- Reaction score
- 136.763
Κάποιες φωτογραφίες πλησιάζουν τις 2,5 δεκαετίες, αρχαιολαγνεία κανονική.
25 χρόνια φαλακρός δηλαδή;Κάποιες φωτογραφίες πλησιάζουν τις 2,5 δεκαετίες, αρχαιολαγνεία κανονική.
Γεμάτα!25 χρόνια φαλακρός δηλαδή;
FixedΓάματα!
2,5 δεκαετιες δεν εχω καν συμπληρωσει γιατρε, απαλα να τα λες αυτα...
τι φουστης φου εισαι......χαχαχαχαχαFixed
γεματος γνωση ομως σοφε γεροντα......Γεμάτα!
εννοειται δυστυχως....δεν ξερεις τι εχασες....χαχαχχαχαΟυφ... ευτυχώς δεν είμαι σε καμία από αυτές τις φωτό...
ή δυστυχώς...
Να φέρουμε κι εμείς κάτι να γλυκαθούμε, έ;Για γλυκο δεν μιλαει κανενας σας...ετσι με κρεατιλα θα την βγαλλουμε δηλαδης?
Εννοειται......εχεις κατι στο μυαλο σου να μην φερουμε τα ιδια νεαρε?Να φέρουμε κι εμείς κάτι να γλυκαθούμε, έ;
Πονας ακομα μεσα σου βρε φιλε?Εκεινος ο χαλβας (pault ?) με εχει σημαδεψει γευστικα.
Ναι ρε φιλε, ημουνα αναμεσα σε Δολοφονακη και Τσαρουχιτο και ισα που προλαβα να δοκιμασωΠονας ακομα μεσα σου βρε φιλε?
Aυτά τα δράματα μπορεί να σε σημαδέψουν ανεξίτηλα ψηλέ!!!Ναι ρε φιλε, ημουνα αναμεσα σε Δολοφονακη και Τσαρουχιτο και ισα που προλαβα να δοκιμασω
@Gebreselassie
@dolfon
Λέω για κανταΐφι κρέμα από το Κοσμικόν, ή μπακλαβά από τα Καραμανλίδικα, με κανένα σαλαμάκι για τον Κοτσίδη.Εννοειται......εχεις κατι στο μυαλο σου να μην φερουμε τα ιδια νεαρε?
Εγώ είμαι! Χοχο.Ουφ... ευτυχώς δεν είμαι σε καμία από αυτές τις φωτό...
ή δυστυχώς...
Δεν ξέρω τι παίζει σήμερα, έχω δυστυχώς 20 χρόνια να γευτώ τα ονειρικά ταψιά του.κανταΐφι κρέμα από το Κοσμικόν
Για κανε ενα συγκριτικο, γιατι εγω δεν μπορω τωρα.Το μαγαζί διαθέτει και Qobuz πλέον:
View attachment 201505
Δεν έκατσα να ακούσω ακόμα, απλώς είδα πως δουλεύει κανονικά.
Qobuz, Tidal & Spotify.
Τριτωσε το κακό.
Όλα δουλεύουν πάντως.