα 40 τί κάνουμε;Πολυ απλα τα πραγματα... Αν τα κυρια ηχεια σε πολυκαναλο συστημα (η τα δυο ηχεια σε δικαναλο) μπορουν να "κατεβουν " στα 40Hz με 4.5db η λιγωτερη απωλεια σταθμης, τοτε ποoooooooooooooλυ καλλυτερα OXI sub.
Και κουκουνάρι μαζί με τις σταφίδες.Βάζει σταφίδες;
Αν όχι, @ρχιδι@ γεμιστά σιαχνει.
Έχεις εσύ αποπση για λαδερά φαγητά χωρίς πρωτεΐνη;;;Οι σταφίδες για τα γεμιστά είναι ότι η ανακαλωδιωση για τα μπιενταμπλιγιου.....
-Και κουκουνάρι μαζί με τις σταφίδες.
Tιποτα. Αν (πραγματικα) ακουσεις 40Ηz με πραγματικο ελεγχο και αναλυση θα τρομαξεις, οι ποιο χαμηλες συχνοτητες θα υπαρχουν ετσι κι αλλοιως σε roll-off και ειναι μονο αρμονικες χωρις περιεχομενο σημασιας.Και κάτω από τα 40 τί κάνουμε;
Προσοχή εκτίθεστε.Tιποτα. Αν (πραγματικα) ακουσεις 40Ηz με πραγματικο ελεγχο και αναλυση θα τρομαξεις, οι ποιο χαμηλες συχνοτητες θα υπαρχουν ετσι κι αλλοιως σε roll-off και ειναι μονο αρμονικες χωρις περιεχομενο σημασιας.
Μπούρδες. Εσύ αν ακούσεις στάθμες κάτω από τα 40 θα τρομάξεις.Tιποτα. Αν (πραγματικα) ακουσεις 40Ηz με πραγματικο ελεγχο και αναλυση θα τρομαξεις, οι ποιο χαμηλες συχνοτητες θα υπαρχουν ετσι κι αλλοιως σε roll-off και ειναι μονο αρμονικες χωρις περιεχομενο σημασιας.
Τί καταλαβε; Ότι θα μείνει με ακουστικά;μετά από 1 ώρα μου στέλνει μήνυμα
ναι οκ...κατάλαβα
Αγαπητε μου, το "μπουρδες" πηγαινε μπροστα στον καθρεφτη σου και πεστο....Μπούρδες. Εσύ αν ακούσεις στάθμες κάτω από τα 40 θα τρομάξεις.