- Reaction score
- 8.866
Μονομαχία στο Ελ μπάσο.... περιμένοντας τους χρυσαυτιαδες
Χωρις παρεξήγηση να κανω την κλασική μο6 ερώτηση ; Σπουδές Τρίτη δέσμη που λέγαμε όταν ήμουν νέος ; Η είχαν σχέση με μαθηματικά στατιστική φυσική χημεια ?Αυτή είναι μια πολύ βασική ερώτηση.
Να και μια αλλη.
Δύο επαγγελματίες στο ίδιο τραγούδι, ακόμα και αν το τραγουδουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ακούγονται το ίδιο;
Υπάρχει περίπτωση ν'αρεσει σε κάποιον ο ένας περισσότερο από τον άλλο;
Δείτε τώρα τον παραλογισμό με τις μετρησεις.
Βασιζόμενοι στις μετρήσεις και στις δύο περιπτώσεις θα απαιτηθούν λεπτές, πολυάριθμες, λεπτομερείς, επίπονες μετρησεις χρονικών μικροδιαφορών στο πεδίο του χρονου, διαφορων έντασης, και καταγραφή τεράστιων
η απειροελαχιστων διαφορων συχνοτητων μαζί με την κατανομή τους στο φασματικό πεδίο, όσον αφορά στις αρμονικές.
Αυτές κατόπιν θα πρέπει να ερμηνευτούν βάσει κάποιας γενικής θεωρίας περί αρεστου
που δεν υπάρχει ακόμα.
Αυτή είναι, η πρακτικά αδύνατη, τεκμηρίωση με βάση τις μετρήσεις.
Όλα αυτά γιατί;
Για την πιστοποίηση και
γιατί δεν θέλουμε να ασκήσουμε την ακοή μας ως όργανο.
Άλλος χαρμανιάρης... άλλος τεσλανιάρης...Είναι Harman fanboy
Απίστευτο το Genelec 8030.Τι μας κρύβουν;;;
Το καλύτερο ξέχασες μωρέ:
Genelec 8030C
Preference Rating
SCORE: 6.3
SCORE w/ sub: 8.5
Να τα λέμε κι αυτά ε; Όχι μόνο γι' αυτά τα Νιούμανν πωςταλεν...
Αυτό έχω συνειδητοποιήσει εδώ και λίγο καιρό και με βλέπετε ένθερο υποστηρικτή των ενεργών. Και ειδικά για τα Genelec, απο τη στιγμή που έκατσα και ψαχούλεψα λίγο τα χαρακτηριστικά τους, έχουν μπει στη κορυφή της λίστας αναβάθμισης αν και όταν κάνω.Απίστευτο το Genelec 8030.
Ενεργό άξιας 520€.
Οκ, 5αράκι είναι αλλά βρείτε ένα σετ ηχείων με ενισχυτή στο χιλιάρικο με το ίδιο αποτέλεσμα.
Φαντάσου τώρα σκορ για τα 8040 & 8050.
Βεβαίως.Τα "Ones" κάνουν και για μικρούς χώρους, όπως τον δικό μου...
Κερδανε και τα φακ εβριθινγκ;Τα ones, τα ομοαξονικά τζενελεκ, είναι στη δική τους κατάταξη, δε πλησιάζονται από κανένα ηχείο.
Όχι.Κερδανε και τα φακ εβριθινγκ;
Βεβαίως.Κερδανε και τα φακ εβριθινγκ;
Είναι προφανές και απο τους λόγους που αναφέρει ο Costas EAR :Συμπερασματικά αγαπητέ @Fns777 αν αγόραζα σήμερα ηχεία θα αγόραζα Genelec Ones.
Αν αγόραζα σπίτι, θα αγόραζα με κύριο κριτήριο να χωράνε τα ME Geithain.
Κερδανε και τα φακ εβριθινγκ;
Όχι.
Βεβαίως.