- Μηνύματα
- 449
- Reaction score
- 537
1/2 λίτρο απ'αυτό για να πάει καλά η ημέρα

Βλάβη κανονική με τα τοματιν:
View attachment 195459
Και ιδίως το Πορτ κασκς το 14-αρι, αναπληρώνεται πριν αδειάσει:
View attachment 195460
Μπουκάλης μπακάλης hyper HiEnd λέμε.
@costas EAR Το cask strength λέει τίποτα ή είναι πετρέλαιο από τους βαθμούς;
Τότε θα σ'αρέσει και το 15-αρι, που είναι σε αμερικαν οουκ κασκς, το τσάκισα προσφάτως.το Legacy μ' αρέσει πολύ!
Δεν είναι καπνιστό, καθαρή ελαφρώς γλυκίζουσα γεύση, καταλαβαίνω βανίλια και ένα mix από ξηροκάρπια (ανανάς και λεμόνι που λένε, ούτε για δείγμα).
πράσινο?Το κίτρινο είναι για λίγους και εκλεκτούς, αλλά το κόκκινο είναι τοπ για όλους.
I know, δεν είμαι και τόσο άσχετος βρεεεεεεε!τα cask strength είναι πριν το νέρωμα, εξ΄ορισμού μιλάμε για 52% και πάνω ABV
ναι βρε μανάρι, δεν σε είπα άσχετο. Τα cask strength πίνονται ανγκαστικά με νερό, αυτή είναι η λογική τους, αντί να εμπιστευθείς το σεφ της κάβας να βάλεις νερό μόνος σου και να το φέρεις στα μέτρα σου...τεσπα, διάβασε το παρακάτωBring it on Mistotakis..
View attachment 199659
I know, δεν είμαι και τόσο άσχετος βρεεεεεεε!
Απλά όλα τα cask strength που έχω δοκιμάσει μου είναι δυσάρεστα λόγω βαθμών και για να τα φτάσω σε ανεκτά επίπεδα χαλάνε από το νερό.
Σκεφτηκα μήπως εννοούσες το κίτρινο σαν χρωμα περιεχομενου.Ήταν όμως και τα δυο κιτρινωπα.Ναι βρε, έχεις δίκιο, το διόρθωσα.
Πάντως υπάρχουν τρόποι να διατηρηθούν όταν ανοιχτούν για κάποια χρόνιαΔεν προκάμουν να χαλάσουν
Οκ, σοβαρά μιλώντας εννοείται ότι οτιδήποτε ανοιχτεί, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση.
Δεν είναι όμως κρασιά, τα οποία ουσιαστικά πρέπει να καταναλωθούν άμεσα. Οι αλκοολικοί βαθμοί είναι ισχυροί και δρουν ως φυσικό συντηρητικό.
Μη σου πώ ότι τα ''τυπικά'' ουίσκι (κάτι Τζόνι, Grant's, Haig κτλ) γίνονται πιό ευχάριστα μετά από κανά τρίμηνο που θα τα έχεις ανοίξει.
Είχα μερικά ''καλά'' πάνω από 2-3 χρόνια ανοιχτά. Πολύ μικρές διαφορές.