Off Topic

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.701
Ακου κι αυτο. Ειναι ξαδερφια μου. Στο 2ο κομματι εχω παιξει κι εγω ντραμς.

καλο.. στο οριο μου βεβαια γιατι εχει εντονα στοιχεια μεταλ.. πολυ σεπουλτουρα ακουγατε 8-)
αυτοι ειναι παλιοι :

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.432
Αυτό εδω ρε μπαγλαμά ήταν ασκήσεις ακριβείας για να διαπιστώσουν πως συμπεριφέρεται το F35 σε συνθήκες αεροπλανοφόρου. Δες το όλο και θα καταλάβεις. Εξηγούν και πως αύξησαν την vref κατά 15 κόμβους για να είναι σίγουροι ότι δεν θα γίνει καμία στραβή.
Το f35 είναι VTOL.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.969
Αυτό εδω ρε μπαγλαμά ήταν ασκήσεις ακριβείας για να διαπιστώσουν πως συμπεριφέρεται το F35 σε συνθήκες αεροπλανοφόρου. Δες το όλο και θα καταλάβεις. Εξηγούν και πως αύξησαν την vref κατά 15 κόμβους για να είναι σίγουροι ότι δεν θα γίνει καμία στραβή.
Το f35 είναι VTOL.
είστε σίγουρα πιλότος? :cry: :lol:

εδώ βλέπουμε και τις 3 εκδόσεις όπου καμιά δεν είναι για αεροπλανοφόρο:laugh:
1612775665994.png

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.432
The aircraft has three main variants: the conventional takeoff and landing F-35A (CTOL), the short take-off and vertical-landing F-35B (STOVL), and the carrier-based F-35C (CV/CATOBAR).

I stand corrected.
Εγω ήξερα μόνο την stovl έκδοση. Οχι την conventional.
Αλλά και πάλι δεν έχω δεί μοίρες F35 σε αεροπλανοφόρα.
Στο βίντεο , αυτά που λέγονται , είναι άλλα.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.969
I stand corrected.
Εγω ήξερα μόνο την stovl έκδοση. Οχι την conventional.
Αλλά και πάλι δεν έχω δεί μοίρες F35 σε αεροπλανοφόρα.
Στο βίντεο , αυτά που λέγονται , είναι άλλα.
εδώ δεν είδες τις εκδόσεις....θα δεις τις μοίρες? :p

Υ.Γ. το βίντεο είναι απλά το πρώτο που βρήκα από γοογλε σερτς που απεικόνιζε την έκδοση f35c πάνω σε κάριερ

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.432
Συγνώμε κύριε διοικητά δεν θα επαναληφθεί.
Αλλη φορά πρωτού γράψω , θα κάνω ενδελεχές ψάξιμο στον γούγλη και στην βικιπαίδια για το τι κάνει το κάθε γ@μήδι και μετά ποστάρω.

Reaction score
30.455
Συγνώμε κύριε διοικητά δεν θα επαναληφθεί.
Αλλη φορά πρωτού γράψω , θα κάνω ενδελεχές ψάξιμο στον γούγλη και στην βικιπαίδια για το τι κάνει το κάθε γ@μήδι και μετά ποστάρω.
Ε δεν έχεις καταλάβει ακόμα ρε συ Μάρκου Σαν, από πού προέρχονται οι "γνώσεις", σε οποιοδήποτε θέμα, της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών που το παίζουν αυθεντιες;

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.432
Δλδ ρε Δημήτρη εγω που έγραψα χωρίς να έχω googlάρει τις versions του F35 εκτέθηκα? Πολύ? Πτι ρε γμτ.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.633
Δλδ ρε Δημήτρη εγω που έγραψα χωρίς να έχω googlάρει τις versions του F35 εκτέθηκα? Πολύ? Πτι ρε γμτ.
Δεν απάντησα σε εσένα Γιάννη.
Αλλά ναι, θα μπορούσες να ρίξεις μια ματιά, ή τουλαχιστον να αποφύγεις το κατηγορηματικό ύφος βεβαιότητας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.358
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent