- Reaction score
- 85.516
Όχι, είμαστε ακόμα στην φάση να μάθουμε για ποιο 801 γίνεται συζήτηση.έχει βάλει τίποτα μετρήσεις
Όχι, είμαστε ακόμα στην φάση να μάθουμε για ποιο 801 γίνεται συζήτηση.έχει βάλει τίποτα μετρήσεις
Ε για να μην βάζει sub για τα geithain θα λέει λογικάΌχι, είμαστε ακόμα στην φάση να μάθουμε για ποιο 801 γίνεται συζήτηση.
Το 801 βεβαίως θα μείνει...καραφλού.Πάντως να μην το αφήσουμε φλου το αναλογικό dsd... Daniel Weiss
πάρε 5 ευγενικά για τώρα και αποφάσισε το πως θα συνεχίσειςAπλα μαθε να μην (προσπαθεις να) προσβαλλεις κανεναν, γιατι μονο βλακεια που δερνει εαυτον μπορει να αποδειξει αυτο... ειδικα αμα δεν τον ξερεις προσωπικα... Γιατι δεν μιμησε την ευγενεια μου και τους τροπους μου? Δεν ειναι ποιο εξυπνο αυτο απο την ηλιθια χολη που βγαζεις μεσα απο την πονηριστικη βλακεια που προβαλλεις?
Περίμενε ρε να μάθουμε ποιο 801 είναιπάρε 5 ευγενικά για τώρα και αποφάσισε το πως θα συνεχίσεις
γι αυτό έδωσα 5Περίμενε ρε να μάθουμε ποιο 801 είναι
Το 5 είναι με αναστολή; Τι παίζει;γι αυτό έδωσα 5
περιμένω κ εγώ να μάθω
και μόλις ξεκίνησα να διαβάζω...μου έγδαρε το σασπένςΠάντως να μην το αφήσουμε φλου το αναλογικό dsd... Daniel Weiss
το 5 είναι κίτρινηΤο 5 είναι με αναστολή; Τι παίζει;
Δεν μπορεί, νομίζω πως εχω φάει κάποτε 5. Αλλά δεν θυμάμαιτο 5 είναι κίτρινη
το 10 συνεχίζεις από τα αποδυτήρια
Υ.Γ.
πως φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει φάει...αγνότητα
ήταν τότε που ήσουν κομμουνιστής?Δεν μπορεί, νομίζω πως εχω φάει κάποτε 5. Αλλά δεν θυμάμαι
Κι όμως.Δε μου φαίνεται άνθρωπος που δεν ξέρει τι του γίνεται.....
Προφανώς το pwm είναι μεγαλοφυής σύλληψη, αλλά αυτό δε καθιστά αναλογικό σήμα το dsd ρε Κώστα!To DSD είναι σήμα διαμόρφωσης PWM, ακριβώς όπως αυτό των ενισχυτών class D, και το μόνο που χρειάζεται είναι ενίσχυση και ένα βαθυπερατό φίλτρο. Δεν χρειάζεται DAC. Είναι μεγαλοφυής σύλληψη το PWM. H Sony πυροβολούσε τα πόδια της, χρόνια ολόκληρα, κρατώντας το κλειστό.
Aγαπητε μου το θεμα εχει απαντηθει ηδη απο αλλο μελος... δεν υπαρχει τιποτα αναλογικοτερο απο το DSD σημερα προκειμενου να ψηφιοποιηθον η να ηχογραφηθουν σε μητρες αναλογικα αρχεια μεχρι σημερα...και μόλις ξεκίνησα να διαβάζω...μου έγδαρε το σασπένς
DSD is a digital signal which uses a 1 bit quantization μπλα μπλα μπλα...
μαζί σουΚανεις βεβαιως δεν σας απαγορευει να ζειτε "στον κοσμο σας" και στην ουτοπια σας...
ποιος δημοσιεύει fake και πλαστά άρθρα ?οπως και κανεις δεν σας απαγορευει να δημοσιευετe fake και πλαστα "αρθρα" με ιδιοτελη συμφεροντα που (νομιζετε οτι) σας εξυπηρετουν.
επόμενη κίνηση ήταν να πατήσω κοντρόλ +φ
Τι κάνει το κοντρόλ+φ; Βρίσκει την χαμένη φάση; Αυτήν που λασπώνει;τι φάση?
εμ mac έχεις...που να ξερςΤι κάνει το κοντρόλ+φ; Βρίσκει την χαμένη φάση; Αυτήν που λασπώνει;
Δεν καταλαβαίνω