- Reaction score
- 11.462
Για πες , τι Ξερς ;καλό τάιμινγκ....
τώρα θυμήθηκες? που θα το καταργήσει το ebay?
Για πες , τι Ξερς ;καλό τάιμινγκ....
τώρα θυμήθηκες? που θα το καταργήσει το ebay?
Πιο anti-climax βίπερ δεν έχω διαβάσει. Ντροπή. Ντροπή και όνειδος. Τα λεφτά μας πίσω.Και μόνο που σκέφτηκα ότι θα πάω σε ΕΛΤΑ με έπιασε κρύος ιδρώτας. Ακόμα κι ένας να είναι μπροστά στην ουρά, φεύγω όπου κι αν βρίσκομαι. Αποφασίζω να δοκιμάσω στο τοπικό υποκατάστημα σήμερα στις 9 το πρωί. Φτάνω και το βλέπω σκοτεινό. Πλησιάζω στο τζάμι και δεν βλέπω κανένα μέσα. Σπρώχνω την πόρτα, ανοίγει! Φωνάζω "Καλημέρα" κι έρχεται από μέσα μία ευγενέστατη κοπέλα, με ρωτάει τι θέλω...
...και με εξυπηρετεί σε 2 λεπτά!
Μπαίνω σε νέα περιπέτεια.
Η μία εσπρεσιέρα μου είναι αγορασμένη από Γερμανία (δεν υπάρχει επίσημη παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα). Έβγαλε μία βλάβη που δεν επηρεάζει τη λειτουργία της αλλά είναι ενοχλητική (ανάβει η υπενθύμιση καθαρισμού ενώ ο καθαρισμός έχει γίνει).
Σε επικοινωνία με το εκεί service μου είπαν να τους τη στείλω γιατί δεν μπορώ να κάνω κάτι από εδώ. Μου έστειλαν χθες ετικέτα προπληρωμένων μεταφορικών.
Διαδικασία: Τη συσκευάζω και την πάω στα ΕΛΤΑ. Αυτοί την πάνε στα κεντρικά της DHL κι από κει πάει Γερμανία.
Και μόνο που σκέφτηκα ότι θα πάω σε ΕΛΤΑ με έπιασε κρύος ιδρώτας. Ακόμα κι ένας να είναι μπροστά στην ουρά, φεύγω όπου κι αν βρίσκομαι. Αποφασίζω να δοκιμάσω στο τοπικό υποκατάστημα σήμερα στις 9 το πρωί. Φτάνω και το βλέπω σκοτεινό. Πλησιάζω στο τζάμι και δεν βλέπω κανένα μέσα. Σπρώχνω την πόρτα, ανοίγει! Φωνάζω "Καλημέρα" κι έρχεται από μέσα μία ευγενέστατη κοπέλα, με ρωτάει τι θέλω και με εξυπηρετεί σε 2 λεπτά!
Τώρα περιμένω τις διακοπές της μηχανής μου. Ευτυχώς έχω κι άλλη.
..και μετά - και μετά;;;Σπρώχνω την πόρτα, ανοίγει! Φωνάζω "Καλημέρα" κι έρχεται από μέσα μία ευγενέστατη κοπέλα, με ρωτάει τι θέλω και με εξυπηρετεί σε 2 λεπτά!
Πιο anti-climax βίπερ δεν έχω διαβάσει. Ντροπή. Ντροπή και όνειδος. Τα λεφτά μας πίσω.
Αν τη βλέπατε δεν θα κάνατε καν πλάκα...και μετά - και μετά;;;
Τα ίδια. Και οι Γάλλοι τα ίδια με την Ελλάδα κάνουν;δοκιμασε να βαλεις τον αριθμο στο tracking των ελτα.
Γι'αυτό γράφει colissimo. Κολλήσιμο. Μα όλα εγώ πια;εδω κολλησε.
όχι καλέ, αφού σου λέει 02/02, θα έρθει στην ώρα του
όχι καλέ, αφού σου λέει 02/02/202222222222, θα έρθει στην ώρα του