- Reaction score
- 81.027
είμαι ο πιο μάχιμος απ όλους σας αυτή την στιγμήΛούφαξε τώρα...
για πάρτη σας καθαρίζω τουρκαλάδες ρεεεεε και μου την λέτε
![Laugh :laugh: :laugh:](/forum/images/smilies/basic/laugh.png)
είμαι ο πιο μάχιμος απ όλους σας αυτή την στιγμήΛούφαξε τώρα...
Μανώλης και Γιώργος το σόι...Ακου κι αυτο. Ειναι ξαδερφια μου. Στο 2ο κομματι εχω παιξει κι εγω ντραμς.
τι τανξάκια ρε μάστορα...παρτο πίσω ναούμ μη τα σπάσωΠαίζεις τανξάκια ρε, ολόκληρος άντρας;
Πέτρο πρέπει να μας πεις τι θαυμάζεις στον Γιάννη!!!Παίζεις τανξάκια ρε, ολόκληρος άντρας;
Πορτοκαλί μανταρίνι βανίλια...
Την εμορφιά έτσι πολύ ατένισα,Νυστάζω και βαριέμαι να κάνω τα βραδινά beauté...![]()
Ξεχασατε τις βλεφαριδες. Επισης τα φρυδια ειναι πασε. Της μοδας ειναι το μονοφρυδο σε συνδυασμο με τατουαζ καλης τυχης.Ετσι. Μια γυναικα πρεπει να εχει τριχες μονο στα μαλλια και στα φρυδια. Πουθενα αλλου.![]()
Μια γυναίκα αυτάρκη, αυτόφωτη, αυτοπροσδιοριζόμενη, με περίσσια ομορφιά και περίσσια χάρη...δεν χρειάζεται beaute για να λάμπει...Νυστάζω και βαριέμαι να κάνω τα βραδινά beauté...![]()
Είσαι σίγουρος ότι θέλεις ιρλανδέζα?Νικο, εγκρινω.. και επαυξανω με κατι τετχοιο.. πιο εκσοτικα... View attachment 199250
αλλα εχω πιασει τωρα τα αλλα τα πολυσδιαστατα.. και θελω ιρλανδεζα μαζι..
Την εμορφιά έτσι πολύ ατένισα,
που πλήρης είναι αυτής η όρασίς μου.
Γραμμές του σώματος. Κόκκινα χείλη. Μέλη ηδονικά.
Μαλλιά σαν από αγάλματα ελληνικά παρμένα∙
πάντα έμορφα, κι αχτένιστα σαν είναι,
και πέφτουν, λίγο, επάνω στ’ άσπρα μέτωπα.
Πρόσωπα της αγάπης, όπως τα ‘θελεν
η ποίησίς μου… μες στες νύχτες της νεότητός μου,
μες στες νύχτες μου, κρυφά συναντημένα…
Καβάφης
Ο Καβαφης ηταν γκευ...μαλλον για κανενα αγορι θα το εγραψε..Την εμορφιά έτσι πολύ ατένισα,
που πλήρης είναι αυτής η όρασίς μου.
Γραμμές του σώματος. Κόκκινα χείλη. Μέλη ηδονικά.
Μαλλιά σαν από αγάλματα ελληνικά παρμένα∙
πάντα έμορφα, κι αχτένιστα σαν είναι,
και πέφτουν, λίγο, επάνω στ’ άσπρα μέτωπα.
Πρόσωπα της αγάπης, όπως τα ‘θελεν
η ποίησίς μου… μες στες νύχτες της νεότητός μου,
μες στες νύχτες μου, κρυφά συναντημένα…
Καβάφης
μηπως ηταν η έλλειψη εξωτικων γυναικων που τον οδηγησε εκει;Ο Καβαφης ηταν γκευ...μαλλον για κανενα αγορι θα το εγραψε..
Μαλιστα ηταν ο μοναδικος διανοουμενος που το παραδεχθηκε δημοσια και εκεινη την εποχη.