JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.065
Σταύρο είσαι παλιοχαρακτήρας.
Πότε πήγε Καβάλα; Θεσσαλονίκη δεν ήταν;δεν μας αφορα αλλο ο ear ειναι καβαλα?
μην αγχώνεσαι παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον...
εγώ βεβαια με full Ypsilon system ημουν σε "κόντρα" με την TLA αλλα θα είμαι αντικειμενικός.
βεβαια το ότι το dsd είναι αναλογικό πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτη αναφορά...
θα δούμε...
Έτσι...΄΄Της διεφθαρμένης μετατροπής το...σιδηρούν KIγκλίδωμα΄΄
συμφωνείς δηλαδή και εσύ ότι θα λήστευα τράπεζα ε?Ε καλά , εσύ μην παίρνεις. Ασε που είναικαι 16ωμα. Που το πας αυτό? τρίχες ισχύ θα βγάζει το χρέπι σου ο ενισχυτής.
Γιατρέ δύο αρνήσεις =κατάφαση.έτσι... άλλωστε ουτε το βινύλιο έχεις αποδείξει ότι δεν είναι πλήρως ... αναλογικό ...
το διόρθωσα, σε πρόλαβε άλλος...Οχι ! εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο . Είπα ασε μην παίρνεις. Κάτι για την εμπέδηση , κάτι για τις λάσπες , τους τσίγκινους σκελετούς , μπλα μπλα μπλα.
Γιατρέ δύο αρνήσεις =κατάφαση.
ηρεμία.
το ποσο καβαλημένος είναι κάποιος δεν μας αφορα.
και ο έαρ καβαλα είναι.
αυτό που μας αφορα είναι πώς άραγε βρομίζουν το σήμα τα σαμπ.
ειδικά το αγνο αναλογικό dsd σήμα.
η απάντηση ήταν ελλιπής. ελλιπέστατη.
μην αγχώνεσαι παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον...
εγώ βεβαια με full Ypsilon system ημουν σε "κόντρα" με την TLA αλλα θα είμαι αντικειμενικός.
θα δούμε...
Αγαπητε, μην το δειξεις αυτο στον Δημητρη (τον φιλο Μπακλαβα) γιατι θα παρεξηγηθει μαζι σου ασχημα που πηρες την πρωτοβουλια να γραψεις τετοια κοτσανα εν αγνοια του...μην αγχώνεσαι παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον...
θα δούμε...
Εσύ και αν είσαι στη...φάση και στη φέξη.Δηλαδη εγω με αναλογικη και ψηφιακη riaa , κατα το δοκουν η και με τα δυο μαζι, τι φαση!!;;
Εσύ μάναμ είσαι Φάση Αφασία.Δηλαδη εγω με αναλογικη και ψηφιακη riaa , κατα το δοκουν η και με τα δυο μαζι, τι φαση!!;;
το τι λέω εγώ δεν έχει καμια σχέση με τον μπακλαβά και την αριστη σχέση του με τις άλλες εταιρίες.Αγαπητε, μην το δειξεις αυτο στον Δημητρη (τον φιλο Μπακλαβα) γιατι θα παρεξηγηθει μαζι σου ασχημα που πηρες την πρωτοβουλια να γραψεις τετοια κοτσανα εν αγνοια του...
Ο Δημητρης ειναι φιλος και χαιρεται που υπαρχουν και αλλες εταιρειες που εκπροσωπουν την Ελλαδα στο κορυφαιο επιπεδο του παγκοσμιου hyper hi-end.
Δεν εχει την μικροαστικη ανωμαλια του μεσου ανθελληνα "κοτσανολογου" φασιστοειδους που κυριαρχει και καταπιεζει την Ελληνικη κοινωνια...
"εγώ βεβαια με full Ypsilon system ημουν σε "κόντρα" με την TLA"το τι λέω εγώ δεν έχει καμια σχέση με τον μπακλαβά και την αριστη σχέση του με τις άλλες εταιρίες.
ΕΓΩ έγραψα ήμουν σε "κόντρα" σε εισαγωγικά, διάβασε το ξανά να καταλάβεις.
από αυτές τις παρερμηνείες ξεκινούν άθλιες φήμες κλπ. ο μπακλαβάς δεν έχει καμια σχέση.
τέλος πρόσεχε λίγο τα σχόλια σου και τις γενικεύσεις, είσαι φιλοξενούμενος εδώ.