Ένα απόγευμα στου Κώστα Ear

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.767
Εμένα κράτα μου 2 open τριτεκνικά να έρθω με τον Ζαπ!
Αλλά θα φέρουμε και τα παιδιά μαζί, δεν πιστεύω να πειράζει; :roflmao:
Χαρά μου! 🥰
Στο Imaging ή στον κ.Εργαλείο; :biggrin:
Έχω μπόλικα της σειράς imaging, αντιθέτως τον εργαλείο δεν τον έχω έντυπο. :lol:

Reaction score
2.811
Χαρά μου! 🥰
Ναι, ναι, να δεις πως ανατινάζεται μια δημιουργία χιλιάδων Ευρώ και εργατοωρών με 3 λέξεις:

¨Αυτό τι κάνει;¨ 🌋🎆
Δεχόμεθα και επαρχιώτες
Και οι επαρχιώτες σας (κατά)δέχονται:biggrin:

Reaction score
3.897
Σε ποια περιοχή είναι το event;
Α, δε μακρυά....μπαίνς σζ Μπόλη...ντ περνάς ούλην...βγαίνς...τεράς τ΄αερουπλάνα...σνεχάς...έ, μιτά στριβς δεξιά, ξαναστρίβς, παίρς τουν ανήφουρο κι σνεχάς...σταματάς να παρς κανά μαλτ(σχασιά να πάς μη άδγεια χέρια..γουμαργιά..), πληρώνς το μάλτ, σταματάς στο χασάπη, παίρς τα δέοντα για αθρώποι κι σκλιά(αμα δεν τα ξιγιλάεις μη φαί..σιέφαγαν αμάσητο), πλερώνς τα κρέατα....φτάνς στο δάσοςςςς!!!
Κοιτάς δεξιά, κοιτάς αριστερά, θα δεις κατ σκλιά!!
Έ, ρωτάς κ θα σε πουν!!!

Reaction score
1.856
Όταν το επιτρέψει ο corona, και ανεβούν οι αθηναίοι απο του Ear, ευχαρίστως να υποδεχτώ όποιον θέλει και εγώ.

Πολλαπλά σαμπ, treatments, immersive(Atmos) και Trinnov έχουμε, αλλά προσαρμοσμένα σε οικιακό ασσύμετρο χώρο με πολλές παραδοχές και υποχωρήσεις απο τις προδιαγραφές λόγω των χωροταξικών συνθηκών.
Και ηχεία hifi, όχι studio monitor.
Οπότε το αποτέλεσμα είναι μια σκάλα κάτω.

Ίσως να βοηθήσει κάποιους να καταλάβουν πως δεν είναι απαραίτητο να είναι όλα απολύτως τυπικά για ένα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα, έστω και λίγο υποδεέστερο. Για να μην φοβούνται.

τώρα διαβάζω το νήμα σου με τις αναβαθμίσεις που έκανες, για την ώρα είμαι σελίδα 81,
να δω στα πόσα ηχεία είσαι τώρα, γιατί κάτω από 9.4.4 δεν πάω να ακούσω

:p

πλάκα κάνω,

αλλά όντως διαβάζω το παραπάνω νήμα,
έχει πολύ ενδιαφέρον πως μπορεί να φτιάξει κάποιος έναν όχι dedicated χώρο.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την πρόσκληση
και προσωπικά πάντα θα ενδιαφερόμουνα να ακούσω ένα σύστημα,
πολύ πάνω από το δικό μου

τώρα αν θα μπορέσω γενικά να ανέβω, έστω για του EAR που δήλωσα, είναι άλλη ιστορία

:drinks:

Reaction score
3.077
Α, δε μακρυά....μπαίνς σζ Μπόλη...ντ περνάς ούλην...βγαίνς...τεράς τ΄αερουπλάνα...σνεχάς...έ, μιτά στριβς δεξιά, ξαναστρίβς, παίρς τουν ανήφουρο κι σνεχάς...σταματάς να παρς κανά μαλτ(σχασιά να πάς μη άδγεια χέρια..γουμαργιά..), πληρώνς το μάλτ, σταματάς στο χασάπη, παίρς τα δέοντα για αθρώποι κι σκλιά(αμα δεν τα ξιγιλάεις μη φαί..σιέφαγαν αμάσητο), πλερώνς τα κρέατα....φτάνς στο δάσοςςςς!!!
Έ, ρωτάς κ θα σε πουν!!!
Επισύναψε και τη μετάφραση.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.767
Σε ποια περιοχή είναι το event;
Σία το "event" καλέ, απλώς ανοίγω την πόρτα του σπιτιού μου σε παιδιά του φόρουμ, όπως κάνω από το ...αποπάντα! :lol:

Μαζώξεις με Αθηναίους και Κορινθίους και δεξερωγωτι κάνουμε εδώ από ίδρυσης του φόρουμ απ'τον Καφάτο!

Τέλος πάντων, το σπίτι μου βρίσκεται στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, εκτός σχεδίου πόλεως, στα βουνά, αλλά μόλις 10' απ'το αεροδρόμιο. :)

ΥΓ.

Σχεδόν Χαλκιδική είμαι ε;

Ε, καλά λένε, σα τη Χαλκιδική δεν έχει. :gotcha:

Screenshot_20210212_222050_com.google.android.apps.maps~2.jpg

Screenshot_20210212_223533_com.google.android.apps.maps~2.jpg

Κωλοχαλκιδικιώτες! :smg::smg: :lol: :lol: :lol:

:party: :party: :party:

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.767
Επίσης έχω 3,5 στρέμματα αυλή! :drinks:

Πάρκινγκ έχουμε ατελείωτο. ;)

Όταν με το καλό τελειώσει το πανηγύρι της πανδημίας, και οργανωθούμε, θα γίνει της κόλασης. :neo:

Ο μελίδης θα ψήνει ασταμάτητα, να το φχαριστηθεί η ψυχή του, ψοφαει για τέτοια!:D

Υπόσχεση. 8-)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.646
Έ, ρωτάς κ θα σε πουν!!!
Τι να κλασει ο Μπαμπινιωτης ρε Γιωργο????χαχαχαχαχαχαχα
Επίσης έχω 3,5 στρέμματα αυλή! :drinks:

Πάρκινγκ έχουμε ατελείωτο. ;)

Όταν με το καλό τελειώσει το πανηγύρι της πανδημίας, και οργανωθούμε, θα γίνει της κόλασης. :neo:

Ο μελίδης θα ψήνει ασταμάτητα, να το φχαριστηθεί η ψυχή του, ψοφαει για τέτοια!:D

Υπόσχεση. 8-)
Για γλυκο δεν μιλαει κανενας σας...ετσι με κρεατιλα θα την βγαλλουμε δηλαδης?κανα εκλερακι,σουδακι,κωκακι,παστακι,γαλακτομπουρεκακι,εκμεκακι,μουνακι,σοκολατακι,πασταφλωρακι δεν θα παιξει?αγλυκωτοι θα μεινουμε?
Κωστακι ....immersive παστουλα υπαρχει αραγεςςς?ετσι για το ματσαρισμα της ολης καταστασης βρε αδερφε...

Last edited:

Reaction score
3.077

Για γλυκο δεν μιλαει κανενας σας...ετσι με κρεατιλα θα την βγαλλουμε δηλαδης?κανα εκλερακι,σουδακι,κωκακι,παστακι,γαλακτομπουρεκακι,εκμεκακι,μουνακι,σοκολατακι,πασταφλωρακι δεν θα παιξει?αγλυκωτοι θα μεινουμε?
Κωστακι ....immersive παστουλα υπαρχει αραγεςςς?ετσι για το ματσαρισμα της ολης καταστασης βρε αδερφε...
Αυτό πριν το σοκολάτακι. Συμφωνώ.

Reaction score
3.897
Yπήρξε ένας λόγιος στο χωριό μου, ο οποίος εξέδωσε ένα βιβλίο με αναμνήσεις απο χαρακτηριστικούς τύπους της τότε κοινωνίας.
Όλο το βιβλίο ήταν γραμμένο κάπως έτσι!!
Το διάβαζα και γελούσα μόνος μου, παρόλο που οι τύποι στους οποίους αναφερότανε μου ήταν άγνωστοι και οι περισσότεροι είχαν μετοικήσει σε άλλους πλανήτες!!!
Η πουτάνα η ντοπιολαλιά όμως....φοβερή!!!:drinks:

ΥΓ. Ήμουν σίγουρος για το ζητούμενο επιδόρπιο....χαμένε!!!:fuckyou:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.646
Δεχόμεθα και επαρχιώτες
ε λοιπον θα ερθουμε κυριε μου....εχουμε κανει ταξιδια και ταξιδια για το ιmmersive δεν ερθουμε?χαχαχαχα....εδω εχομεν παει 6 φορες Μοναχο,Κρητη,,Σαλλονικα ,Βολο,Πατρα ,Ναυπλιο ,Καλαματα,Λαρισα,Τριπολη για να συναντησουμε βλαμμενους και να ακουσουμε τα συστηγματα τους και μετα να τα πιουμε και να φαμε απιστευτα βεβαιως βεβαιως σε σας τους καραβλαμμενους δεν θα ερθουμε????/χαχαχαχχα

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.646
ε λοιπον θα ερθουμε κυριε μου....εχουμε κανει ταξιδια και ταξιδια για το ιmmersive δεν ερθουμε?χαχαχαχα....εδω εχομεν παει 6 φορες Μοναχο,Κρητη,,Σαλλονικα ,Βολο,Πατρα ,Ναυπλιο ,Καλαματα,Λαρισα,Τριπολη για να συναντησουμε βλαμμενους και να ακουσουμε τα συστηγματα τους και μετα να τα πιουμε και να φαμε απιστευτα βεβαιως βεβαιως σε σας τους καραβλαμμενους δεν θα ερθουμε????/χαχαχαχχα
IMG_6769.JPG
IMG_6894.JPG
Picture 196.jpg
Picture 193.jpg

Κλικακια απο Μοναχο ετσι για το ματι βρε αδερφε.....ετσι για το Χαλι Εντ που λεμε.....
P9235333.jpg

PA120444.jpg

P9235351.jpg

P9235369.jpg

IMG_8052.JPG

Υπεροχα μαζεματα με αγαπημενα φιλαρακια,την τρελλα μας,την αγαπη μας για την μουσικη,τα καλαμπουρια μας,τα πειραγματα.......τι τελεια περναγαμε ρε γαμωτο....
Που εισαι ρε Ντιμιφουτιιιιιιιι?????

εδω καμαρωσε βαρεμενους απο το Αβσαιτ.......

IMG_8377.JPG

IMG_8378.JPG

IMG_8446.JPG

IMG_8436.JPG

IMG_8053.JPG

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.559
Members
38.197