- Reaction score
- 557
Σήμερα ήρθε και ειδοποίηση και παρέλαβα το δικό μου από amazon.co.uk. Royal mail - ΕΛΤΑ. Σχεδόν 2 μήνες...
Το ξέρω, παρέλειψα να το αναφέρω.Εντάξει, ξεκόλλησε το Amazon, αρχίζει και στέλνει.
Με UPS, καλό αυτό.
@rose.athens για κοίτα και για το δικό σου..
A, εμένα κάνουν Ιταλιάνικη βόλτα.Έρχονται και σε μένα με UPS και τώρα κάνουν ένα tour στη Γερμανία.
Από το καλοκαίρι... Παραγγέλνω από Amazon.de το "S&M 2" των Metallica. Φεύγει με DHL και, για κάποιο λόγο, στο tracking δείχνει returned to sender. Το παραγγέλνω ξανά, η ίδια ιστορία. Το παραγγέλνω και τρίτη φορά και το παρέλαβα - επιτέλους. Ήρθαν και τα άλλα δύο, μέσα σε μια εβδομάδα από το τρίτο. Τα έστειλα πίσω, με δικά τους έξοδα, αλλά Jesus Christ ρε παιδιά, get you shit together.Νταξ' έχουν μπλέξει τα μπούτια τους..
Ζήλεψαν και τα δικά μου. Μετά την Bologna, πέρασαν από το κοσμοπολίτικο Capri.A, εμένα κάνουν Ιταλιάνικη βόλτα.
Νταξ' έχουν μπλέξει τα μπούτια τους..
Αυτό είναι το σύνηθες δρομολογιο πάνω από 1 χρόνο τώρα..Στο Carpi μάλιστα θα κάνουν και Σ/Κ..Ζήλεψαν και τα δικά μου. Μετά την Bologna, πέρασαν από το κοσμοπολίτικο Capri.
Δεν θα τους το πω, τα πραγματάκια μου θα στενοχωρηθούν.
ναι....αλλα να εισαι μια βδομαδα ξεχασμενος (και λιγο ξεπεσμενος) στην αποθηκη διαλογης... στο σκαραμανγκα (τυχαια τοποθεσια)να είσαι κλεισμένος σε ένα κουτί και να νομίζεις οτι είσαι στο capri με τις μναρες να βγάζουν φώτο τσι πατάρες τους ε;
ισως λογω της αντικαταβολης..ρε σεις, προχθες παρηγγειλα αντικαταβολη κατι απο Αθηνα, και σημερα ηρθε, 2 μερες μετα, επαθα πλακα, με ACS το εστειλαν , ζω ενα ονειρο.
νορμαλ, πακετο 30χ20χ8ισως λογω της αντικαταβολης..
μεγεθος συσκευασιας ?